Community Status Updates
zweistein → ta-
hello! to mpaso sou ti montelo einai? exw ena filo pou endiaferete alal den yposxomai tpt :P
Jun 05 2010 17:46
zweistein → red pyramid
hello
endiaferomai gia to Limp Bizkit - Chocolate starfish and the hot dog flavored water
mporeis na mou steileis mai foto tis katw pleura tou cd na dw se ti katastasi einai?
meneis a8ina mipws?
Jun 05 2010 17:43
kelborn3 → zweistein
O χαρακτηρισμος ****** με πληγωσε γτ ειμαι καλο παιδακι και εχω αισθηματα.Ελπιζω να χαιρεσαι που με εκανες να νιωσω τοσο ασχημα...
[SPOILER][IMG]http://img541.imageshack.us/img541/7602/1274100011435.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 29 2010 15:18
zweistein → jedimastermaniac
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8595[/URL] 8elei suport to thread leme!! :P
May 25 2010 22:55
zweistein → jedimastermaniac
LOL!!! no way dude!! kai esu edw??????!!!! anime & manga freak?? :D
May 25 2010 22:53
zweistein → SkullKaizer
Min nomizeis k egw eimai peripou 1,90 alla ta katafernw :P e3artatai to pws sou vgainei to ka8e paixnidi. to pan panta einai na 3ereis na kalipteis kai na kaliptesai. apo kei k pera einai analoga me to pws paizei i omada sou (epi8etika i amintika) kai me to ti eidos paintball paizeis (speedball, recball, mil/sim). fetos emeis 8a paroume meros se kapoia prota8limatakia kai exw tre3imata. genika san a8lima-hobby einai para polu wraio analoga me to poso poromenos mporeis na eisai kai to posa xrimata mporeis na 3odepseis vevaia.
to comic mou 8a exei mesa kai sci-fi kai isos k ap'ola pou leei o logos. den exw skeftei akoma 3eka8ara olo to mikos tou story pws 8a einai me ka8e detail alla to paleuw. pros to parwn omws den lew se kanenan tipota apo to story oute tis idees. :P an de to dw me skliro e3wfilo den prokeitai na vgei tpt e3w :P (mporei na m parei liga xronakia alla ti na ginei)
Oct 29 2009 09:16
SkullKaizer → zweistein
PaindBall:wooi2: !! gamato akougete (den exw pai3ei 3erw omws peripou ti einai kai nomizw mias kai eimai psilos dn 8a ta pao kala mias k 8a eimai eukolos stoxos XD) kai eisai kai o arxigos nice pia einai h stratigikh pou akolou8as gia na nikas :P
Sxolh e nai se katalabenw kai kala kaneis prwta h douleia meta h diaskedash:congrats::tensai:
egw ma8enw th texnh tou komi3 sth Akto a8hnas klados komi3 ^^
kata ta alla bariemai ligo >__>
ena comic axa me th 8ema... sci fiction?
Oct 28 2009 23:49
zweistein → SkullKaizer
Hello!! nai ontws exw polu kairo na 3anasxoli8w. Einai edw kai mines pou exw stenepsei genika kai to programma mou exei alla3ei.. Exw dustuxws stamatisei na vlepw entatika anime opws palia. Kapoia sunexomena format to kalokairi kai i anagki na prolavw polla ma8imata pou exw afisei pisw sti sxoli me katestisan se duskoli 8esi. Pros to parwn prolavainw na asxoli8w me to paintball ka8ws i summetoxi se kapoia agwnismata me 8elei energo ws arxigo tis omadas mou... Ta kala nea einai oti to apo to kalokairi arxisa na etimazw senario gia diko mou comic (maybe manga oriented :P ) -book. Euxomai na pane ola kala kai na sunexisw me epituxia ;)
esu ti nea?
PS: eimai ligo innactive sto posting sto anime//gr alla den pauw na diavazw ta topics ;)
Oct 28 2009 20:25
SkullKaizer → zweistein
σκονταψα απο το profile σου παλι μετα απο πολυ καιρο και αναροτιεμαι τι κανη η ζωγραφικη σου δεν βλεπω τιποτα καινουργιο :try:
κατα τα αλλα τι κανεις;:drink:
Oct 24 2009 22:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed