Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
SirJim → Animesuki
Αν κρίνω από avy, sig τότε σου αρέσει το rosario+vampire...
Θα σου προτείνω να δεις το maburaho, αν δες το έχεις δει ακόμα. Εγώ έχω δει τα 3 πρώτα από maburaho και μέχρι στιγμής όχι απλά μοιάζει, αλλά θυμίζει άπειρα το rosario+vampire....
Αύγ 20 2008 12:02
SirJim → Jiraiya
Link for kamen no maid guy onegai!!!:blingeye2:
Edit-το βρήκα :P (είχα ξεχάσει το fansub group....)
Αύγ 15 2008 00:14
SirJim → ichigo13
Πως δεν είχαμε......
Θα τα διαβάσεις και θα μου πεις μόνος σου..!!!
Αύγ 10 2008 23:44
ichigo13 → SirJim
Να σε ρωτήσω ρε,είχαμε κάτι το συνταρακτικό στο one piece manga?Μην μου πεις κανα spoiler απλώς αν ο Oda μας ξεσήκωσε πάλι!
Αύγ 10 2008 14:23
SirJim → Zoro
Να' βαζες κανα Itachi ava τουλάχιστον..... :P
Καλά δεν έχω πρόβλημα με το sasuke αλλά, άλλο το πεδαρέλι και άλλο το πρασινομάλλες τέρας με τις 9 κατάνες και τα μάτια που κάνουν κάθε fangirl να ορύεται :P (το γά**σα λίγο...)
Αύγ 10 2008 12:30
Zoro → SirJim
Xαχα μην ανυσηχεις για το ava,ειναι προσωρινο,ενα ατομο με εβαλε να το αλλαξω....[ποιος αραγε?:himitsu:]
Παντως δεν κρυβω οτι ειμαι sasuke fan στην σειρα..και οχι naruto fan...sasuke θα πρεπε να λεγετε κανονικα αυτη η σειρα:bleh:
Συντομα επιστρεφω σε Zoro δλδ,so no worries...ειναι λιγο μεχρι ναμου περασει η φαση!:P
Cya then pal!!^^
Αύγ 10 2008 03:09
dbgoku → SirJim
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον...αν δεν ειχα δει τα comments μπορει να μη το καταλαβαινα!!!!!!
Αύγ 09 2008 00:20
dbgoku → SirJim
yap ειναι οντως μεγαλη αλλα ευτυχως την αλλαξα..βασικα ενας φιλος μου χρισημοποιησε τα cookies που εχω μπαινοντας απο το pc μου για να μου φτιαξει μια ωραια sig...αλλα εκανε λαθος και τωρα που μπηκα εγω την αλλαξα
Αύγ 08 2008 23:10

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται