Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Χεχε ειχα πει οτι θα τις εβλεπα!
Τωρα φευγω ομως...
Τα λεμε..
(btw η φωτο Robin-Nami τρομερη...δεν την ειχα ξαναδει!!πρωτη φορα που μ'αρεσει η Nami περισσοτερο!!)
Jun 11 2008 00:11
GkLoc → Zoro
Τα Ειδα Τα Comments!Thanks!
(Απορω Πως Δεν Βαρεθηκες Και Ειδες Ολες Τις Εικονες)
Jun 11 2008 00:09
Zoro → GkLoc
Τις ειδα,πολυ καλες!!!
Σου αφησα και comments!
Αντε να μεγαλωσει το group μας!!
Jun 11 2008 00:07
Radagast → Zoro
Καλά αυτό το Game Zoro ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλά....
O Ορισμός του Spam-game.
Και η μαύρη τρύπα είναι πιο χρήσιμο thread.
PS : Καμμένος είσαι ρε Sintar. :P
Τσουρουφλίστηκες κάνε καμιά αλλαγή στο game πριν φάει lock.
Jun 10 2008 23:19
Zoro → GkLoc
Ετσι να τους περασουμε και σ'αυτες τους Tards!!:'D
Τωρα φευγω,θα τις δω οταν μπω...
(και θ'αφησω κανα comment αν ειναι:hehe:)
Jun 10 2008 23:05
GkLoc → Zoro
Zoro,Αυτη Την Στιγμη Ανεβαζω 94 Εικονες One Piece!
Μην Ανυσηχεις,Τις Εχω Διαλεξει Προσεκτικα!!
Jun 10 2008 23:03
Zoro → Radagast
Ε,ειναι που λειπουν οι mods:hehe:
Οταν μπει καποιος υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να κλειδωθει...αν οχι σιγουρα...
(γιατι οντως ειναι λιγο too easy!!:'D)
Jun 10 2008 22:58
iristella → Zoro
Χαιρομαι που σου αρεσε η Pic....Βασικα αν και δεν ειμαι yaoi fan στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι...προτιμω το ζευγαρακι L X Light....Πιο πολυ ταιριαστοι μου φαινονταν μεταξυ τους...Ακομη και στις κοινες σκηνες η Misa εμοιαζε να κραταει το φαναρι...Εντελως διακοσμητικη....Kαι οσο να ναι παντα υπηρχε μια περιεργη ατμοσφαιρα μεταξυ τους....
Jun 10 2008 22:29
Zoro → iristella
Τα σπαει η pic απο πανω!!!!
Misa Misa:lovulovu:
(ποιος θα παρει τον Lighto τελικα?....κι ας ειναι λιγο homo πραξη,πιστευω προτιμας να τον παρει ο L εε??καλυτερα απ αυτη την αναισθητη!!!)
Jun 10 2008 22:27
Zoro → Orion19
Ναι,πολυ φαση κι ο Sanji,απλως σιγα σιγα γινεται ετσι....στην αρχη ειναι λιγο πιο σοβαρος...:)
Jun 10 2008 22:07
Zoro → Orion19
Damn,τον ξεχασα κι αυτον....κριμα τωρα ειδες spoiler..αλλα ok δεν ειναι τεραστιο,θα το μαθαινες πολυυυυ συντομα,ειναι απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες που παει σετακι με τον Ζοro!!
(μεσα σ'ολους αυτος σου τυχε:hahaha:ο μοναδικος που δεν εχεις δει νομιζω..)
Anw,αν θες τσεκαρε το thread εβαλα μερικες καλες εικονες^^
Jun 10 2008 21:19
Zoro → Radagast
Καταρχας αυτο που εννοει η Eri(και εν το μεταξυ το κανουν κι ολοι οι mod/admin,δεν ξερω γιατι ειναι τοσο κοινο!!) ειναι οτι οταν σου γραφω visitor message και θες να απαντησεις,την απαντηση την βαζεις στο profile μου κανονικα για να την δω...απαντωντας στο δικο σου παλι μπορει να ξεχαστω και να μην την δω...αλλα μην ανυσηχεις εχω συνηθησει πια:P
Τωρα για το αλλο,μπα,δεν εχω ξεκινησει ακομη,αλλα η εικονα ειναι δυσκολη(ηθελα να βρω καλυτερη αλλα απο internet και ακομη απο την ιδια την ταινια,αυτη ηταν η καλυτερη που βρηκα δυστυχως...καιρο ηθελα να την βαλω..)...
Σε περιπτωση που δεν δω συμμετοχη εχω και μια 2η πιο ευκολη:)
Btw κατεβασα το ultimate anime σου να το χω ετοιμο για το καλοκαιρι...κανονικα A-Kraze,καλη ποιοτητα(πρωτη φορα που σειρα μονο 26 επεισοδιων θα μου παρει 2 DVD!!:oo:) και οντως η μουσικη της αρχης τα σπαει κανονικα!
Οι χαρακτηρες και τα τοπια μου φανηκαν ετσι κι ετσι(καλοσχεδιασμενα μεν,αλλα οχι εντελως του γουστου μου)αλλα δεν κρινω μια σειρα πριν την δω,το ξερω απο πρωτο χερι....ακομη και το berserk μου φαινοταν παραξενο απο τις 1-2 αρχικες ματιες και οταν το δα κανονικα,κολλησα!
Επισης κατεβαζω και το Monster τωρα...και μετα το 12 Kingdoms...
Αλλα καλοκαιρι θα τις δω....κατα Αυγουστο(και θα σου πω τοτε!):)
Jun 10 2008 20:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed