Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
lordofblues → Zoro
Οταν το ξεκινησεις με το καλο να ξερεις το παρακατω
Δες το anime και υστερα διαβαζεις το manga απο το Vol 8 chapter 90
Μάι 24 2008 17:02
Zoro → lordofblues
Μου το χει πει ο Heli το Gantz,αρα οποτε μπορεσω ενδιαφερομαι γι αυτο σαν manga να διαβασω και για το αλλο με τον ψυχοαστυνομικο που μου δωσες...αλλα manga δεν μ'ενδιαφερουν γενικως...
Μάι 24 2008 16:50
lordofblues → Zoro
thanks Zoro εγω μολις τελειωσα το Gantz που το εχει και το anime.gr στο download section.
Μιλαμε καλη η σειρα αλλα η ιστορια μετα στο manga ειναι απιστευτη.
Sex, splatter και anti-heroes μεχρι κοκκαλο.
Μάι 24 2008 16:45
Zoro → lordofblues
Ελα lord,αν αποφασισεις ποτε να διαβασεις το Berserk,βρηκα καλυτερο site,μιας και στο προηγουμενο περιπου στην μεση ειχε κατι ελλειψεις στην μεταφραση,δεν ηταν απο καλο group,ενω σ'αυτο ειναι ολα απο τους Band of the Hawk και Evil Genius,που ειναι οι καλυτεροι..
Οποτε το χρειαστεις,[URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]ΕΔΩ[/URL](ειναι μεσω megaupload),αν το θες...
Εγω σημερα τελειωνω το manga..κορυφαιο,επικο,piece of art θα το χαρακτηριζα..θα μ'αφησει στ'αγκαθια οταν το φτασω στο τελευταιο chapter,το ξερω...και θελει πολυ για να τελειωσει η ιστορια ακομα,σαν το One Piece,παρ οτι συνεχιζεταια απο το 1989(του χρονου κλεινει 20 χρονια!)...
Μάι 24 2008 16:39
Zoro → Emmanouela
Ειδα το ποστ σου στο currently watching anime και ειπα απλα να σε ενημερωσω οτι το Hellsing Ultimate Episode 4 εχει βγει εδω και καιρο..αν θες link πες το...(εκτος κι αν εννοουσες το 5..)
Μάι 24 2008 01:35
Zoro → Orion19
Oτι μου γραψες στο profile comment:το αναποδο!!!:awww:
(btw απο One Piece ειναι οι κοπελιες..πρεπει να το δεις και αυτο καποτε..αν και δεν ξερω αν θα τανε του στυλ σου)
Μάι 23 2008 00:52
Orion19 → Zoro
Ωραία φωτογραφία στο profile σου!!!! Τι ωραία παραλίιιιαααααα!!!!!:hahaha:
Αν φεύγανε και αυτές απο τη μέση να τη δούμε :hahaha:
Μάι 23 2008 00:29
Zoro → Tea-chan
Τπτ το σημαντικο,γι αυτο ειπα mini-cheat και οχι cheat...
Αν πας στο onemanga.com ειδα για πολλα manga,αν και οχι ολα,δεν σ'αφηνει να τα δεις(ταχα το απαγορευει η εταιρια και pipes,αλλα τα αρχεια τα εχουνε κανονικα)..οπως το Hellsing και Berserk,μιας και τα λεμε...δες [URL="http://www.onemanga.com/Hellsing/"]εδώ[/URL]
Αν ομως πας στο google και γραψεις "Hellsing chapter onemanga.com" πχ,θα σου εμφανισει link που σε παει κατευθειαν στο manga(οχι παντα στο chapter 1,αλλα το κανεις manually..με το hellsing με πηγε στο ch90 αρχικα πχ)..να δες [URL="http://www.onemanga.com/Hellsing/1/"]εδώ[/URL]...εν ολιγοις...αυτα!!!
Παραδεχεσαι???:nanana::zetsubou:
Μάι 21 2008 20:27
Bushido → Zoro
1000thnx aniki~
αλλα δυστυχως δν εχω τσιπακι....ξεχασα να το αναφερω αυτο~
ανιγουεη~ μαρεσει ο τροπος μανκγα-γκαμε-μανγκα-γκαμε
ας ελπισω να βγει ελλαδα (με την ελπιδα θα μεινω μαλλον)
ΑRIGATO ^^
Μάι 20 2008 00:21
Zoro → Bushido
(μην βγουμε και offtopic και μας κραξουν οι mods:'D)
Ναι,πολυ καλο,καλυπτει τα volumes 22-27 του manga αν θυμαμαι καλα,αλλα το παιξα πολυ λιγο,γιατι δεν καταλαβαινω τι λενε...(πολυ λιγα πραματα ειναι στα αγγλικα..το menu ευτυχως ειναι..)..και ετσι ειπα να τελειωσω ολο το manga πρωτα και μετα να ξαναασχοληθω μ'αυτο...τωρα ειμαι στο volume 29..συντομα το τελειωνω και θα συνεχισω το παιχνιδι..
Παντως,οπως σου πα,λεει πολυ...οι κινησεις δεν ειναι πολλες αλλα εχει αρκετα upgrades..εχει ολα τα οπλα του(βαλιστρα,κανονι κλπ) και το berserk mode..μεχρι και την πανοπλια παιρνεις..ολα!!
Αν σ'ενδιαφερει να το κατεβασεις,πηγαινε στο thread του Berserk ή του Currently Playing Videogame,εχω κανει ολοκληρο αρθρο..με videaki και πλοκη...ακομη και link για κατεβασμα...(ελπιζω να ξερεις να χρησιμοποιεις το dvd decrypter για burn..παντως ειναι πολυ απλο..)
Αυτα...Sayonara:bye:
Μάι 19 2008 23:45
Bushido → Zoro
οχι δν το εχω παιξει...επειδη δν ειχα ποτε dreamcast~
αλλα με ειχε κινησει παρα πολλυ οταν βγηκε....κ ακομα θελω να το δω~
(οσο για το ονλινε το κοιταγα σημερα τα μεσημερη στο νετ ΧD)
Μάι 19 2008 23:03
Zoro → Bushido
Δεν καταλαβα τελικα το χεις παιξει το Shenmue??
Απ οσο εψαξα τωρα βρηκα οτι δεν υπαρχει για PC,αν και αναμενετε να βγει καποτε το Shenmue Online(δεν ξερω αν θα τα καταφερει ποτε..)..
Παντως ειναι οντως παιχνιδαρα,πολυ προτοτυπο και με φοβερη ιστορια,μουσικη και ρεαλισμο στο επακρο..
(Αντε να δουμε αν θα βγει ποτε το 3..ειναι πανω απο 6 χρονια που περιμενουμε την ολοκληρωση της ιστοριας και δεν υπαρχουν ανακοινωσεις για το αν θα κυκλοφορησει ποτε:sigh2:..και δυστυχως και να κυκλοφορησει,θα βγει για PS3,X360...no luck whatsoever!!!)
Μάι 19 2008 17:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται