Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

a... τοτελος δεν θα σου αρεσει......ουτε εμενα μου αρεσε
Aug 25 2008 13:19
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

Οχι και εχω πολυ δρομο ακομα....ειμαι στο 13ο επεισοδιο....θεικο ειναι...
Aug 25 2008 13:15
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

δεν την εχεις τελειωσει???καλα ειναι τελεια και μακαρι να βγει δευτερις κυκλος!!1
Aug 25 2008 13:04
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

Κοιτα να σου πω ακριβως δε ξερω αλλα τον αδερφο μου που ρωτησα λεει εχει βγει ηδη.....αλλα περιμένω να τελειωσω τη σειρά και μετα θα τη δω....
Aug 25 2008 13:02
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

A pote tha vgei tainia?
Aug 25 2008 12:59
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

πωπω θελω να τον δω στην ταινια πρεπει να ναι ΘΕΟΣ......
Aug 25 2008 12:58
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

ε αφου ειναι τοσο υπεροχος!!αααααααααααχχχχχχ
Aug 25 2008 12:53
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

αχ ρε συ και μενα μ αρεσει ο light Πολυυυ.....κουκλος....
Aug 25 2008 12:43
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Εχεχε παλι καλα που το δα τοτε μην μεινουμε με τις αποριες και οι 2... Νομιζα εκανα κατι που σε πειραξε πριν,γι αυτο και στο ρωτησα{κι ελεγα κι εγω τι εκανα κακο!}.. Λοιπον,απ οσο ξερω δεν υπαρχει αυτοματη απαντηση πουθενα στο φορουμ αρα οτι δεις απο δω και περα θα ναι καθαρα δικο μου{ή οποιου αλλου φιλου κανεις request;)} Ευχομαι λοιπον να μην σου πεσει καποιο τετραδιακι στα χερια σου,ο κινδυνος θα τα μεγιστος...περασε το στον αδερφο σου λοιπον αν χρειαστειXDDD
Aug 25 2008 01:11
Photo

Ioanna-chan → Zoro

απλα νομιζα οτι ειχε αυτοματο οταν καποιος σε στελνει friend request να στελνεται στο προφιλ του ''thx for the request κτλ''καλα πως νομιζα οτι το προηγουμενο μυνημα στο εστειλα στο προφιλ σου?αααα καλαααα ασε δεν ειμαι για death note μου φαινεται.θα μπερδευα τους κανονες του :P
Aug 25 2008 01:06
Photo

Zoro → Ioanna-chan

[B][I]αυτο το ''nice to be friends now'''το χεις στο αυτοματο? [/I][/B]Eεε καταρχας καλυτερα να το ειχες βαλει στο προφιλ μου αυτο γιατι τυχαια μπηκα στο δικο σου και μπορει να μην το βλεπα... Μετα οσο αφορα αυτο που ρωτας δεν σε πιανω,τι εννοεις στο αυτοματο? Καθε φορα που μου στελνει καποιος friend request συνηθως παω και του γραφω καποιο σχολιο,απλως για να μην σου γραψω "ty για το request" πχ ειπα να βαλω κατι διαφορετικο,οπως καινω και με αλλους...εσενα τι σε πειραξε εδω???
Aug 25 2008 01:01
Photo

Ioanna-chan

παρακαλω.αυτο το ''nice to be friends now'''το χεις στο αυτοματο?
Aug 25 2008 00:58
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Nice to be Friends now^^[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/ureshii.gif[/IMG]
Aug 25 2008 00:56
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Οντως και ευτυχως με μενα δεν ισχυει αυτο εφ οσων προκειται για πλακα{οποιουδηποτε ειδους} και οχι ανοιχτη προσβολη...χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι λοιπον;)
Aug 25 2008 00:49
Photo

Ioanna-chan → cheery girl!

αχχχχχχχχχ πεταω αρχισα το special A!!!einai teleiooooooooo!!!!einai ongoing serie kai ta spaei!epitelous ta shoujo ksanagirisan fetos!!!
Aug 25 2008 00:48