Community Status Updates
ZeLiGa → Hellraider
[quote]Και για να μην ξεχνιόμαστε:
[SIZE=4][B]Nice Boat[/B][/SIZE][/quote]
It sure was!:hihi2:
Υ.Γ. Όντως, δίκιο έχεις. Ουσιαστικά αυτοκτονεί.
Jul 29 2009 22:56
Hellraider → °•πίΟu-πίΟu•°™
[quote=°•πίΟu-πίΟu•°™;328984]Έλεος ρε παιδιά. Δεν βλέπετε εδώ τον Φαντομ που για τις ανάγκες του φόρουμ έχει απαρνηθεί την προσωπική χρήση υπογραφής και στη θεση της έχει βάλει έναν [SIZE=3][B]γυαλάκια[/B][/SIZE] που μας πρήζει όλη την ώρα με τους κανόνες;[/quote]
Hey πρόσεχε ποιον αποκαλείς γυαλάκια!Μιλάς για τον ακαταμάχητο,φανταστικό,τρομερό,μοναδικό και ανελέιτα otaku πρόεδρο μας τον [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=character&charid=2521"]Madarame Harunobu[/URL]!Δες χαμόγελο,εκφραστικότητα,δυναμικότητα.Εγώ νιώθω ένα δέος να με κατακλύζει μόνο που τον βλέπω.:nod:
[SPOILER]~Just spammin':wis:[/SPOILER]
Jul 29 2009 20:48
Hellraider → Zabimaru
[quote=Zabimaru;316240]Το tengen toppa gurren laggan το οποιο -ποιος με ρωτησε τις προαλλες στο προηγουμενο μου ποστ -ηταν απλα καταπληκτικο ρε παιδια.πραγματικα ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει .ειναι must πραγματικα.απλα τελειο!!!!!!!!:wooi2:[/quote]
:tensai:
Jun 07 2009 22:34
GkLoc → Hellraider
Thanks a Lot για το info,μολις τελειοσω το One Outs(οπου να'ναι),θα την αρχισω την σειρα....
Hitman Reborn here i coooome...^^
May 23 2009 19:10
Hellraider → GkLoc
Τα πρώτα 20 επεισόδια δεν έχουνε ξύλο.Όπως είναι το πρώτο επς στο ίδιο στυλ είναι.Αν και είναι επαναλαμβανόμενα μερικά βγάζουν γέλιο.Μετά έχουμε την πρώτη μεγάλη arc η οποία ****** και στο καπάκι η δεύτερη η οποία ακόμα να τελειώσει.Οι μάχες αν και δεν έχουνε αίμα(ούτε σταγόνα) είναι ωραίες γιατί έχουνε περισσότερη στρατηγική.Δεν είναι τοσο "βαράμε και όποιον πάρει ο χάρος"Σίγουρα αξίζουν όμως.Επίσης να σου πω ότι έχει τρομερούς χαρακτήρες.Να φανταστείς τους πάω σχεδόν όσο και του Op.Και γιαυτό το λόγο βγάζει και αρκετό γέλιο :)
May 23 2009 18:58
GkLoc → Hellraider
HeLlRaiDeR μιας και εισαι και εσυ αλλος ενας καμμενος One Piece Fan θα ηθελα να σε ρωτουσα ποσο καλο ειναι το Hitman Reborn...
Θυμαμαι ειχα δει το πρωτο επεισοδιο παλια και ελιωσα στα γελια,ειδικα στην σκηνη που τρεχει με το σωβρακο και λεει στην αλλη οτι την αγαπαει:hahaha:!Μετα συνεχιζει ετσι φοβερα η σειρα?Εχει πολλες δοσεις γελιου μεσα?Και απο ξυλο πως παει?Εδιαφερομαι τρελα να την αρχισω και ο ογκος επεισοδιων που εχει με κανει να θελω να την αρχισω ακομα πιο πολυ(Ειμαι τρελα καμμενος με looooooooooong Shounen)!
May 23 2009 17:20
Night Wizard Seal → Hellraider
Οχαιο φιλε μου!!!Να σε ρωτησω αθηνα που μενεις?????
May 21 2009 15:40
Hellraider → noname
Φτιάξε μου εσύ τη στολή και εγώ ντύνομαι:P Αν θυμάμαι καλά το αν είναι το clannad harem είχε ξαναγίνει θέμα και πάλι δεν είχε βγει νόημα οπότε It's a draw xD
May 15 2009 10:21
noname → Hellraider
well για αυτό δεν βρίσκει κανείς harem χωρίς τα γνωστά κλισέ !!! μόλις δεις ένα νομίζει πώς δεν ήταν harem επειδή δεν είχε αυτά τα κλισέ XDDDD. Αλλά τσπα άμα δεν θες να ντυθείς γαλοπούλα ....XDDDDDD
May 15 2009 09:08
Hellraider → noname
Ναι το Clannad είναι έπος(kyoani fanboy here) αλλά δεν είναι harem (ίσως το πρώτο μισό της πρώτης σεζόν να μπορούσε να θεωρηθεί) οπότε όχι δεν θα ντυθώ δημόσια γαλοπούλα ακόμα.:kakaka:
May 14 2009 21:46
Hellraider → geogoku
Μάλλον δεν το έπιασες :P.Το έγραψα αυτό επειδή οι φήμες θέλουνε το MGS4 και στο 360 και ότι αυτή θα είναι και η ανακοίνωση του Kojima .Εσύ στο κατάλληλο μέρος το Postares μην αγχώνεσαι:riiight:
May 14 2009 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed