Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Sparda → Kon_Okami
(Συνεχίζω την κουβέντα περί Kujian)Mα δεν το έχουν τελειώσει. (οι Exiled-Destiny)Και από ότι θυμάμαι σε σκόρπια bots τους που έψαχνα για να κατεβάσω το Genshihen (μάλιστα ήμουν τυχερός γιατί από τη μέρα που σταμάτησα να κατεβάζω το συγκεκριμένο bot έχει εξαφανιστεί) έβρισκα μόνο τα Kujian 05-08 γι'αυτό σου λέω περίμενε να βγάλουν και τα 12 και θα τα βάλλουν και σε bot & σε batch torrent. Αν πάλι επιμένεις και έχεις βρει bot που έχει και τα πρώτα 8 και τα θες αλλά δε σου κατεβαίνουν or sth like it, πες μου μπας και βρούμε τι φταίει^_~
Ιούλ 09 2008 03:47
BarbasSs → Kon_Okami
πωωω και αυτο σπαστικο και το εχω κανει νομιζω σε καποιο γιατι οσο και αν εψαχνα δεν το εβρισκα αλλιως.....
Ιούλ 08 2008 11:03
Kon_Okami → BarbasSs
Έλα ρε συ στα μεγάλα θες δε θες το παθαίνεις. Εκεί το έχω πάρει απόφαση και δεν με πειράζει. Αλλά έχει τύχει να έχω 26άρα από άλλο fansub group γιατί το κάναν drop οι πρώτοι και τα υπόλοιπα τα βρήκα από Shinsen μόνο....I don't like them:emptyonexg1:
Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι με την μορφή των αρχείων. Να κατεβάζεις σειρές και να ανακαλύπτεις ότι τα μισά είναι avi και τα άλλα μισά mkv...:erk:
Ιούλ 08 2008 10:36
BarbasSs → Kon_Okami
ναι και γω ειμαι μεσα σε αυτους και σπαζομαι οταν δεν μου τα δινουν ιδια....
χεχ μεγαλυτερο παραδειγμα One Piece....
8 funsub groups
Ιούλ 08 2008 10:28
Kon_Okami → BarbasSs
Α κατάλαβα. And yup είμαι κι ε΄γω σ αυτόν τον κόσμο που τα θέλει όλα από τους ίδιους....
Tnx για την ενημέρωση!!! ^^
Ιούλ 08 2008 02:26
BarbasSs → Kon_Okami
τα 3 τελευταια απο το they are my noble masters ειναι απο αλλο funsub group γι αυτο ειπα μηπως σε νοιαζει να τα κατεβασεις απο ayako(ειναι πολυς κοσμος που θελει να τα εχει ολα απο το ιδιο funsub group....)
Ιούλ 07 2008 22:18
Kon_Okami → BarbasSs
[COLOR=Blue][.quote]μεγια τα avi και sig mate[/quote][/COLOR]
Tnx!!!!
[COLOR=Blue] [.quote]να ενημεροσω οτι απο το they are my noble masters που υπαρχει στην αλυσιδα μ βγηκαν και τα 3 τελευται απο ayako αν ενδιαφερεσαι...[/quote][/COLOR]
Βασικά επειδή δεν είχα χρόνο ακόμα να τα κοιτάξω δεν κατάλαβα ακριβώς. Τα επεισόδια αυτά είναι στα DVD ή λες να τα στείλεις extra???
[COLOR=Blue] [.quote]thanks για την συμμετοχη ελπιζω να σ'αρεσουν αυτα που πηρες
περιμενω και συμμετοχη στην νεα αλυσιδα με rare ecchi που ετοιμαζω[/quote]
[/COLOR]
Φυσικά και θα μ αρέσουν .... lol.....
Κοίτα για την επόμενη δεν ξέρω μιας και δεν έχω πλέον συμμετοχές οπότε αν χρειαστείς sub-d έχε με υπόψην.
Ιούλ 07 2008 17:01
BarbasSs → Kon_Okami
μεγια τα avi και sig mate
να ενημεροσω οτι απο το they are my noble masters που υπαρχει στην αλυσιδα μ βγηκαν και τα 3 τελευται απο ayako αν ενδιαφερεσαι...
thanks για την συμμετοχη ελπιζω να σ'αρεσουν αυτα που πηρες
περιμενω και συμμετοχη στην νεα αλυσιδα με rare ecchi που ετοιμαζω
Ιούλ 07 2008 11:57
Kon_Okami → Tamaki
Returning the posting comes this......
[IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll142/kon_okami/pita-ten-26-wall960.jpg[/IMG]
Ιούλ 04 2008 03:55
Tamaki → Kon_Okami
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/AnimePaperwallpapers_Sailor-Moon_ch.jpg[/IMG]
Ιούλ 03 2008 17:56
Zoro → Kon_Okami
Χεχε μην ανυσηχεις,κι εγω αλλη συζητηση για τις ταινιες,ειδικα τετοια ωρα βαριεμαι να ανοιξω!!
Οποιος μου πει τπτ για τις ταινιες θα τον παραπεμψω εκει,σιγα μην τα ξαναγραψω!!
Θεωρω οτι αν και κατωτερες απο το ανιμε,ειχαν 2-3 πραγματα να προσφερουν,ειτε ισαξια ειτε καλυτερα...
Ως προς τα υπλοιπα ηταν χειροτερες μετα...
Χαρα και στο κουραγιο σου που το διαβασες..ειναι κοπιαστηκο να γραφεις αλλα ειναι και κοπιαστηκο να διαβαζεις(το ξερω γιατι εχω εξετααστικη αυτη την περιοδο;))...
Τεσπα,εγω βλεπω αυτη τη στιγμη και την 3η ταινια,μεχρι τωρα βλεπεται γενικως,ωραια εφε και σκηνικα,ο L κλασικα ο καλυτερος απ ολους,μπορω να πω μοιαζει αρκετα με αυτον του ανιμε....κατα τ'αλλα η χειροτερη απο τις 3...
Αλλα θα γραψω τις εντυπωσεις μου στο thread οταν την τελειωσω...ελπιζω να μην ξαναπεσω σε πολεμο!!
(αλλα δεν νομιζω,η 3η δεν το βλεπω να μ'αρεσει οσο οι αλλες 2...η ιστορια ειναι ψιλομουφα,δεν ηταν απαραιτητη..)
Αυτα,τα λεμε alzheimerιασμενε φιλε μου^^
(ειδες τι κανει το πολυ ανιμε+ξενυχτι??:hahaha:)
Ιούλ 03 2008 03:23
Kon_Okami → Zoro
Όχι δε με μπέρδεψες. Εγώ έχω alchaimer. Ναι εγώ ήμουν αλλά......brain cells are apparently dead......
Λοιπόν εγώ τις ταινίες δεν τις έχω δει καν. Αλλά ήταν μερικά σημεία που δε συμφωνούσα και άλλα που συμφωνούσα με αυτά που έλεγες(μη ρωτήσεις ποια σε έσφαξα. Δε θυμάμαι πλέον και δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω κάτι τόοοοοοοοοοσο μικρό....)
Βασικά μία από τις δύο ξεκίνησα να τη βλέπω αλλά βαρέθηκα και την πήγα σε fast forward οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη επί του θέματος.
Kon όντως είναι χρώμα και είναι μία απόχρωση του μπλε.
Αλλά πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου τόσα που πήγες και έγραψες. Το βλέπω και λέω δεν παίζει κάτι τέτοιο....
Ιούλ 03 2008 03:15
Zoro → Kon_Okami
Λες να το καταλαβα λαθος??:hahaha:
Ειδα τα reputation points μου και καποιος μου αφησε σχολιο λεγοντας οτι αν και δεν συμφωνει με αυτα που εγραψα για τις 2 ταινιες death note,μονο και μονο για τον κοπο που εγραψα αυτο το τερας(ειδες το ποστ μου ελπιζω στο death note thread...οχι το τελευταιο,αλλα απο τα τελευταια...θηριο!!)μου αφησε reputation point....ε,και στο τελος σαν "υπογραφη" μου εγραψε "Kon" ,αρα νομιζα εσυ ησουν...
Αν δεν εισαι εσυ,Kon τι ειχες πει οτι σημαινει στα ιαπωνικα??(ενα χρωμα αν θυμαμαι καλα..)
Ποιος να ειναι αραγε τοτε?...θελει να βαλουμε τον L να τον βρει!!
Καλα sry αν σε μπερδεψα τοτε^^
Ιούλ 03 2008 02:57
Kon_Okami → Zoro
Ή εγώ έχω alchaimer ή εσύ βρήκες λάθος άνθρωπο. Μου λες λίγο για ποιό πράγμα μου λες???
Ιούλ 03 2008 02:54
Zoro → Kon_Okami
Χεχε προσφατα ειδα το rep που μου δωσες!!
Απλα αναρωτιομουν...οτι θα διαφωνουσαμε ηταν εμφανεςXD,αλλα τουλαχιστον υπηρχε και τπτ που συμφωνουσες μαζι μου στο ως προς το πως βλεπω τις 2 ταινιες ή εισαι κι εσυ απ αυτους που τις θεωρουν αισχος και τις 2 και δεν ειχαν ουτε κατι μικρο να προσφερουν??
Απλα ρωταω,δεν θα εμπλακω σε αλλη συζητηση για τις ταινιες,οσα εγραψα στο thread αρκουν!!:nanana:
Ιούλ 03 2008 02:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται