Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

xANTONISx → Tea-chan

Χαίρομα που κατατάσσω την απορία μου στην κατηγορία των σοβαρών αυτών ερωτημάτων. :D
Αύγ 04 2010 22:50
Φωτογραφία

xANTONISx → iris 生活 kurosaki

Είναι οι άτιμοι ΤΟΥΜΠΑΝΑ! Αλλά δεν μπορώ να τους ακούω άλλο, αν κάτσεις και σκεφτείς την σαπίλα που προβάλλουν πρέπει να αυτοκτονήσεις αφού σκοτώσεις μερικούς ανεγκέφαλους "μεγάλους". Εσύ είσαι στην δικιά σου Profile Pic; gg.
Αύγ 04 2010 20:55
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → xANTONISx

respect σε signature & profile pic! :respect:
Αύγ 04 2010 17:08
Φωτογραφία

xANTONISx → karkas

Ωραίος. Πού πέρασες; Ευχαριστώ για τις ευχές.
Αύγ 02 2010 17:13
Φωτογραφία

karkas → xANTONISx

Έδωσα και πήγα μια χαρά! Κατασκήνωση ε? Καλά να περάσεις, όλοι τέλεια περνάνε, μόνο που εγώ δεν έχω πάει ποτέ κατασκήνωση... Ευχομαι ολοψυχα καλες διακοπες μαν!
Αύγ 02 2010 16:32
Φωτογραφία

xANTONISx → LethalMike

Δεν χρησιμοποιώ msn. Μόνο fb ή skype. Διάλεξε. :D
Αύγ 02 2010 15:51
Φωτογραφία

LethalMike → xANTONISx

δωσε msn αν ειναι να συνενοηθουμε.
Αύγ 02 2010 14:30
Φωτογραφία

xANTONISx → karkas

Εγώ ετοιμάζομαι για κατασκήνωση. Λόγω φροντηστηρίων, θα πάω 9 του μήνα αντίγ αι 1, αλλά από το τίποτα. Εσύ έδινες πανελλαδικές ή θα δώσεις αυτό το Μάιο;
Αύγ 02 2010 09:19
Φωτογραφία

karkas → xANTONISx

Γεια χαρά! Μια χαρά είμαι και 'γω, μετά από πολύμηνη απουσία απ'τον κόσμο των άνιμε (οχι των μανγκα) επιστρεφω δριμυτερος! Βλεπεις οι πανελληνιες ειναι βαρυ κομματι. Οντως καιρο εχουμε να ανταλλαξουμε κουβεντες, εσυ τι γινεσαι?
Αύγ 02 2010 03:04
Φωτογραφία

xANTONISx → karkas

Γεια! Πώς πάει; Καιρό έχω να μπω. Εσύ συνεχίζεις τα ταξίδια στα anime;
Αύγ 01 2010 18:48
Φωτογραφία

xANTONISx → Sponis

Και τη στιγμή που θα ξανασβήσεις ποστ από Mod/Admin έχεις φύγει... > Ωραίοι είστε ρε , έτσι .... Δημοκρατία παντού , ακόμα και στα anime forums . Keep Up The Good Work !
Ιούλ 26 2008 14:08