Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → D.Dragon

σε ευχαριστω παλικαρι μου! χαιρομαι που σου αρεσει! Το SP ειναι φανταστικο!! ;)
Jun 22 2010 13:30
Photo

D.Dragon → Tenshi

Η υπογραφή τα σπάει...South Park FTW.
Jun 22 2010 13:17
Photo

Glaurung → Tenshi

Ωραία , θα με βοηθήσεις πραγματικά :) Μπα , στο Κίσσαμο θα πάμε αλλά , απ ότι βλέπω , δεν είναι και μακριά . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στη Κρήτη είναι τόσο πανάκριβα τα ΚΤΕΛ , πληρώσαμε κοντά στα 10 ευρώ για Χανιά-Ηράκλειο ! Τέλος πάντων … Εννοείται , να κανονίσουμε ! Θα μιλήσουμε και από pm άμα είναι :D
Jun 20 2010 19:46
Photo

Tenshi → Glaurung

Εννοειτε οτι πληροφορια χρειαστεις για Βερολινο θα στην δωσω. Απλα λιγο να βρω τους οδηγους, κλπ για να σου πω. Οποτε απο αυριο να περιμενεις! Να φανταστω, ή ελαφονησι θα πας, ή φαλλάσαρνα ή κεδροδασος!! Εγω θα ειμαι κυριως Χανια, αλλα θα πηγαινω και Ρεθυμνο στους θειους μου. Οποτε αν μπορεις να κανονισουμε κατι οσο θα εισαι Κρητη! ;)
Jun 20 2010 18:59
Photo

Glaurung → Tenshi

Οκ , συγχαρητήρια λοιπόν !!! :D Καλή ξεκούραση , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ( σου εύχομαι και ωραία ;)) Ναι , το πιστεύω αυτό . Πηγαίνω από μικρό παιδί κάθε χρόνο Γερμανία και ακόμα δεν έχω πάει , ξέφτίλα ! Έχεις καθόλου χρήσιμες πληροφορίες να μου δώσεις , όπως πχ που είναι φτηνά να μείνεις , σε ποια περιοχή να ψάξω κτλ ; Εγώ θα πάω 21 Ιουλίου με 1 Αυγούστου κοντά στα Χανιά αλλά μάλλον δεν θα έχουμε αμάξι , οπότε το πιο πιθανό είναι να ήμαστε στη γύρο περιοχή μόνο . Πάντως χαίρομαι που θα ξαναπάω , είχα πάει πέρσι σε ένα φίλο που έχει σπίτι κοντά και μου άρεσε πολύ η πόλη . Εσύ που θα είσαι ; :)
Jun 19 2010 20:53
Photo

Tenshi → Glaurung

ωωω ναι!! Πολυ καλα θυμασαι αγαπητε μου!! :D Σου προτινω, ή μαλλον σε αναγκαζω να πας στο ΜΕΓΑ Βερολινο!! Εχεις πολλα να δεις και να μαθεις αν πας εκει, πιστεψε με! Κρητη ποτε θα κατεβεις? Εγω θα ειμαι εκει! ;)
Jun 19 2010 20:41
Photo

Glaurung → Tenshi

Και γω θέλω πιο πολύ να πάω Βερολίνο αλλά έχω πρόβλημα στην οργάνωση , Φλωρεντία έχω ξαναπάει και ξέρω τη διαδικασία . Δάνεισε μου λίγη από την εμπειρία σου στα οργανωτικά του ταξιδιού σου ω μέγα Tenshi ! :P Νομίζω κάτι είχα δει πως τελείωσες και πως περιμένεις πτυχίο , καλά θυμάμαι ; :D
Jun 19 2010 19:19
Photo

Serperoth → Tenshi

Ο ΝΟΖ ΜΕ ΣΠΑΜΑΡΕΙ!!!:P Ευχαριστώ για την πληροφορία^^ Θα το κοιτάξω (Discworld fan) Τουλάχιστον βάζεις ανθρώπινα games, ο MoBoRoS βάζει κάτι παλούκια...:P
Jun 14 2010 18:39
Photo

Tenshi → Serperoth

Για να μην απαντησω στο trivia, θα σπαμαρω εσενα xD Που λες, ναι εχει βγει και για ΠιΤσι το Discworld Noir!! ;)
Jun 14 2010 17:46
Photo

Hanzo → Tenshi

Oxi ακριβως :P Σημαινει:The important thing is TO PROTECT MY BALLS! Συμβουλη για σωστους ninja.
Jun 08 2010 15:00
Photo

Tenshi → matassos

Φαινεται ε ? :P
Jun 08 2010 11:20
Photo

matassos → Tenshi

κολησες με το southpark? xD
Jun 08 2010 10:41
Photo

Tenshi → Hanzo

Χαχαχα!!! :P Taisatsu na mono σημαινει protect my balls...? η λαθος καταλαβα!! :P
Jun 08 2010 09:24
Photo

Hanzo → Tenshi

Taisatsu na mono PROTECT MA BALLS!
Jun 07 2010 21:24
Photo

Black Kaiser → Tenshi

Μην το λες. Οι περισσότεροι θα το μπερδέψουν εμε αυτό : [url]http://www.youtube.com/watch?v=Mso9nEVVIUY#t=0m50s[/url] :P Σοβαρά τώρα, τυπικά είναι spoiler όμως ειναι δύσκολο για καποιον που δεν διαβάζει το αντίστοιχο manga να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα. Εσύ (κατα 99%) το διαβάζεις και γι'αυτό μπορείς να αναγνωρίσεις ποιος/τι είναι.
May 30 2010 05:58