Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

Μαλλον σε εχασα για πολυ λιγο σημερα αλλα τεσπα.... Αν ξαναμπεις εχε υποψιν σου τα εξης: 1) αρχισα berserk manga...Ωραιο φαινεται αλλα που ειναι το αιμα και τα οργια που μου ελεγες? Ειμαι στον τριτο τομο και δεν εχω δει τπτ το ιδιαιτερο ακομη....Το ξωτικο ειναι σκετη γλυκα by the way..... 2)Μπες στο misa misa poll...και αλλος που τολμησε να σηκωσει κεφαλι υπερ της Misa...τον τακτοποιησα ομως με ενα monster post....omg did i say monster post???? I am becoming YOU:terror2:!!!!! Anyway δωσε ιδιαιτερη σημασια στην τελευταια υπογραμμισμενη φραση μου και θα καταλαβεις την μοιρα και αυτου του αντιστασιακου υπερ misιαστη....:hahaha:
Ιούν 14 2008 18:45
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Τhanks!!! Οτι μπορω κανω...
Ιούν 14 2008 17:54
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Rly nice job mate!! Απο One Piece φοβερες εκεινες οι 2 με την Nami και την Robin που φοραει ρουχα με διαφημισεις,οπως Malboro...me likes!(και η αλλες με τον Ace και τον Zoro) Και απο Berserk πολυ καλες ολες,εβαλες και με Caska,Zodd,Griffith...ακομη και με τους αρχηγους των apostles!! Πολυ καλη δουλεια!!Ωραια συνεισφορα!!:gotit:
Ιούν 14 2008 17:52
Φωτογραφία

Zoro → SkullKaizer

Χεχε,δεν καταλαβα αν ηταν ερωτηση,παντως αν ηταν,τοτε ναι,ξερω ιταλικα... Καναν πολυ καλυ δουλεια σ'εκεινο το site..γεματο εικονες ειναι!! Βγηκε και το 297 απο Berserk,διαβασε το,ειναι αρκετα καλο,αν και περιμενα περισσοτερα... ΟΚ??τα λεμε!:ureshii:
Ιούν 14 2008 17:46
Φωτογραφία

Zoro → Mixed Blessing

Στειλτες μου με pm,τις ανεβαζεις με imageshack και εγινε η δουλεια... (με την εξεταστικη τωρα θα μπαινω λιγοτερο εδω,αλλα οταν μπω θα τις δω...απλα οτι ειναι να μου στειλεις να ειναι σε μεγεθος υπογραφης...ή λιγο μεγαλυτερο αν ειναι,δεν πειραζει..) ΟΚ??thanx για την βοηθεα οπως και να χει:Blissfull:
Ιούν 14 2008 17:43
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Tσεκαρε το group του Berserk, εβαλα μερικες νεες photo...
Ιούν 14 2008 13:59
Φωτογραφία

Mixed Blessing → Zoro

[COLOR=indigo][B]Um..okay..κατι εχω στα υποψην μου αλλα...τις εικονες τις εχω περασμενες στο pc...που να τις ποσταρω για να τς βρεις? :huh:[/B][/COLOR]
Ιούν 14 2008 12:09
Φωτογραφία

SkullKaizer → Zoro

οκ ευχαριστο για της πληροφοριες ξερης ιταλικα:blingeye2:...
Ιούν 14 2008 09:30
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Χεχε,ναι ειναι οποια σου κολλησει πιο πολυ!!:P Anw,την κανω οπου να ναι!! Τα λεμε που και που στο forum..καλο ξεμπερδεμα,εσυ που τελειωνεις και νωρις!! :gn2: EDIT:Δες (και κατεβασε αν θες) κι [URL="http://www.veoh.com/videos/v739813CGbS9xZN"]αυτο[/URL] το AMV του OP αν μπορεις,κορυφαια μουσικη και σκηνες,το κατεβασα και εχω καει να το βλεπω!! (θες veohTV για να το κατεβασεις/δεις ολο!!)
Ιούν 14 2008 04:04
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Καλη ειναι και η Robin αλλα εφαγα κολημα με την Nami απο την αρχη του one piece.
Ιούν 14 2008 04:01
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Δλδ μεταξυ Nami-chan και Robin-chwan,Nami-chan εσυ?? Εγω παω με την 2η:P:wooi2:
Ιούν 14 2008 03:24
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Nαι απο εκει πηρα τις εικονες και εκανα μια μικρη ανανεωση. Με την Nami εχω κολημα μεγαλο!!!
Ιούν 14 2008 03:22
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Μην χασεις και τα τελευταια 10secs απο το video,αν το δεις...εχει μια αφιερομενη σκηνη στο Dragonball Z(εβλεπες dragonball ετσι??) :) Ωραια αλλαγη σε ολα btw...τις πηρες απο τις εικονες που εβαλα στο group??? Γιατι ειναι ολοιδιες!! Αλλα καλα εκανες,ειτε ειναι ετσι ειτε οχι...Μεγια!! Η εικονα με την Nami πολυ καλη απο πανω!!:lovulovu:
Ιούν 14 2008 03:13
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Καλο το videaki γελασα πολυ. Ειναι απο τις αγαπημενες μου σκηνες αυτη που τα παιρνει ο Sanji...
Ιούν 14 2008 03:12
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Καλα 27 ιουνιου θα χεις ξεμπερδεψει δλδ?? Πολυ τυχερος ρε συ...εγω δεν ξεκινησα ακομη,αλλα μεχρι μεσα-τελη ιουνιου θα μαι εδω "δεμενος"... Μια χαρα εισαι στο berserk παντως...αφου τελειωνεις στς 27 συντομα θα δεις και την συνεχεια,που καλη ειναι αλλα σαν την αρχικη φαση με την πανοπλια τπτ!! Χαιρομαι παντως που η σειρα ειχε τετοιο αντικτυπο σε σενα!! Σε οσα παιδια την προτεινα και την δοκιμασα,εμειναν ολοι ικανοποιημενοι...οχι οτι γινοταν κι αλλιως...τελεια σειρα!! Death Note,ετσι,καιρος ηταν....μεχρι το 25 θα σε ικανοποιησει κλασικα πιστευω(ειδικα τα πρωτα επεισοδια της σειρας ειναι απαιχτα)....απο κει και περα συνηθως δεν αρεσει,οπως και μενα,αλλα δεν ειναι απολυτο,σε αλλα ατομα αρεσε,απλα εγω πιστευω οτι θα ειχε γινει πολυ λιγοτερο κουραστικο αν τελεωνε στα 25....τεσπα,οταν το τελειωσεις πες αποψεις;) Επισης,αν μεινεις ανικανοποιητος απο το τελος του ανιμε,σαν κι εμενα,σου συνηστω να δεις και τις 2 ταινιες που βγηκαν,μιας και εχουν διαφορετικο τελος,που εμενα μ'αρεσε περισσοτερο....χαλια ερμηνειες εχουν μονο,αλλα κατα τ'αλλα αν μπορεις να μην τις παρατηρεις και προσεχεις μονο την ιστορια,πιστευω θα σ'αρεσουν... ΟΚ,οτι εικονες εχεις,αν τις θεωρεις καλες βαλ τες στο group,ελευθερα!! Αυτα,καλη συνεχεια και καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου!! Θα τα λεμε παντα απο δω... ΥΓ:btw χτες βγηκε και το τελευταιο του berserk αν δεν κανω λαθος...συντομα μεταφρασμενο..τρεχω να δω μηπως βρω καμια προωρη μεταφραση γιατι εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα γινει τωρα!! ΥΓ2:One Piece αρχιζει και βελτιωνεται για μενα...καλυτερο απο τα αρχικα επεισοδια του tb πιστευω...ακομη και ο Brook που δεν τον πηγαινα,τωρα τον συμπαθησα...και αν ειδες και το 353,ο super saiyan sanji ηταν τελειοςςς!!! Τσεκαρε κι [URL="http://youtube.com/watch?v=IqGw5EAvs-8&feature=related"]αυτο[/URL] το fun vid!!Πολυ πλακα!!xD Αντε τα λεμε λοιπον,και παλι καλη συνεχεια!!
Ιούν 14 2008 03:08