Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

kith → GkLoc

lipon polli wraio ean kai prepei na proseksis ligo ton sinxronismo sto video dioth to 1/3 prepei na kolaei to tragoudi me to video diladi ta logia kai genika to olo flow tou tragoudiou 2/3 na kolaei i mousiki me to video diladi to komati pou paizei 3/3 good scene selection kita ta scenes pou dialekses marese to tragoudi omos prosopika den pistebo oti pigene doulepse to ligo sto sycronization pekse ligo kai kana special effect tosa proggramata iparxoun pou mporis na to kanis kai 8a bgalis kati poli kalo oxi pos afto den itan itan kai paraitan apla kitao kai tin leptomeria mias kai mou ekanes tin timh na rotisis tin gnwmi mou ty... sry gia olo afto to greeklish ala ta epekse to keyboard kai den mporo na grapso greek....
Ιούν 19 2008 09:35
Φωτογραφία

GkLoc → kith

Θελω Να Ακουσω Τη Γνωμη Σου Για Το Καινουργιο Μου Music Video! Θα το βρεις [URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230776.html"]ΕΔΩ[/URL]
Ιούν 18 2008 22:02
Φωτογραφία

ichigo13 → kith

Ρε kith πας λίγο μισό λεπτό να απαντήσεις στο movie pictures trivia?
Ιούν 15 2008 14:03
Φωτογραφία

kith → PreToRiaN

δεν 8εωρο κα8ολου πλακα αφτο που ειπες εμενα με προσβαλες και οτι ειχα να πω το ειπα. το τι κανις σε αυτο το φορυμ εσυ ειναι δικια σου δουλια το τι κανουμε εμεις δηκια μας δουλια.και επιδη ειπες οτι απαντισα εγω για ικκη μιλισα απλα επιδη ειδα και το ονομα μου στο ποστ σου
Ιούν 14 2008 14:28
Φωτογραφία

PreToRiaN → kith

χμμ κρινοντας απο το hate ποστ σου πρεπει να σε προσεβαλα πολυ κατι που προφανως δεν ειχα σκοπο :( (αν και μου φανηκε αστειο που απαντησες εσυ εκμερος του ικκι).Μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα οτι μου φαινετε τραγικο να κανεις mass friends σε hi5 style σε ενα φορουμ (απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει , και γιαυτο δεν του χαλασα το χατιρι και δεχτηκα το invite του). Τωρα γιατι ο ενας επεσε σε καταθλιψη , και ο αλλος εβγαλε το τσεκουρι απο την ντουλαπα ,δεν ξερω.(προς θεου πλακα κανω ).
Ιούν 14 2008 12:57
Φωτογραφία

kith → PreToRiaN

opos eipes o diadiktiakos sou filos ara to na kani friend efoson einai mia apo tis epiloges tou idiou tou forum den exei na lei kai tpt twra to ean esy eisai migiagkixtos kai se pirakse pou se ekane friend eno esi ise antikoinonikos mexri aisxaton min ka8ese na mas eksigisis ti einai to anime.gr kai ti oxi mias kai kseroume kai emeis ti einai..krata ta gia tous Real Friend soy With love kith.
Ιούν 14 2008 11:50
Φωτογραφία

ikki → kith

ναι. διαβασε τα σχολια μου.
Ιούν 14 2008 11:29
Φωτογραφία

kith → ikki

τι ενοεις σου λενε τιποτα?
Ιούν 14 2008 11:25
Φωτογραφία

ikki → kith

με εχουν ψιλοπαρει απο κατω να σου πω την αληθεια :-(
Ιούν 14 2008 11:19
Φωτογραφία

kith → louna22

ολι ι καλη χωρανε Xaρικα και εγω που ιρ8ες :D
Ιούν 14 2008 10:37
Φωτογραφία

louna22 → kith

Blepw exeis megalh pareoula!Eyxaristw poy prostheses kai emena s'aythn!
Ιούν 14 2008 10:28
Φωτογραφία

kith → zweistein

με τα κοτσιδακια?? που μπενουν και βγενουν λες και ειναι EXTRA.. χχχαχχα αστειο ειναι οτι συνεχεια τιν τρωνε τα γατια και τιν σπανε στο ξυλο τιν αληνα τιν μεγαλη της παρεας
Ιούν 13 2008 22:56
Φωτογραφία

zweistein → kith

XAXAXA ναι ναι!! ρε τα έχουν κάνει τέλεια. πωωωω [COLOR=LightBlue](οτι --)[/COLOR]θυμιθηκα[COLOR=LightBlue](--* χαίρομαι)[/COLOR] στο ξεκάρφωτο τώρα τις φάσεις με τις κοτσίδες τις μικρής κ την Osaka. πω μιλάμε το έβλεπα ξανα και ξανά!
Ιούν 13 2008 20:57
Φωτογραφία

gexion → kith

[B]Kith,τρέχα λίγο στο five-letter-bang και κάνε edit to post sou.Πρέπει να εχει 5 γραμματα...έχεισ βάλει 4..plz buddy^^[/B]
Ιούν 13 2008 20:48
Φωτογραφία

kith → zweistein

ye ye σκουπιδιαρικο ηταν πολλυ ωραια σκηνι εγω πε8ενω στα γελια οταν μιλαει ι chiyo ενταξη ρε γαμοτω αφτι που κανι το voice 5 χρονον κοριτσακι ειναι?
Ιούν 13 2008 20:38