Community Status Updates
Zoro → Radagast
Καλη ταινια λοιπον!!!(ρε καμενε ετσι προετοιμαζεσε για αυριο??)
Παντως ναι,με μας δεν προκειται να διαβασεις,γι αυτο και σε αφηνω(θα το χω βαρος αν δεν γραψεις καλα αυριο,λογω της pm/vm συζητησης μας!)
Καλη επιτυχια για αυριο λοιπον,we'll keep in touch!!(για οσο δεν εχω εξετασεις...μετα ποιος με βλεπει δυστυχως....αντε να τελειωσουν οι μαμημενες εξετασεις!!)
Jun 13 2008 00:56
Radagast → Zoro
Χαχα έλεος ρε Ζορο, πω με σας δε θα διαβάσω ποτέ μου φαίνεται. :P
anyway ναι μου το κάψατε το προφίλ αλλά νταξ δε πειράζει δε χαλιέμαι.
Καλά νά'μαστε! ^^ Καλά ναι έλεος εσυ ειδικά με την Iristella θέλετε private group χλρότατα. :) Φτου περνάει η ώρα και θέλω να δω και την καθιερωμένη μου Ιαπωνκή ταινία πριν κοιμηθώ. :P
Jun 13 2008 00:09
Zoro → Radagast
Χεχε να το το αθωο μουτρακι!(το πιο καλο κοριτσι του site,λεμε τωρα:hehe:)
(για ποιον λεει στο τελος αραγε?!:P)
Καλα φιλε μου Radagast(ή radaquast οπως λενε μερικες) το προφιλ σου αρχιζει και μοιαζει στα δικα μας...καλως ορισες στο group(α πρεπει να ανοιξουμε group για εμας τους γραφιαδες εδω που τα λεμε!!μου ρθε ιδεα:hehehe:)
Jun 13 2008 00:04
Zoro → ichigo13
EKMEK ειναι η "νεολαια του ΚΕΗΚ,του κομικ του site"...κατι σαν ενα group υποστηριξης στο ΚΕΗΚ,για πλακα....(ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα απ οσα μου πε ο BarbasSs...)...
Jun 12 2008 23:56
Zoro → iristella
EKMEK ειναι η "νεολαια του ΚΕΗΚ,του κομικ του site"...κατι σαν ενα group υποστηριξης στο ΚΕΗΚ,για πλακα....(ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα απ οσα μου πε ο BarbasSs...)...
btw,εγω ακριβως το αναποδο,απο την ξενιτια και το να εισαι μακρια απο οικογενεια ξερω να μαγειρευω αρκετα(αν και οχι παρα πολλα,μην φανταστεις:nanana:)φαγητα,αλλα απο γλυκα την βγαζω μονο με ετοιμα!!
(παω να το γραψω και στον ichi...παντως ναι,σε σταμπαρουν κι αλλοι σιγα σιγα:hehehe:)
Jun 12 2008 23:55
Zoro → SkullKaizer
Εχω βρει 1-2 εικονες με την caska σε παραλια πχ απο ιταλικο site..τπτ αλλο δυστυχως...αν σ'ενδιαφερει εχεις το ελευθερο να βαλεις μερικες που εγω παρελειψα,στο group...
[URL="http://lnx.berserkchronicles.com/gallery/index.php"]Εδω[/URL] ειναι ολο το gallery index,πας στο fanart αν και εχει κι αλλες καλες εικονες(ιταλικα ειναι αλλα νομιζω ξερεις να βρεις τις εικονες)
Τελος,μην παρεις εικονες απο το album του user "Chicco Fanarts",γιατι στα ιταλικα λεει οτι οσοι χρησιμοποιησουν πρεπει να του ζητησουν αδεια..μετα αν θες βαλε,απλα εγω δεν το διακυνδινευσα,μην το δει κανεις,μιας και ουτος η αλλος οι αλλοι users δεν ζητησανε αδεια και επισης ειχαν και πολυ καλυτερα σχεδια...
Ελπιζω να σ'αρεσουν,τα λεμε!!!
Jun 12 2008 22:39
Radagast → Zoro
Καμμένε ζορο για το 12Κ μιας και ρώταγες, αν θες τσέκαρε και το thread στο forum, έγραψα 2 λόγια σήμερα εκεί..
Jun 12 2008 22:04
SkullKaizer → Zoro
μαρεση παρα πολυ να σπαμαρο αλλα τι να κανω να μη πω ενα για στο berserkotaku του forum :hahaha:
κανα Dojinshi απο Berserk υπαρχει για το group του berserk; *εκτος απο τα hentai berserk:nbleed: εχω δει μερικα αχεμ:hahaha:*
Jun 12 2008 22:02
Zoro → Radagast
Τις το πα ηδη σε pm,αν ειχαμε γραφτει τον ιανουαριο μαζι ανετα θα με ειχε περασει(παλι καλα που γραφτηκα νωριτερα!)...
Αλλα οπως τις εχω πει,οσο ειμαστε on topic,keep posting!!
Αφου μας αρεσουν οι συζητησεις,keep it up!!
Χεχε οι γραφιαδες του forum!!!
Ειναι καλο ομως να εχεις και εναν ομοιο(ομοια στην περιπτωση:P)γιατι αλλιως με νομιζουν για παραξενο οι αλλοι!!
Jun 12 2008 20:32
Radagast → Zoro
Ρε καμμένε Ζορο να σου πω ήθελα να σε ρωτήσω από περιέργεια,
σε ποια πόλη μένεις atm;
Jun 12 2008 20:31
Zoro → iristella
Οχι βεβαια,να τις δεις τις ταινιες,αλλα χωρις να μετρησεις την ερμηνεια,μονο να δεις αν η ιστορια φτιαχτηκε/τροποποιηθηκε καλα!!Τα CGI του Ryuk εγιναν επισης πολυ καλα!!
Εγω ετσι εκανα...και μετα βρησε οσο θες τις ερμηνειες!!
Btw,το elektra οντως απαισιο ηταν!!
Καλυτερα το Ηulk αν ειναι ετσι!!
Jun 12 2008 20:22
sintar → Zoro
(hell yeah i remember it....)
go do some one-finger-up~side~down-push~ups and let me cook damit....(lol)
Jun 12 2008 19:39
Zoro → sintar
Now that you say it,you look like the Prince....
.....the Prince of Retardia!!!
(ελπιζω να θυμασαι την σκηνη:nanana:)
Jun 12 2008 19:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed