Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion19 → Nighteyes

Ναι, τον πρόσεξα τον κύριο. :nbleed:
May 19 2009 04:27
Photo

Nighteyes → Orion19

xd Καλά εκεί θα πρέπει να είναι πολύ καλός. Παίζει και ο Hideaki. 2 σε ένα η ταινία. Πρόσθεσε και επoχής+ninja και το παθαίνεις το εγκεφαλικό άνετα. lol
May 19 2009 03:39
Photo

Orion19 → Nighteyes

Καλά λες.. 10 με 15... Και είχε τη τέλεια ευκαιρία με τη τελευταία Death Note να πάρει κανα κιλό. Ένα τόνο γλυκά είχες γύρω σου βρε άχρηστε! Να δούμε, πήρε κανα κιλό για να κάνει το Kamui Gaiden ή θα κάνει τα stunts χωρίς σκοινιά με τη βοήθεια του αέρα που θα τον σηκώνει;
May 19 2009 03:16
Photo

Nighteyes → Orion19

Μιλάς σε άτομο που ακόμα και τις ταινίες που είναι στα Αγγλικά τις βλέπει με αγγλικούς υπότιτλους μόνο και μόνο για να μην χάσει 2 λέξεις απ' όλη την ταινία(ενώ μια χαρά καταλαβαίνω χωρίς). Μου θυμίζει η φάση όταν στις αρχές που μάθαινα αγγλικά καθόμουν και έβλεπα ξένα προγράμματα και δεν καταλάβαινα θεό, αλλά εκεί εγώ. Μου αρκούσε να πιάσω το νόημα. Τώρα πια έχω απαιτήσεις. Θέλω να ξέρω ακριβώς τι λέχθηκε. (Να δω πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν για να μπορώ να καταλάβω ιαπωνικούς διαλόγους χωρίς υπότιτλους.) Κάντα 15 τα κιλά. Όλο κόκαλα είναι.lol
May 19 2009 03:10
Photo

Orion19 → Nighteyes

Εγώ την είδα και μια χαρά κατάλαβα. Δεν έχει και πολλά να καταλάβεις. Δες την, αξίζει. Έχει και ένα γαμάτο κομμάτι σε κάποια φάση και τώρα ψήνομαι να αγοράσω το ost!LOL! Αχ, ωραίος ο Kenichi με τα κολλητά του και πα'στο ποδήλατο, αλλά σαμιαμίδι γαμώτο... Πάρε 10 κιλά λέμε φούστηηηηη!
May 19 2009 02:57
Photo

Nighteyes → Orion19

Δεν ξέρω αν πρέπει να το δω τελικά. Δεν καταλαβαίνω θεό. Ή μάλλον καταλαβαίνω μία λέξη ανα διάλογο. Γιατί δεν έχει βγάλει υπότιτλους κανείς; (Και οι κινέζικοι είναι hardsubs. Aν ήταν soft κάτι μπορεί να κάναμε με την μετάφραση του google.) Μια χαρά ταινία φαίνεται και ο Kenichi έχει τεράστιο fan club.:erk:
May 19 2009 02:41
Photo

Orion19 → Nighteyes

:blush2:
May 19 2009 02:16
Photo

Nighteyes → Orion19

Στο 4ο ποστ από κάτω.;)
May 19 2009 01:33
Photo

Orion19 → Nighteyes

Χαχα. Εγώ το έχω :canthelp: Και το βράδυ θα το έχεις και εσυ :orly:
May 18 2009 14:34
Photo

Nighteyes → Orion19

Well, εμένα μ' αρέσουν τα καλά παιδιά.:kawaii: Ο Gaara δεν μ΄αρέσει καθόλου. :bleh:Στο Shippuden άρχισε να μην με ενοχλεί η ύπαρξη του τουλάχιστον. :hahaha: Να δεις και το Maou και το Yasha οπωσδήποτε. Στο πρώτο βέβαια ο κακός δεν μ' άρεσε καθόλου εξωτερικά και δεν μπόρεσα να ταυτιστώ μαζί του (Είχα συνηθίσει και με Kenichi οπότε μου έπεσε πολύ λίγος από πλευρά ταλέντου.), αλλά στο άλλο θα βρεις τον Gaara σου ένα πράγμα.:hehehe: Τώρα κατεβάζω κάτι άλλα. Μιλάμε τα έχω ρίξει πολύ τα anime τελευταία. Όλο σειρές και ταινίες βλέπω.:canthelp: PS.Γιατί έχω την εντύπωση ότι η μόνη που προσπαθεί να κατεβάσει το Dolphin blue εκτός από μένα είσαι εσύ;:hahaha:Δεν βλέπω seeders, μόνο έναν leecher.
May 18 2009 05:56
Photo

Orion19 → Nighteyes

Βασικά, στη συγκεκριμένη ταινία μαμούχαλος ήταν:hahaha:, αλλά δε μπορεί να κάνει μόνο ψυχάκηδες το παιδί :canthelp:
May 18 2009 05:25
Photo

Nighteyes → Orion19

Είδα το Shindo. Ωραίο ήταν. Γενικά μουσικές ταινίες βλέπω άνετα. Δεν βαριέμαι. Αν δεις τις βαθμολογίες στο imdb είναι άλλα ντ' άλλων. Όσοι βαρέθηκαν την θάψανε μάλλον, γιατί μια χαρά ήταν. PS. Πολύ γλυκός ο δικός σου.:congrats:
May 18 2009 00:44
Photo

Nighteyes → Orion19

Το senpai απ' όσο ξέρω δεν πάει με την ηλικία αλλά με την εμπειρία.:nosey: Νόμιζα ότι έχεις δει πολλά doramas γι αυτό το είπα.:congrats: Έχω λιώσει μιλάμε. Δεν μπορώ να σταματήσω το yasha. Έχει βέβαια κάνα δυο προβλέψιμα αλλά είχε και το zeni geba. Εδώ που τα λέμε με τόσα που έχουμε δει από σειρές και ταινίες όλο και κάτι θα το έχουμε ξαναδεί. Αλλά γενικά πολύ καλό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και είναι καλά και τα 3 doramas που είδα μέχρι στιγμής.(Εντάξει μου τα προτείνανε βέβαια...) Πολύ καλοί οι Ιάπωνες.:Blissfull:
May 16 2009 19:08
Photo

Orion19 → Nighteyes

Εγώ senpai; Αχαχαχα. 11 χρόνια πιο μικρή απο εσένα είμαι :hahaha:. Μούλικο ακόμα, μούλικο! :canthelp:
May 16 2009 18:27
Photo

Nighteyes → Orion19

Σοβαρά;!:oo:Σε είχα για senpai.:congrats: Και το Maou είναι καλό, αν και το Yasha μου αρέσει πιο πολύ για την ώρα. (Όπως και ο πρωταγωνιστής.:nbleed:) Το βρήκα το yasha μόνο σε [URL="http://community.livejournal.com/jdramas/tag/yasha"]torrent[/URL] (Μη κοιτάς τους seeders, κατεβαίνει γρήγορα.) και η eri μου είπε ότι το έχει για direct και [URL="http://community.livejournal.com/jdramas/tag/yasha"]στο [/URL]αλλά θέλει πρώτα να κάνεις εγγραφή.
May 16 2009 17:21