Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
neste → iristella
np ρε ^^ ετσι και ετσι η σκονη το τροι γιατη να μην στο δοσω που το εχεις αναγκη :)
Σεπ 24 2008 19:51
iristella → neste
thanx neste kun για την προσφορα αλλα ευτυχως τσιμπησα ενα σετακι σημερα καθως επεστρεφα απο σχολη....και παλι ευχαριστω^^
Σεπ 23 2008 19:53
neste → iristella
αμα θες πληχτρολογιο εχο 2 γιατη τορα αγορασα το razer tarantoula και μου ειναι λιγο αρχηστα αμα ειναι κανεμου pm
Σεπ 22 2008 22:43
Glaurung → neste
ευχαριστώ ρε c !! αμα μπορείς να τον ρωτήσεις ποια ειδικότητα έχει μεγαλύτερη "πέραση" στη αγορά εργασίας , θα με υποχρεώσεις :blingeye2:
Σεπ 21 2008 13:54
neste → Glaurung
επισις ρε c ^_^ βασικα μπορο να ροτισω τον καθηγειτι μου που κανει χημια γιατη οτι θες ^_^
Σεπ 21 2008 13:13
Fingolfin → neste
Neste, μην ξανασβήσεις post mod ή admin από τα visitor messages σου.
Δεν είναι σωστό και δείχνει άρνηση συμμόρφωσης σύμφωνα με τις υποδείξεις τους οι οποίες σκοπό έχουν την υπενθύμιση των κανονισμών για την εύρυθμη λειτουργία του forum.
Σεπ 21 2008 01:16
Melkor → neste
neste, απο οτι εχω καταλαβει, ποσταρεις παντου καποιες συγκεκριμενες εικονες κατω απο αυτα που λες, αντι για υπογραφη.
μπορεις να ρυθμισεις την υπογραφη σου, να ειναι μονιμη, να μην χρειαζετια να μπαινεις καθε φορα στον κοπο να τα ξαναανεβαζεις.
θα πας στο userCP και στην στηλη αριστερα, θα δεις καπου λεει, edit signature. ρυθμισε το απο εκει
Σεπ 14 2008 13:50
Kenny → neste
Επίσης μην βάζεις εικόνες όπου βρεις (δηλαδή σε κάθε σου post μέχρι τώρα). Πριν λίγο έσβησα μια εικόνα που έβαλες [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2011-anime-%3B-15.html#post231311"]εδώ[/URL], που περιείχε Naruto manga spoilers... κι αυτό, σε ένα thread που δεν έχει σχέση με το Naruto (πόσο μάλλον με το manga του Naruto)! ΕΛΕΟΣ!
Σεπ 09 2008 18:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται