Community Status Updates
iristella → Zoro
Ηοla καλα οσο το ξανακοιταω το Post σου τοσο ψοφαω στο γελιο......Δλδ νταξει πραγματικα εισαι ο βασιλιας των monster posts....Που θα παει ομως. Με αρκετη υπομονη και εξασκηση θα σε φτασω κι εγω,,,,,Μονο κοιτα λιγο και την δικη μου απαντηση μην εχω πει πουθενα καμια πατατα......Και για να μου πεις την γνωμη σου εννοειται.:hahaha:
Jun 28 2008 04:14
iristella → Zoro
Τι να πω. εχω μεινει αφωνη..... Αν ο Kenny διαβασει αυτο του βγαζω το καπελο..... Απαντησα και εγω λιγο πιο μετα σε ενα δυο σημεια που ηθελα να πω εδω και κατι μερες.
Jun 28 2008 03:59
Zoro → iristella
Out and ready,get it while it's hot!!!
(mercyful kira???I like the other one more:himitsu:...became used to you now!!!:wooi2:)
Jun 28 2008 03:33
iristella → Zoro
Δεν ελεγα τπτ για σενα. Απλα μια κοπελα ειχε πει οτι θα φαει το στεμμα της αν βρισκαμε μια συγκεκριμενη σκηνη και πολυ απλα την βρηκα. Το στεμμα δεν θα την βαλω να το φαει αλλα να μου το παραχωρησει (kira is mercyful tonight)
Jun 28 2008 03:17
Zoro → iristella
I am what I am because I had you as my teacher....iri-sensei:blingeye2:!!!
Το ωραριο δεν σχεδιαστηκε,ειναι οτι δεν εχω αλλο χρονο τις καθημερινες...αν και εξυπρετει κι αυτο το σκοπο:hehehe:(αυτο αν θες το πιστευεις!!)
Μολις το τελειωσα το αριστουργημα μου btw...ενα spell check να κανω(μην με βγαλουν και ανορθογραφο:oops:)και μεσα στα επομενα 10 λεπτα το πολυ θα το δεις...get ready for magnificence!!!:burningbe3:
[B] EDIT:[/B]Eιδα απαντας στο DN thread...δεν πιστευω να προειδοποιεις γι αυτο που θα ακολουθησει!!!:chigau:
Jun 28 2008 02:59
iristella → Zoro
Θα βλαστημαει ο Νear βραδυατικα ε???????? Μου αρεσει παντως που διαλεγεις και την ωρα για να του πεταξεις τη βομβα.......XDDDDDD υπουλο σχεδιο......You have grown so much.........I am so proud of you my little Μ
Jun 28 2008 02:41
Zoro → iristella
ισως χρειαστει ισως οχι..ειναι η "αλλη" βομβα αρα δεν εχεις πολυ ρολο εσυ...
Παρ ολα αυτα θα σου κανει πολυ εντυπωση κατι που εγραψα...για να το αναγνωρησεις θα εχω αναφερθει σε σενα και θα το χω μαυρησει^^
Τα λεμε σε λιγο:)
Jun 28 2008 02:38
iristella → Zoro
Θα μεινω ουτως η αλλως διαβαζω δεν καθομαι......
Βρε τερας θα με κανεις δλδ να παρατησω το διαβασμα και να σου απανταω βραδυατικα.......yare yare........
Jun 28 2008 02:35
Zoro → iristella
Κοβει το μυαλο σου:hehehe:
(κι ας μην σου φαινετε....πλκ:nanana:...βασικα καλυτερα που δεν σου φαινετε,ξεγελας τον αλλο πιο ευκολα...συμφωνεις??:hiding_something:)
[B]EDIT:[/B]Tελικα θα φυγεις ή θα μεινεις ενα 20 λεπτο περιπου ακομη??
Jun 28 2008 02:31
iristella → Zoro
In Light Yagamis name......Τοσην ωρα gojira posts ετοιμαζεις ρε αθεοφοβε??????? Να υποθεσω οτι θα ειναι στο Dn thread η στο misa misa?
Jun 28 2008 02:29
Zoro → iristella
iri-chan δεν ξερω αν φευγεις αλλα plz ξαναμπες σε ενα μισαωρο το πολυ...θα ριξω την 1/2 βομβες μου συντομα...την καλη πρωτα!!:hehehe:
Την 2η αλλη μερα!!
Ελα να με θαυμασεις σε λιγο!!
(ελπιζω να με πιανεις!!)
Jun 28 2008 02:28
Zoro → Umi no Ossan
Χεχε τοσον καιρο και δεν ειμασταν φιλοι!!
Nice to be nakamas!!^^
Jun 28 2008 00:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed