Jump to content

Community Status Updates

Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mακαρι γιατι θελω πολυ να δω τον Starrk να πολεμαει. Οκ, ειναι sonido master και βαραει cero δλδ συνδυασμος που σκοτωνει, στη κυριολεξια :hahaha: αλλα δεν παιζει να μην εχει και κατι αλλο!! Οσο για τον Ukitake, ειπε στον αγαπημενο μου χαρακτηρα να μην κανει bankai! "Don't do it here where everybody could see" Λες κι εχει τετοιο bankai που θα τα καταστρεψει ολα. Αμα ειναι ετσι τοτε καλυτερα να τρεμει ο Yama-Jii[/SIZE][/FONT]:hahaha:
Aug 28 2009 00:54
Photo

stark-sama → LCF89

Ο Starrk ειχε λογο που δν πολεμουσε full strength. Ηθελε να δει απεγνωσμενα το bankai του Kyoraku για να δει μεχρι που εφτανε η δυναμη του..... Αλλα ηλθε αυτος ο λαλακας ο Ukitake και δεν τον αφησε για να μην δουν το bankai του οι υπολοιποι........:OMG3::OMG3:... Λες και θα το ματιαξουνε..... Anyway αν κανουν τωρα release οι 2 βιζαρδαιοι και πολεμησουν σοβαρα τοτε ο Starrk θα πραξει αναλογως......
Aug 28 2009 00:26
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κοιτα, στο released state ο Starrk εξφεδονιζει cero σαν να μην ειναι τιποτα. Ο Ukitake εκανε την αρχη να τον νικησει με την ιδια του τη τεχνικη αλλα δεν το καταφερε. Αν ποτε γινει καλυτερα κι εχει κανα super duper OP bankai τοτε ισως ενα cero χτυπησει το Stark και πεσει μονοχιτος. Αν και κατι μου λεει οτι αν σοβαρευτει τους εχει ολους![/SIZE][/FONT]
Aug 28 2009 00:17
Photo

stark-sama → LCF89

Λοιπον εσενα σε συμπαθησα ηδη..... Και εμενα μου τη σπαει τρελα αυτο το σεναριο. Διοτι αλλο πραγμα ειναι να εχεις τα πρωτεια στη δυναμη και αλλο να σε καπακωνουν αλλοι... Δε βαριεσαι... Θα το αντεξουμε και αυτο..... Στο μεθεπομενο chapter μαλλον θα μπουμε για τα καλα στη μαχη εναντι των Love,Rose οποτε εκει ο Stark θα μεγαλουργησει και παλι.... Ελπιζω τουλαχιστον μονο να μην εχουμε την καταληξη του Segunda.
Aug 28 2009 00:03
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Οχι δεν το παρακανες. Ειπες αυτο που θα ελεγα κι εγω.:ureshii: Βεβαια αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ο Yammy θεωρειται πιο δυνατος απο το Stark!! Ξενερα...:frozen:[/SIZE][/FONT]
Aug 27 2009 23:47
Photo

stark-sama → LCF89

My pleasure LCF89. Σιγα - σιγα και εγω μεγαλωνω τον κυκλο των γνωριμιων μου... Ελπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα. Oσο για τον Stark..... τα λογια ειναι περιττα.... Ηe's definitely the best!!! He's the true ruler amongst the Εspadas...... Ηe's the absolute weapon machine........ He's perfect.... magnificent.... Μηπως το παρακανα????:nosey::nosey::nosey:
Aug 27 2009 23:34
Photo

LCF89 → stark-sama

thanx για το request. Αγαπημενος espada o Stark!! :)
Aug 27 2009 23:12
Photo

Eclipse → LCF89

Άμα θέλεις να πάρεις Captaincy θα σε παρακαλούσα να φτιάξεις το post σου ποιο συμμαζεμένο! Χρησιμοποιώντας μια μικρότερη photo και το ανάλογο logo του Division σου. -Ευχαριστώ
Aug 22 2009 11:06
Photo

LCF89 → Yunancy

Το Rosario ειναι ecchi απ'οτι ξερω οποτε δε καθομαι να το δω... ειναι και για κοριτσακια 15 χρονων απο αυτα που μου λες οποτε ας μη χαλασω την ωρα μου βλεποντας το!
Jan 23 2009 14:19
Photo

LCF89 → Yunancy

ο σχεδιασμος ειναι πολυ καλος, σαν anime ομως, για μενα, δε λεει μια:uhh:... αφου το βλεπω οταν εχω αυπνιες για να κοιμηθω:hahaha: οταν το τελειωσω θα σου πω αν ειναι καλο...
Jan 20 2009 17:41
Photo

LCF89 → Yunancy

καποια στιγμη στο μελλον ισως το δω... who knows?Κατσε να τελειωσω το monster, το ergo proxy(που το λιβανιζω κατι μηνες) εσυ κανα anime να μου προτεινεις δεν εχεις?εκτος vampire knight
Jan 16 2009 17:19