Community Status Updates
Tenshi → Cyclothemik
yooo!!!....fysika kai mpainw re man!!! esy pou xa8ikes!!?? kairo eixes na mpeis edw!!
Jul 18 2009 21:36
Tenshi → MisaYoshiko
αυτα ειναι ολα τα παλια που ειχα σβησει...απο δω και περα δεν τα σβηνω....ειχα σπαστει με κατι που εγινε....αλλα ολα οκ τωρα....τελικα ηταν κλειστη η πισινα που να παρει....!! :/
Jul 18 2009 20:23
MisaYoshiko → Tenshi
μολις ειχα γυρισει απ εξω. απορια: γιατι σβηνεις τα βι εμς???:Ρ
Jul 18 2009 10:46
Tenshi → MisaYoshiko
τι εκανες πουλακι μου στις 2 το πρωι?!
δεν κοιμοσουν?!? :P
ειχα ξεχασει να αποθηκευσω το νουμερο και ειδα την αναπ και κατι μου θυμισε το νουμερο!!! ;)
Jul 18 2009 09:54
MisaYoshiko → Tenshi
αντε ρε χαζε επρεπε να μου το χεις πει πριν κατεβεις. εχεις πμ
Jul 17 2009 12:32
Tenshi → MisaYoshiko
yo!!!
25 του μηνα ειναι!!! λογικα παιζει να κατεβω. θα προσπαθησω τουλαχιστον.να δω πως πανε εδω περα και οι δουλειες!!!
Θελω πολυ να κατεβω παντως....ημουν Αθηνα την Δευτερα και εφυγα Τριτη πρωι,αλλα δεν ειχα κανενος το κινητο για να βρεθουμε!!
Jul 17 2009 11:43
Xa0s → Tenshi
Εγω αδεια στισ 8 Αυγουστου θα παρω για 2 εβδομαδεσ...πεζει να περασω:bike: ξυστα απο Θεσαλονικη καθοσ θα περναω τα συνορα αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα οπωτε δεν ξερω...Σιγουρα κατα τισ 15 ομωσ θα παω στο εξωχικο μου στην Καλαματα...:gotit:...Ετσι ετσι ξεφαντωσε :knock-knock: τωρα που δεν υπαρχουν υποχρεωσεις....
Jul 08 2009 12:05
Tenshi → Xa0s
σουυυπεερρ ειναι...μολις γυρισα απο χαλκιδικη...ειχα παει για 1 βδομαδα...καμπινγκ...ηταν φανταστικα και η θαλασσα και ολα!! χθες γυρισα απο διακοπες και τωρα αραζω...μια ποδηλατο..τρεξιμο...αραλικι...χαβαλες...πολλα πολλα ;) Και ξανα διακοπες σε μερικες μερες!!
παιζει να ανεβειτε καθολου!? εσυ διακοπες!! ?
Jul 08 2009 11:27
Xa0s → Tenshi
Δεν μπορεισ να φανταστεισ το πιξιμο.....παραδηδαμε 1 εργο την προηγουμενη βδομαδα...φουτσα...σκεπσου οτι το τελευφτεο επισοδειο One Piece τοτε τοο ειδα 1 εβδομαδα μετα...Εσυ τι λει??Πωσ τα περνασ?Πηγατε για κανενα μπανακι?Διακοπεσ θα πασ??
Jul 08 2009 11:21
Tenshi → Xa0s
χαχαχα...χαιρομαι που σου αρεσε παλικαρι μου...τι κανεις εσυ...?
που χαθηκες? ( η μαλλον χαθηκα εγω?) :P
Jul 08 2009 11:02
Tenshi → Adventurer
Χαχα...καφε λεει!!
Το οτι σπουδαζεις Μαθηματικο δεν σημαινει οτι θα τον ξες μονο εσυ!!meh :P
και εμεις επιστημονες ειμαστε....εμμ για !! ;)
Jun 20 2009 18:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed