Community Status Updates
Franklin → iristella
Iri μου! Δε χανομαστε :) U'll always be the best captain! lovu lovu :P
Mar 12 2009 16:13
Franklin → donald13
Donald... Θα κλεισω το πι σι δυο μηνες..Ισως ξαναμπω μεχρι τοτε αλλα δεν ειναι σιγουρο. Οπως και να χει χαρηκα που σε γνωρισα (i bet u already know that) και τα λεμε οπωσδηποτε το καλοκαιρι! Τσεκαρε τα pm σου.
Mar 12 2009 16:07
Franklin
→
Azathoth
Τα ξαναλεμε σε 2 μηνες , ισως και πιο συντομα. Να σαι καλα! :)
Mar 12 2009 16:04
Franklin → Zoro
Zoro-kun! Ελπιζω να τα ξαναπουμε μεχρι το καλοκαιρι... Θα κλεισω το πισι αυτους τους 2 μηνες. Θα το ανοιγω μονο εκτακτα. Tο λεω και στο προφιλ μου. Να σαι καλα man! Xαρηκα που σε γνωρισα και τα λεγαμε!
Mar 12 2009 15:41
Franklin
Λογω της απαισιας περιοδου που περναω με ονομα 2_μηνες_πριν_τις_πανελληνιες , αποφασισα μετα απο πολυ *γκουχ* σκεψη *γκουχ* για τους 2 μηνες που απομενουν να κλεισω το pc. Θα ανοιγει σπανια απο δω και περα και μονο αααααν προλαβαινω. Οποτε προς το παρον αντιο anime.gr , irc channel και msn. Τα ξαναλεμε τακτικα σε 2 μηνες ! I'm gonna miss u so much u guys! (U know who u r!) :byejg9:
Mar 12 2009 15:36
Franklin → AristidisK
Ευχαριστωωω :) Ναι ειναι πολυ καλη ταινια! Και το κομικ ειναι ακομα καλυτερο! Να σαι καλα !
Mar 08 2009 01:53
AristidisK → Franklin
[I][COLOR=black]:tensai:Ωραίο AVATAR!!!:drink:Έχεις δει την ταινία;;;:drink:Εγώ ναι και μου άρεσε πολύ!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]
Mar 07 2009 21:18
Franklin → BarbasSs
Eισβολη στο προφιλ του BarbasSs με mooooooooooooooves και τζιβες XD
Mar 02 2009 16:51
Glastenen → Franklin
hah thanks xD ε μα άμα το δεις όπως στο περιγράφω ήτανε...δλδ κανένα έλεος...
Feb 28 2009 01:27
Franklin → Glastenen
Για να μην κανω off topic post στο thread , here it is
''...για να μην πω για το σενάριο που ήταν βγαλμένο απ' το μυαλό ανήλικου μπαμπουίνου που έπεσε απ'την κούνια του μικρός '' και η προηγουμενη αττακα με το πρασο
Απλως RESPECT (ελιωσα):nod:
Feb 27 2009 11:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed