Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Nami-Swan

Nami-swaaaaannn!!!!(ουπς αυτο ο sintar απο κατω επρεπε να το πει!!εγω επρεπε να το πω σοβαρα αλα zoro αλλα τεσπα:P) Φυσικα και σε θελω για φιλη και θα τα παμε καλα,οποιος/α ειναι One Piece fan/addict γενικως,ειναι και φιλος/η μου....ειδικα τα κοριτσια μιας και εχουμε ελλειψη στο thread(περνα για καμια αποψη που και που...ειμαι τοπ ποστερ εκει!!) Sorry που δεν σε δεχτηκα νωριτερα αλλαμε βρισκεις σε κακη περιοδο,πραγματικα αν ειχες κανει εγγραφη 1-2 βδομαδες νωριτερα θα βλεπες οτι καθε μερα μεσημερακι και βραδακι(αν δεν βγω)ειμαι παντα μεσα...αυτη την περιοδο λογω εξεταστικης(τι τραβαμε εμεις οι φοιτητες!!)μπορω να μπαινω μονο βραδια δυστυχως:( και ισα για 1-2 ωρες..οπως τωρα...ειναι που εχω εξεταση σε μια βδομαδα... Αλλα μην ανυσηχεις,και παλι θα περναω απο τo thread/group αυτη την περιοδο,ουτος η αλλος σε λιγοτερο απο ενα μηνα τελειωνω... Τεσπα,καλως ορησες λοιπον,θα περασεις σιγουρα καλα στο φορουμμ,μιας και αγαπας τα ανιμε...και αφου εισαι και one piece fan,οτι χρειαστεις απο links,πληροφοριες,σε μενα!!:riiight: Χαιρομαι που σ'αρεσε η "μονομαχια" μου με τον GkLoc(αν και δεν ηταν μονομαχια!!)και ναι,οσο για το 2ο,ειμαστε 1000 φορες καλυτεροι(και βαλε!!) Απο το anime τι λεει το χεις τελειωσει ή το παρακολουθεις ακομη?? Μοναδικες καταστασεις,γελια,μαχες και συγκινησεις παντως ε?? (εμενα 2η αγαπημενη μου ειναι η Robin και μετα ο Luffy....αλλα και η Nami εχει πολυ πλακα και μ'αρεσει,μην παρεξηγηθεις!!:nanana:) Αγαπημενο χαρακτηρα νομιζω δεν χρειαζετε να ρωτησω,οπως κι εσυ εμενα!! Καλη συνεχεια!!:ureshii: EDIT:Ξαδελφος σου ο GkLoc ειδα...καλα ε το κρυφο μας οπλο,χαρη σ'αυτον εχουμε περισσοτερους fans απο ποτε!!! Him and his 8000 followers!!
Jun 18 2008 01:34
Photo

DRAGONBALL1985 → Zoro

Ευχαριστώ για το request! Και μα το σπαθί του Γκατς, Berserk Rules!!! :D
Jun 17 2008 22:31
Photo

iristella → Zoro

Νομιζεις οτι επεστρεψε αλλα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι.... Αν συνεχιζε να αγνοειται η τυχη του πιθανον καποιος να το προσεχε και να εβρισκα τον μπελα μου μετα....Με αλλα λογια εισαι 100%σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο προσωπο και οχι για εναν απο τους πιστους μου followers που ανελαβε το συγκεκριμενο account?... Υοu know σε αντιθεση με καποιον εγω εχω περισσοτερους απο εναν Mikami στην διαθεση μου ωστε εαν παει κατι στραβα να μπορω να αναλαβω τα απαραιτητα αντιμετρα...XDDDD Kατα τ αλλα το μαθημα μια χαρουλα πηγε.... Αν και ειμαι λιγο στα προθυρα της καταρρευσης απο την ελλειψη υπνου, να φανταστεις με πηρε για λιγο ο υπνος στην καρεκλα ενω εγραφα το Vm ΧDDD (η L πλευρα μου που λεγαμε??) Για το σχολειο μου στο naruto group σχετικα με τον Luffy Πιστευω να μην παρεξηγηθηκες....Απλα επρεπε να τους εμψυχωσω κι εγω καπως...... Την θεση στο πληρωμα πιστευω να μου την εχετε κρατησει ε???? Και τελος οσον αφορα για το monster post..... Το ξερεις οτι ειχα πολλα να σου απαντησω και στο DN thread οσον αφορα το τελος της MIsa γιατι διαφωνουσα και με σενα και τον Kenny σε ενα ζητημα??? Την απαντηση του την ειχα δει πριν την δεις εσυ στο συγκεκριμενο thread.....Μετα σε λυπηθηκα ομως να πρεπει να διαβασεις και 3ο monster post και κανω υπομονη μεχρι να τελειωσουμε εξεταστικη και να σε περιποιηθω τοτε στο συγκεκριμενο thread.......(evil light look muahahahahhahahahha) Παντως οσον αφορα την μεταστροφη των οπαδων ενα εχω να πω Welcome to the Light's side...... ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗα
Jun 17 2008 18:45
Photo

FireFistAce → Zoro

Oi, Zoro! Εβαλα μερικες νεες photo στο album του one piece στο profil μου. Δες τες και πες μου την γνωμη σου.
Jun 17 2008 14:31
Photo

Nami-Swan → Zoro

δεν με θες για φιλη σου και εγω ελεγα οτι θα τα παμε καλα εμεισ οι δυο
Jun 17 2008 11:40
Photo

Nami-Swan → Zoro

τι γινεται με τους απο διπλα που θα φτασει αυτο ειμαστε χιλιεσ φορεσ καυτεροι απο αυτουσ δεν νομιζεισ και εσυ
Jun 17 2008 11:37
Photo

Nami-Swan → Zoro

Ειδα την μονομαχια σου με τον GkLok.Τελεια!!!!!!!!!!
Jun 17 2008 11:31
Photo

GkLoc → Zoro

:oo:LOL!!!:oo: Τωρα Το Ειδα,Καλα Ρε ΓαμWτο,They Dont Appreciate My Hard Work!:erk: Το Κακο Ειναι,Οτι Ουτε Τα Μισα Δεν Εβαλα Μεσα,:nanteee: Τεσπα,Θα Τα Βαζω Στο Thread Οποτε Γινεται!:hehehe: Παω να Δω Το Group! Edit:Το Ειδα,Χαχα,Ωραια Ιστορια,Θα Συνεχισω Το Part 2 Αυριο Το Πρωι!!! Usopp's Battle Plan!
Jun 17 2008 09:57
Photo

Zoro → Gaijin Bosozoku

Nice work pal...στο thread με την misa αναφερομαι!! (αν δεν μπορεις να κανεις αλλο τετοιο ποστ κανε για τους αλλους,αυτους που δεν θα το διαβασουν,μια fake περιληψη και ετσι ειναι αχρηστο το ολο ποστ:hehe:) Αλλα μην ανυσηχεις,μολις ελευθερωθω λιγο απο εξετασεις θα ανταπεξελθω εγω με ενα ακομη μεγαλυτερο ποστ...θα εκραγει το thread!! Anyway,ασχετο,το ονομα σου απο που προερχεται?? Keep supporting Misa and her work:riiight:
Jun 17 2008 03:04
Photo

Zoro → iristella

Gaijin is back,you failed to kira him!!:bleh: Αν και βαριεται να γραψει αλλο ποστ(το δικο σου μας pwnare ολους:uhh: και κατεστρεψε ολο το ηθικο εναος misa φαν,συμπεριλαμβανομενου και εμενα..μονο και μονο που το βλεπεις σου φευγει η ορεξη να το διαβασεις/απαντησεις....) Μ'αντιγραφεις τελικα??Στρεφεις το ιδιο οπλο εναντιων μου?? Καλαααααα,ετοιμαζω αντεπιθεση εκει και στο DN thread...it'll be Gojira Post...Beware!!!:df13952b: Τεσπα,αν και λιγο αργα(και μαλλον δεν θα το δεις πια πριν την εξεταση)καλη επιτυχια αυριο.....μην ξεχασεις την καλυψη σου,εισαι μια αριστουχος φοιτητρια που ενδιαφερεται κυριως για το διαβασμα:smart:-->:hehe::mad2: (Ασχετο,απο Berserk,προχωρησες??) Τελος,για το OP ειδα πριν που ελεγες οτι δεν σ'αρεσει το ονομα Luffy,οσο ωραιος κι αν θα ειναι ο χαρακτηρας...βασικα μην φοβασαι....καταρχας θεωρω οτι το 90% των χαρακτηρων του op εχουν πολυ πετυχημενα ονοματα,τους πανε γαντι....πουθενα αλλου δεν εχω δει τετοια ταιριαξη... Μερικα αλλα βεβαια δεν ειναι τοσο φοβερα...πχ Luffy και Zoro δεν μου πολυαρεσαν στην αρχη...(σκεψου οτι τον luffy τον λενε Monkey στο επιθετο...αυτο ειναι ακομη χειροτερο..το luffy συγκριτικα ειναι τελειο:hahaha:) Αλλα αφου ειδα το ανιμε για μπολικα επεισοδια τελικα το συνηθισα(παντου ετσι ειναι) και τωρα τα βρισκω ταιριαστα ονοματα,ειδικα οταν τους φωναζουν στα ιαπωνικα πχ... Τεσπα,σ'αφηνω,εχω και δουλειες αυριο... Οπως και να χει,συνεχισε να υποστηριζεις την Misa στο thread μου με γιγαντοποστ...ακριβως οπως ειπε ο Gaijin!!!:hehehe: (θα προσπαθησεις να τον ξαναξεφορτοθεις τωρα ή θα τον κανεις να νομισει οτι αυτος ειναι ο Kira αλλα θα ειναι ο Teru στην πραγματικοτητα[puppet]??)
Jun 17 2008 02:59
Photo

Zoro → GkLoc

Πω πω καπετανιε,κριμα που στο εκλεισαν το thread,ειδα ειχες βαλει ολη την τεχνη και τα video που διαθετεις(καλα οχι οτι δεν ειχες κι αλλα ακομη...usopp the great!!):P Τεσπα θα τα βλεπουμε ολα στο thread τωρα και δεν θα μπορει να λεει κανεις τπτ αυτη την φορα.. Keep finding funny vids!!:thumbup: ΥΓ:Τσεκαρε και το group!!
Jun 17 2008 01:58
Photo

Zoro → BarbasSs

Ναι δυστυχως κι εγω με το κεφαλι κατω στην εξεταστικη ειμαι και δεν εχω πολυ χρονο ουτε για ανιμε ουτε για να μπαινω στο forum...θα ειμαι ετσι για τον υπολοιπο μηνα δυστυχως:( Αλλα μετα full ελευθερια!Ανυπομονω... Τεσπα,και παλι καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον!!;)
Jun 17 2008 00:54
Photo

Zoro → SkullKaizer

Χεχε τον Guts με/χωρις πανοπλια τον εχει ανετα,αλλα να δουμε ο Griffith πως θα τον διαλυσει!! Γιατι σιγουρα τον εχει..και αν ο Griffith εχει τον αυκρατορα,που ειχε τον Guts,αυτος ειναι ακομη μικροτερος μπροστα στον Griffith.... Να δουμε τι θα του δωσει ο Elf King για να νικησει τον Griffith γιατι αλλιως δεν εχει ουτε μια ελπιδα...μονο στο νησι ισως γινει κατι... Αντε καλη συνεχεια και σε σενα:P
Jun 17 2008 00:50
Photo

Zoro → DRAGONBALL1985

Δεν χρειαζεται να προσθεσω τπτ,συμφωνω με οσα πιστευεις για το Berserk animanga!! (οτι ειπες στο pm και στο group το πιστευω κι εγω...κι εγω manga γενικως δεν διαβαζω αλλα το Berserk αξιζει σιγουρα μια εξαιρεση!) :ureshii:
Jun 17 2008 00:41
Photo

BarbasSs → Zoro

θα δειξει μαλλον θα τα αφησω για λιγο... και συ εχεις εξεταστικες ε?? καλη επιτυχια και σε σενα δεν καθομαι να λεω στον Neliel ποτε βλεπω One Piece γιατι αυτος βλεπει σχεδων συνεχεια διαφορα και με λεει ρε μην εισαι βλακας και δες αυτο.... παρατα οτι βλεπεις και δες εκεινο... και καταλαβαινεις....
Jun 16 2008 23:26