Community Status Updates
rahxephon → johntheo95
Παρακαλω.Απλα για να ξερω τι ειδους φιγουρες σε ενδιαφερουν απο αυτες που εχω?
Feb 04 2011 16:38
kelborn3 → rahxephon
Green Arrow doesnt rule...U are ALL JUST DAMN FASCISTS!!!!!!!!!!!!!
Jan 24 2011 10:52
rahxephon → johntheo95
[B][I]Απλα σημερα εβαλα μερικα απο τα DVDs μου.Παλια αγοραζα γνησια.Τωρα τελευταια το εχω κοψει.Μονο DVDs εχουν.Απλα ειναι πολυ ωραια εκδοση[/I][/B]
Jan 23 2011 22:30
johntheo95 → rahxephon
εχω μεινει με την συλλογη αλλα εχω μια απορια τα κουτια με τον Kenshin και γενικα τα αλλα τι ειχαν μεσα???
Jan 23 2011 19:53
rahxephon → kabamaru-1986
[B][I]καλησπερα και καλη χρονια.Ειχες αναφερει οτι εχεις εναν φιλο που ασχολειται με το modeling.Θα ηθελα να μου πεις αν βαφει μοντελ κιτς.Αν ναι ευχαριστως του φερνω εγω οτι θελει χωρις να βγαλω μια.Τωρα θα ηθελα απλα να δω καποια δουλεια του και αν τον ενδιαφερει να μου βαψει μερικα πραματα.[/I][/B]
Jan 10 2011 22:55
rahxephon → johntheo95
Κοιτα ο Βασιλης που εχει το μαγαζι αν και δεν εχει μεγαλη ποικηλια σε anime μπορεις να του παραγγειλεις τα παντα.Ειναι το καλητερο μαγαζι στην Αθηνα απο θεμα ποιοτητα και αξιοπηστιας.Οι τιμες του ειναι καλουτσικες.Ειχα αρχισει να συλλεγω μαζικα απο το 2004.Οι φωτογραφιες που ειδες ειναι απλα ενα μερος απο την συλλογη μου.
Jan 09 2011 09:37
johntheo95 → rahxephon
ok ευχαριστω,το μαγαζι το ειδα αλλα δεν με ενθουσιασε και πολυ μαλλον επειδη εχω συνηθησει το HLJ και το HobbySearch.Απιθανη συλλογη,αληθεια ποσο καιρο συλεγεις?
Jan 09 2011 01:10
rahxephon → johntheo95
Για παρτυ σου και μονο ανεβασα σημερα μερικες φωτογραφιες απο την συλλογη μου.Κοιτα το ebay ειναι το καλητερο μαγαζι.Αλλα αν δεν θες να μπλεκεις με online παταγγελιες τοτε [URL="http://www.figuresworld.net"]www.figuresworld.net[/URL]
[B][/B]
Jan 09 2011 00:10
johntheo95 → rahxephon
Εχεις πολυ ωραια συλλογη:riiight:,οντας και εγω συλλεκτης με φιγουρες{κυριως ανιμε προς το παρον τουλαχιστον}(εχει κανα δυμηνο που αρχησα)ειμαι ενθουσιασμενος με τις φιγουρες σου:lovulovu:.Ηθελα να ρωτησω στην τελευταια φοτο που εβαλες ποιος ειναι ο τυπας στην μεση με τα κοκκινα και απο που.Επεισης εχεις να προτεινεις κανα μαγαζι ή σιτε(για ανιμε)?
Τελος ειχες πει οτι καπου ειχες ανεβασει την συλλογη σου,δεν θελω να γινω αδιακριτος παντως θα με ενδιεφαιρε να την δω σε καμια φοτο.
Καλη συνεχεια.:byejg9:
ΥΓ αν εχεις φιγουρες ανιμε προς πωληση κανε ενα pm
Jan 08 2011 23:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed