Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Azixel → GkLoc

Yo,sorry για το late reply XD Κι εγω Narutard ειμαι και bleachtard now XDDDD Και εννοειται Kingdom Hearts ftw!!!!! ;D Εβλεπα μανιοδως one piece x3 (δε ξερω ΠΟΙΟΣ δεν το εχει δει Ο_Ο) Nice to meet ya too and thnx for the friend invite ^^
Ιούλ 22 2008 20:20
Φωτογραφία

GkLoc → Azixel

Oh No,Another Narutard!!! χε,χε,nice to meet ya!!! και γω εχω αρχισει Naruto,και εχω καει καπως λιγο τωρα,Παντως σιγουρα θα το τελειωσω, Ohhh,και φαν του Kingdom Hearts,NICE!!!(me too) Επισης, Σαρεσει καθολου One Piece(Το εχεις δει καθολου) Παντως και παλι,Nice to meet ya Girl!!!!
Ιούλ 16 2008 23:25
Φωτογραφία

1oneiromono → Azixel

δν ειμαι ιδιααιτερα φαν των splater αλλα εχω ακουσει καλα λογια γενικα για το σεναριο του elfen lied,εχει μονο splater σε αυτη την σειρα??? [I]ειχα πει οταν ερθει το καλοκαιρι να αρχισο κανενα αλλο μανγκα και τωρα εχω βρεθει με τοσα πολλα που δν 3ερω ποιο να αποκλισω XD[/I]
Ιούν 21 2008 09:11
Φωτογραφία

Azixel → Gaia

Δε κανει τπτ!!!!!!^^
Ιούν 20 2008 17:16
Φωτογραφία

Azixel → 1oneiromono

Aaaaa nice nice ;) ff8 ftw!!! εγω τα εχω παιξει ολα τα kh: kh1 kh2 & chain of memories και απλα τα σπανε,δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ πορωμενη!!! x3 Αλλα αξιζουν,το εγκυωμαι ;D K Elfen Lied αξιζει να δεις αν σου αρεσει το splatter ^^
Ιούν 20 2008 16:21
Φωτογραφία

1oneiromono → Azixel

:hot:το elfen lied δν εχω ακομα αξιωθει να το δω :P απο FF εχω παιξει το 8(το οποιο μαρεσε αρκετα) και το 12 (που δν συναρπασε πολυ) ενω απο Kh 1 μεχρι στιγμης ...βασικος λογο που αρχισα το KH ηταν γτ ειχε χαρακτηρες απο το FF 7 kai 8,το οποιο 7 απο αυτα που εχω ακουσει ειναι ωραιο
Ιούν 18 2008 13:47
Φωτογραφία

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

A ναι κ το ονομα μ στο hi5 einai Eliza =D
Ιούν 17 2008 23:22
Φωτογραφία

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

αααααα εβρηκα!!!!!!!! Πολυ ωραο τον εκανες!!!!!! μπραβο μπραβο!!!!!!! =D
Ιούν 17 2008 23:20
Φωτογραφία

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

thnx a tooon!!!!!!! x3 Αντε να δουμε,αλλα και παλι δν ξερω,νομιζω οτι ειμαι πολυ αρχαρια =/ τεσπα,π την εχεις την πικ?!!?!??! *_*
Ιούν 17 2008 23:19
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

Tην εκανα upload την προχ8εσινη π σ λεγααλλα σε χαλια ποιοτητα -.-" δε φαινεται τπτ πφφφφ
Ιούν 17 2008 22:43
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

μη λες βλακιες ορε! οι ζωγραφιες τα σκιτσα σ ειναι πολυ γαματα! εντωμετα3υ, ποιος εισαι στο hι5?
Ιούν 17 2008 21:36
Φωτογραφία

Azixel → 1oneiromono

Naiiiiii!!!!!!!!!!! Death Note!!!! Kai Elfen Lied!!!!!!!!!!!!!!!!! x3 Exw pai3ei to X,X-2 & 12 ^^; Ayta mono,alla ta 3erw ola apo to 7 k meta. esy!?!?! =D
Ιούν 17 2008 20:53