Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Orion19

γιατί τι έκανα???? χαχαχα
Mar 14 2009 01:58
Photo

Orion19 → The Tragic Prince

Korose korose subete wo KOROSEEE! [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/6825/charakrauserimageom7.gif[/IMG] Χωρίς λίγη τρέλα στο αίμα, τίποτα δεν έχει πλάκα.. Έμφαση στο "λίγη":hahaha:
Mar 14 2009 01:37
Photo

Franklin → Orion19

ΒΒ Οri μου! Ελπιζω να ερθεις το καλοκαιρι Ελλαδα να σε δουμε! Εγω θα μαι offline αυτο το διμηνο μεχρι να δωσω πανελληνιες... Να εισαι καλα!
Mar 12 2009 16:21
Photo

iristella → Orion19

[COLOR=Black][B]Lol!!! Τώρα το είδα το vm. Να την χαίρεσαι την μανούλα σου ρε συ! Και να χαίρεται και η μανούλα σου εσένα πάνω από ολα. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες!!!!! Χαίρομαι που πέρασες τέλεια............... Τα δικά μου τα έμαθες πάνω κάτω....... Όσο για το τακούνι φέρτο να το δείρουμε παρέα........:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:[/B][/COLOR]
Mar 11 2009 04:47
Photo

Orion19 → iristella

Hee hee. Καλά είμαι. Είχε γενέθλια η μητέρα μου σήμερα. Πήγαμε να πάρουμε κραγιόν και μασκάρα και διάφορα καλωπιστικά, αγοράσαμε απο ασιατικό μάρκετ κάποια πράγματα και μετά πήγαμε σε classic American Diner και ΣΚΑΣΑΜΕ! Μιλάμε, διακόσμηση 50's 60's, μουσική επίσης και ΚΑΛΟ φαί. Εννοώ, καλή ποιότητα. Τώρα είμαστε ευχάριστα σκασμένες και καλοπερασμένες. Χα χα. Εσυ, πως είσαι my Haruhi? Να φέρω το τακούνι να το δείρω το gigantic bug?
Mar 10 2009 23:42
Photo

iristella → Orion19

Κοπέλα μου τι κάνεις???? η μάλλον πατέρα τι κάνεις? αν κρίνω από τα σετάκια μας......
Mar 10 2009 23:37
Photo

iristella → Orion19

Από τα χεράκια σου ori chan Και ας είναι και μαστίγιο! XDDD <333333
Feb 08 2009 04:03
Photo

Orion19 → iristella

Twas about friggin time! Να σου δανείσω το ακριβό μου το μαστίγιο ή έκανες και εσυ upgrade εν όψη της προαγωγής; We place ourselves in your care, my wuv!
Feb 07 2009 13:51
Photo

iristella → Orion19

oriiiiiiiiii chaaaaaan!!!!!! :33333 Wuv you wuv you wuv you!!!!!
Feb 03 2009 08:08
Photo

Zoro → Orion19

Ε,οκ αφού θα σε χαρούμε ένα μήνα:drink:...μπδγ,έχω κάτι νέα σήμερα,μια πλάκα που μου παίξαν κάτι καλόπαιδα από το forum...σαν μπεις θα την μάθεις με τον ένα τρόπο ή τον άλλο,θα πέσεις κάτω.:hihi2: Tα λέμε λοιπόν,καλή συνέχεια με τις εργασίες.:byejg9:
Jan 30 2009 02:41
Photo

Orion19 → Zoro

Θα τα πούμε σύντομα. Πω πω, να δω πως θα προλάβω τις εργασίες... Αρρώστησα και σέρνομαι... Άντε να μου περάσει γρήγορα γιατί μετά έχω αγώνα δρόμου να τα ετοιμάσω όλα. Μετά τις 13 Φεβ, θα με ξαναβλέπετε. Μέχρι τέλος Μαρτίου. Απο εκεί μέχρι τέλος περίπου Απριλίου θα με χάσετε πάλι. Έχω πάλι εργασίες...
Jan 30 2009 00:42
Photo

Zoro → Orion19

[B][COLOR=Magenta]*πετάγετε στην κουβέντα μετά από επιτυχημένη υποκλοπή συζήτησης*[/COLOR][/B] Βασίιιιτσσσκαααααα:nanana:,κι εγώ παρατήρησα την απουσία σου,όπως και όλοι μας αυτό τον καιρό:blingeye2:...στο γνωστό μέρος μόνο 2 ρεμάλια έχουν μείνει πια,δυαλιθήκαμε.:frozen: Αφού μπάινεις που δεν μπαίνεις στο forum,δεν μπορείς να περάσεις και μια βόλτα από εμεσέ?:emptyonexg1: Τέσπα,προφανώς θα μου απαντήσεις με κάποια ero ατάκα εδώ,που θα σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις ούτε να ανασάνεις με τις εργασίες σου και γι αυτό σε χάσαμε. Καλή επιτυχία με τις εργασίες λοιπόν και εύχομαι να τα πούμε με το καλό την ημερομηνία που είπες στην αποκάτω.:P Αντέ να βγάλουμε αυτή την δύσκολη περίοδο και να ξαναμαζευτούμε όπως παλιά όλοι μας.:wooi2: ΥΓ:τόσον καιρό ήθελα έναν τρόπο να σε πετύχω κάπου και ούτε που το σκέφτηκα το προφίλ σου[/baka marimo mode]...να ναι καλά η αποκάτω και πάλι.:wis: Cya soon then.:byejg9:
Jan 29 2009 07:07
Photo

Orion19 → iristella

My wuuuuv! I'm siiick! And not my usual sick, as in ero, but physically sick... Δε φτάνει που ήδη τρέχω να προλάβω τις εργασίες, αρρώστησα κιόλας και είμαι ΓΤΠ... Πυρετός, κρυάδες και όλα τα καλά... Υπομονήη! Μετά τις 12-13 θα ησυχάσω! Πως είσαι εσύ, mai hime? Φιλάκια πολλάαααα!
Jan 29 2009 05:30
Photo

iristella → Orion19

Alo!!!!!!! I missed my ero twin!!! How are you ori - chan???
Jan 26 2009 11:04
Photo

Orion19 → AnO!

You instigator, you... :hehehe:
Jan 15 2009 01:50