Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

1oneiromono → iloveL

θα τα τσεκαρω οταν βρω χρονο μες στην εβδομαδα οσο για τους gothika ετυχε να κατεβασω ενα single τους στο (( [URL="http://jrock-music.mylog.pl/"]☆ the BIGGEST J-ROCK database ☆[/URL] ))ειχε παρει το ματι μου το ονομα του μπαντ ,νομιζω σε καμοια αφισα οταν ηρθαν ελλαδα [δν ηξερα και τοτε τπτ για j-rock, να πηγενα να τους δω -_-"(τεσπα)],ριξε μια ματια εμενα μαρεσε το Alexa
Ιούλ 20 2008 20:16
Φωτογραφία

iloveL → 1oneiromono

gothika δεν εχω ακουσει .καλη φαση?? θα τους ψαξω ε ακουω πολλα... αν θες να το ψαξεις θα σου πω τα πιο πολυ γνωστα NIghtmare και maximum the hormone-> γνωστα απο death note soundtrack mucc dir en grey despairs ray ancafe malice mizer moi dix mois buck tick gackt miyavi hyde l'arc en ciel xjapan-> πιο μεταλ luna sea hide ayabie alice nine
Ιούλ 19 2008 17:34
Φωτογραφία

1oneiromono → iloveL

ουπς αργησα να δω το message σου ,οκ μια λυση ειναι και το internet για τετοια πραγματα ,(μαλλον [B]κυριως[/B]) τεσπα. ρε τι j-rock ακους γτ περα απο τους gazettE ,gothika δν εχω μεγαλη ιδεα
Ιούλ 18 2008 15:03
Φωτογραφία

Animefrick → iloveL

Αχ!! ναι έτσι έτσι είσαι μυημένο άτομο στον κόσμο των ΥΑΟΙ!!!!! πιο είναι το αγαπημένο σου?
Ιούλ 18 2008 13:08
Φωτογραφία

iloveL → Animefrick

Ω μα φυσικα και μ'αρεσουν!!! και στα ανιμε και στους jrockers xDD Jrockers rulz the world :P
Ιούλ 18 2008 07:13
Φωτογραφία

Animefrick → iloveL

χεχε τώρα θα μπορούμε να μιλάμε πιο πολύ για jap τραγουδιστές! και για yaoi φυσικά! :P Αν θυμάμαι καλά σου αρέσουν τα ΥΑΟΙ!
Ιούλ 15 2008 17:25
Φωτογραφία

kakashi sensei → iloveL

απο internet γιατι σε δεν εχει βγει ακομα η 3η season σε dvd.
Ιούλ 14 2008 17:35
Φωτογραφία

iloveL → 1oneiromono

λιγο καθυστερημενα απαντηση αλλα δεν θυμαμαι καθολου f*ck.. μπορει να ξερει στο Jmusic να σου πει κανεις αλλα χλωμο το βλεπω γενικα
Ιούλ 14 2008 15:13
Φωτογραφία

iloveL → kakashi sensei

απο που το βλεπεις???? ?? τα κατεβασες? εγω απο dvd τα εχω δει. τα σπαει τα σπαει!! πολυ γελιο !!!!!!!!!!
Ιούλ 14 2008 15:10
Φωτογραφία

kakashi sensei → iloveL

νομιζα πως ημουν ο μονος "my name is earl"-tard.αλλα βλεπω πως υπαρχουν και αλλοι καμμενοι.το νεο επισοδειο ειναι 25 σεπτεμβριου.
Ιούλ 14 2008 09:22
Φωτογραφία

iloveL → kakashi sensei

hey! :hi:
Ιούλ 14 2008 03:02
Φωτογραφία

iloveL → Animefrick

aaa i'm happy :) και εγω ηθελα να σε κανω friend!! ;D εχουμε ιδιο γουστο εντελως !!!
Ιούλ 14 2008 02:59
Φωτογραφία

1oneiromono → iloveL

glyfada FTW :hihi2: υπαρχει καμια πιθανοτητα να θυμιθεις αν υπαρχει μαγαζι στην αθηνα για visual kei:hmmm: :P
Ιούλ 06 2008 13:46
Φωτογραφία

iloveL → 1oneiromono

Ω και εγω γλυφαδα :P
Ιούλ 05 2008 18:35
Φωτογραφία

Zoro → iloveL

Χεχε εδω τα ετερωνυμα αποθουνται φαινετε(σπαμε τους κανονες:hero:)
Ιούν 11 2008 21:08