Community Status Updates
anime-dono → louna22
Για το profile, μόνος μου το έφτιαξα :wooi2: και όσο για την αλυσίδα δεν χανόμαστε και για sub-d δεν πειράζει βάλε κάναν άλλο, εγώ έχω πάρα πολύ υλικό για να φτιάξω αλυσίδες :nosey: also ακόμα δεν κατάλαβα γιατί είναι η τελευταία σου...
Dec 06 2008 20:35
louna22 → anime-dono
Αχ μη μου κλαις θα νιώσω τύψεις!!!!
Είναι η τελευταία μου αλυσιδούλα και χαίρομαι που σου αρέσει!!!!
Αν δεν έχεις μαζέψει συμετοχές μέχρι να αρχίσω ή θα σε βάλω sub-d αν μαζέψω τα απαιτούμενα άτομα ή θα κανονίσουμε να σου τα στείλω εγώ,Αυτό όμως θα γίνει αφού κλείσει η αλυσίδα αφού πάντα μοιράζω το μοναδικό μου αντίγραφο.
Αλήθεια αυτόν τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο φόντο που τον βρήκες? Θέλω και εγώ!!!!!:nanana:
Dec 06 2008 20:27
anime-dono → louna22
why...:nanana:why...:nanana:why.. :nanana:why :run: you have to make a new chain when i cant take part cause i dont have any more participations left :emptyonexg1:
oh well :canthelp: time for a new chain...
Btw great chain :orly:
Dec 06 2008 14:13
Umi no Ossan → louna22
Με το πεσιμο του site σε χασαμε ακομα περισσοτερο !!! Τι κανεις φεγγαρολουσμενη ??? (κλεβω ιδεες απο τον Adventurer...XD)
Nov 15 2008 17:41
Adventurer → louna22
For the record, Luna=Φεγγαρι, εξ'ου και το Φεγγαροκοριτσο22, δηλαδη εσυ :P
Nov 01 2008 23:25
louna22 → Umi no Ossan
Tι κάνεις φιλαράκι?Για στείλε στοιχεία σιγά σιγά!Ήρθε η......ώρα σου! :)
Oct 25 2008 11:50
louna22 → anime-dono
:lovulovu:ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 09 2008 22:20
louna22 → anime-dono
Ευχαριστώ πολύ για τα dvd φιλαράκι!
Πόσο χρόνο μου δίνεις για να τα αντιγράψω?
Oct 09 2008 22:15
louna22 → anime-dono
Καλησπέρα!!!Μια χαρούλα είμαι εσύ?
Είμαι τελείως γουρουνίτσα αφού ακόμα δεν βρήκα τον χρόνο να σου απαντήσω στο pm σου!Ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλα αυτά!Είσαι πραγματικά ψυχούλα!
Ευχαριστώ πολύ!!!!κ Ελπίζω να σου ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!
Oct 04 2008 15:30
anime-dono → louna22
Καλημερα πως παει? Also οπως θα ειδες εστειλα τα DVD ,σου εβαλα και το Inuyasha as you requested. Λογικα θα σου ερθουν μεσα στη βδομαδα.
Oct 04 2008 13:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed