Community Status Updates
Zoro → iristella
Φυσικα αν δεν πεταχτει αλλη κορασιδα να διεκδικησει τον ρολο(αν και παλι υπαρχει και 3η γυναικα στο OP,αν και δεν ειναι στο πληρωμα ακριβως!!)ηδη ειπα στα παιδια στο group να περιμενουμε εσενα για τον ρολο...
Και πιστευω σου παει καλα γιατι ολα τα χει(ακομη και evil ωρες ωρες,αλλα γενικα καλη)..πανεξυπνη σε ολα(ειναι η μονη που φερνει αντιθεση στην κατασταση..οταν οι αλλοι κανουν τις κλασικες χαζοφατσες αν δουν ενα τερας πχ,μονο αυτη μενει σοβαρη και σκεφτεται μια λυση....δεν εχει χαζη φατσα ποτε...και book worm,ελπιζω να σ'αρεσουν τα βιβλια^^)και την καλυτερη ιστορια ,πραγματικα της βγαζω το καπελο,την διαλαει του Zoro...και για γυναικα ειναι η 3η πιο δυνατη απο τους 7 του πληρωματος...
Οταν το δεις πιστευω θα σ'αρεσει σαν χαρακτηρας γιατι ειναι Dark...
(ναι μεν καλη αλλα σκοτεινη..like u:kill4u:)
Χεχε εως τοτε,τα λεμε!!
Jun 15 2008 01:56
iristella → Zoro
κρατα για μενα την αλλη ε??? θελω και εγω ρολο... και μου αρεσουν πολυ τα μακαβρια αστεια
Jun 15 2008 01:49
Zoro → iristella
Κατι τελευταιο,φτιαχνουμε στην πλακα πληρωμα στο OP group και ηδη βρηκαμε τους περισσοτερους(εγω master swordsman φυσικα!!)....
Μιας και στο πληρωμα οι κοπελες ειναι 2,(κοιτα συμπτωση),δωσαμε την μια στην Orion και η αλλη πιθανον θα μεινει κενη εκτος κι αν πεταχτει κι αλλη κορασιδα(αμφιβαλλω)....αρα αν σ'αρεσει οταν το δεις,σε προτεινα ηδη για Robin,η αρχαιολογος του πληρωματος...
Ειναι και η αγαπημενη μου απο τις γυναικες του OP...η πιο εξυπνη,ομορφη,σοβαρη και δυνατη(βασικα δυσκολα την νικας)...ολα τα χει...το παρελθον της ειναι το αγαπημενο μου απο θλιψη....
(το μονο κακο ειναι οτι ειναι ψιλοσοβαρη....τα μονα αστεια που κανει ειναι μακαβρια,με τον θανατο εχουν να κανουν συνηθως...αρα εκει σου παει παλι!!)
Αρα οταν το δεις,θα υπαρχει και μια θεση για σενα στο group αν ολα πανε καλα(για αλλες πλακες)...
Πλακα πλακα οταν εγω κι εσυ δουμε αντιστοιχα Νaruto και One Piece χαρη στον καταλυτικο παραγοντα που παιζουμε(ειδικα εσυ!!)ισως γινει ειρηνευση των group!!:hehehe:
Τεσπα,την κανω στ'αληθεα τωρα,τα λεμε!!^.^
Jun 15 2008 01:46
GkLoc → Zoro
Δεν Το Εχω Δει Το Ολο Το One Piece,Αλλα, Δεν Με Ενοχλουν Καθολου Τα Spoilers,Δεν Ξερω Γιατι???
Αμα Στα Αλλα Αnime(π.χ Berserk)Μου Πουνε Κανενα Spoiler,Θα Πεσει Κανενα USOPP HAMMER!
το One Piece Τ Λατρευω Τοσο Που Δεν Με Ενωχλουν ΚΑθολου!!
Η Φαση Ειναι Οταν Βλεπω Επεισοδια,Και Ξερω Τι Θα γινει παρακατω,Αλλα και παλι εκπληζωμε!!!
Jun 15 2008 01:28
Zoro → sintar
Εro-Cook δες και την ιστορια που εκανα στο group!!
(οντως φοβερο το nick..σου παει πιο πολυ..^.^)
EDIT:Σελιδα 2 πια:sigh2:
Jun 15 2008 01:21
Zoro → iristella
Οντως εχουμε κανει παρομοια συζητηση(αν και δεν θυμαμαι που..καπου με την Μisa νομιζω!!) αλλα και τα 2 ατομα στα οποια αναφερομαστε εχουν ποιοτητα στην χρηση(υποθετω και ο δικος σου,παντως ο Zoro ειναι master swordsman)...
Η διαφορα ειναι οτι ο δικος μου εχει 3!!(αν και οπως λες δεν εξυπακουει την νικη..)
Jun 15 2008 00:43
iristella → Zoro
zoro μου η σημασια δεν εγκειται στην ποσοτητα των katana αλλα στην ποιοτητα και στην τεχνη αυτου που τα κραταει...... (εχουμε ξανακανει παρομοια συζητηση η μου φαινεται?)
Jun 15 2008 00:37
Zoro → Manganix
Κι ομως,αν εισαι λογικος ανθρωπος θα την συμπαθησεις γιατι δινει αστειο κλιμα στην ιστορια!!
(μην την ακους ειναι ολο μερος του πλυσημου εγκεφαλου που σου κανε!!)
Παντως καλο ειναι να μην μπλεξεις μαζι μας αν δεν θες να γεμισει το προφιλ σου με μυνηματα(ξερω τι λεω!!):bleh:
Jun 15 2008 00:27
Zoro → iristella
Απο κατανα καλυτερα να μην πας κοντρα τον Ζοrο γιατι εχω 3(!!)κι οχι μια:hehehe:
Τωρα αν παρεις το τετραδιακι αυτο ειναι αλλη ιστορια....:nanana:
Jun 15 2008 00:25
Zoro → Manganix
Εισαι σιγουρος οτι δεν την συμπαθουσες αλλα η iristella σου αλλαξε την αποψη σου μεσα σε δευτερολεπτα??
Ισως σου φανει παραξενο αλλα ειναι πολυ καλη σ'αυτο...εχουν πεσει χιλιαδες ατομα στο κολπο της...
(αλλα εσυ δεν θα με πιστευεις και θα νομιζεις οτι ειναι ενα αθωο καλο κοριτσι....καλαααα!!)
Jun 15 2008 00:22
Zoro → iristella
Χαχαχα take that narutards!!!
Οι κατασκοποι μου ειναι παντου!!
Get ready for war!!(που εμεις θα νικησουμε!!)
Οσο για το αλλο,τι του λες του παιδιου κατω??
Οχι μονο με την προβεια στολη πηγε ο λυκος και εκανε φιλο το προβατο,αλλα τον μετετρεψες σε Misa hater τοσο γρηγορα?!:hahaha:
(δεν ειχε ξαναγινει τοσο γρηγορα)
I bow to your genius Kira-sama!:respect:
Για μαλλι πηγες και τον κουρεψες!!(τον εβαλες να ψηφισει και αρνητικα στο poll...mind contol...succeed!...another supporter in your army!!)
Jun 15 2008 00:11
iristella → Zoro
:df13952b:Zoroooooooooo!!!!!!!!!:oo::oo::oo: Tι εκανες στο Naruto group βρε τερας??????????????? Ειπα να λειψω καμια ωρα και βρηκες ευκαιρια???????????Το ανοιξα το τετραδιο...........κανονισε.....:hahaha:
Jun 14 2008 23:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed