Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Tenshi
Θέλανε να μας βγάλουν από την μέση.
Αυτό ακριβώς, we were too cool :hero:
Άντε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, αν και βλέποντας τις αυτοκτονίες, πολύ βαρέθηκαν ή απλά δεν έχουν χρόνο.
Feb 26 2011 18:39
Tenshi → Kamen Tantei Zura
χαχα!! Με φάγανε κι εμένα!! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που φάγανε κι εσένα " We are to cool to be true" :P
Feb 26 2011 18:21
Tenshi → Anelis
Σε ευχαριστώ πολύ για το friend request!!
Το ονοματάκι σου κοπελιά?
Age?
from?
xD
Feb 26 2011 17:20
Λες να παίζω καλά? Μμμ..δεν ξέρω θα δείξει μωρέ η νεκροψία!
Ίσα-ίσα σε θεωρούσαν γι'αυτό το λόγο και μάλλον η Μοκα ήταν αυτή που σε έβγαλε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Feb 25 2011 17:37
Kamen Tantei Zura → Tenshi
Και πού το ξέρεις ότι το πίστευαν αυτό; Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς; ΧΟΧΟΧΟ. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι με θεωρούσαν επιθεωρητή, ίσως επειδή επέμεινα στην Moka. Δεν πιστεύω ότι και η ίδια έβγαζα ότι είμαι ένας από αυτούς. Στο τέλος θα μας τα πούνε λογικά, όσοι είναι δολοφόνοι.
Εμένα μου έμεινα η σιγουριά του babba που είπε ότι θα βγάλουν εσένα.
Γιατί, δεν ξέρω. Ίσως επειδή παίζεις καλά; I don't know.
Εγώ χαίρομαι που βγήκα πριν γίνει αυτός ο χαμός, και πραγματικά τους ευγνωμονώ τους δολοφόνους.
Feb 25 2011 14:34
Χαχαχα!! Είχε πολύ πλάκα που οι δολοφόνοι πίστευαν ότι είσαι ο 3ος επιθεωρητής, μόνο και μόνο που έλεγες τον Lord Leon από την αρχή και παρέμεινες σταθερή. ;)
(Tο παιχνίδι έχει ψιλοχαλάσει με τον κάθε ένα να πετάγεται και να λέει " Εγώ είμαι ο αστυνόμος Σαϊνης").
Feb 25 2011 11:16
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Ναι και είναι απίστευτος! Σκέφτεται τόσο ήρεμα και έξυπνα που δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει!! ;)
Ωραία από βδομάδα αν είναι θα πω τα παιδιά και θα σε ενημερώσω!
Feb 24 2011 16:54
Εμ, πρέπει για... να μαζευόμαστε σιγά-σιγά άτομα. Αν είναι θα κανονίσω με τον Kenny κανά παιχνίδι, οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορείς πολύ ευχαρίστως να μάθεις!! ;)
Btw, ο τύπος που έχω στο "μια νύχτα πέφτει" είναι από το Akagi (ανιμε το οποίο μιλάει αποκλειστικά για Mahjong) :P
Feb 24 2011 16:48
Χεχε, βασικά αυτός μου έμαθε... :P
Ναι πάλι καλά είναι κοντά στην Κατερίνη και μπορεί και έρχεται! ;)
Γενικά μαζευόμαστε μια παρέα 4 ατόμων και καιγόμαστε μέχρι το πρωί! :P
Feb 24 2011 16:41
Χεχε!! Ναι κατάλαβα. Ο Γιάννης είναι σαν αδερφός μου!! ;)
Έχουμε λιώσει ατελείωτες ώρες και μέρες μαζί!! :P
Κρίμα που είναι στρατό τώρα. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα για να παίξουμε κανά Mahjong :p
Feb 24 2011 16:32
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Χα χα ναι, σίγουρα! Αν ξές και τον John Maths τότε σίγουρα! Τον λέω έτσι γιατί είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ποιον Γιαννη λέω, ε!
Feb 24 2011 16:31
Yup! Άγγελο με λένε, και ναι φοράω και γυαλιά!!! Ε τότε σίγουρα θα σε έχω πετύχει.
xD
Feb 24 2011 16:25
Πώς σε λένε-Άγγελο (γι αυτό και το username)? Είμαι καλή με ονόματα, don't fret. Φοράς και γυαλιά?
Καλά πλάκα κάνεις! Κι έχω πάει πολλές Δάδα -ειδικά στα meeting- αλλά ποτέ δεν έχω πάει στο bar! xD
Feb 24 2011 16:18
Χαχαχα!! Ωρε λες?
Γενικά είναι τόσα πολλά άτομα στις συναντήσεις που τώρα δε μπορώ να θυμηθώ!
Ναι έχω μακρυά μαλλιά ξανθά! :P
Ο αδερφός μου δουλεύει στην Δάδα barman! Αλλά ναι δεν μοιάζουμε...(έχει και αυτός μακρύ μαλλί, αλλά ίσιο).
Feb 24 2011 15:27
Χα χα, ναι εγώ είμαι το Αγίο Πνεύμα!
Δεν ξέρω, νομίζω με έχεις πετύχει αν είσαι αυτός που με είπαν τα κορίτσια-ένας ξανθός με αλογοουρά. Αν έχεις κι έναν αδερφό που δε σε μοιάζει πολύ τότε σίγουρα έχουμε γνωριστεί και δεν το ξέρουμε! XD
Feb 24 2011 15:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed