Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Εχω πορωση με τετοιου ειδους ανιμε. Οτι σκοταδι υπαρχει, οτι μεσαιωνικο, οτι δαιμονικο θελω να το δω.....Οσο για το γκρουπ, μην ανυσηχεις. Θα μπω αφου δω το ανιμε.Μιας κ λεμε για μανγκα, το ΟΡ εχει διαφορες απο το ανιμε γιατι καπου ειδα για καποιον Law....
Ιούλ 06 2008 22:30
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Καλα θα κανεις,κι εγω το ιδιο εκανα γιατι θεωρω σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο,μιας και ξεκιναει απο πιο καλο σημειο το ανιμε... Θα δεις οτι ο κοσμος του Berserk ειναι ο τελειως αναποδος απο αυτον του OP,ειναι πολυ σκοτεινος και εχει πολυ βια... Αλλα η ιστορια τελεια πραγματικα,δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας... Εχω φτιαξει και group,αν θες να ρωτησεις τπτ περ να απο κει!!^^ (προσεχε τα spoilers,μην διαβαζεις οτι γραφουν οι αλλοι απο κει...αν και αυτη τη στιγμη ειναι OK νομιζω...;))
Ιούλ 06 2008 22:18
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Oi,εχεις ωρα για msn? (καλα μην φανταστεις τπτ οπως το χτεσινο,να σου πω 1-2 πραγματα και θα προσπαθησω να το τελειωσω εκει:nanana:)
Ιούλ 06 2008 22:16
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Arigatou για τα links. Βασικα λεω να ξεκινησω με το ανιμε αφου ειναι μικρο κ μετα με το μανγκα
Ιούλ 06 2008 22:14
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Ναι,το manga φτανει τα 33 volumes και απο το 89 νομιζω,συνεχιζεται ακομη και δεν προβλεπεται συντομα τελος!! Μαζι με το OP θα τελειωσουν ετσι οπως παει!!:oo: Τεσπα,[URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]εδω[/URL] το χω σε direct download...αλλα δεν καταλαβα,θα δεις το ανιμε και μετα το manga δλδ?
Ιούλ 06 2008 22:05
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

χεχε...Ειχα ψηθει απο μονος μου απο παλια, απλα περιμενα μηπως το βρω σε καμια αλυσιδα.Εχω κ το manga (volumes1-29).Εχει κ αλλο; για να το κατεβασω
Ιούλ 06 2008 22:01
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

LoL nakama douli φυσικα και θα σε βοηθισω,ειναι γνωστο οτι για οτιδηποτε και ποσο μαλλον για Βerserk εχω παντα κατι... Μονο λυσε μου την απορια...ποιος σε εψησε να την δεις?(κανας GK?) Γιατι,ως ο μεγαλυτερος καμενος της σειρας,εβαλα αρκετα παιδια απο το OP group στην σειρα(περιπου 4-5) και δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας,ειναι οντως τελεια και αν δεις το ανιμε θα περασεις αναγκαστηκα στο manga μετα γιατι με τα 25 επεισοδια του(το ανιμε) δεν φτανει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga,που ειναι τελεια και θα θες να δεις κι αλλο... Μισω να σου δωσω τα λινκ,θα κανω εντιτ. EDIT:Οπως ειχα πει και στον GK τα χω βρει μονο σε ogm μορφη και rmvb,εγω εννοειται τα δα σε rmvb~60-80mb γιατι ειναι μικρα και διατηρουν ικανοποιητικη ποιοτητα για το μεγεθος τους....αλλα πολλα παιδια δεν τα προτιμουν εδω στο σite,αρα σου δωσα το link με τα ogm~230mb το καθενα... Aν θες το αλλο link σφυρα,αλλιως κατεβασε τα,πορωσου με την σειρα,να διαβασεις και το manga μετα σου προτεινω γιατι διακοπτεται πολυ αποτομα το ανιμε και πες μου πως σου φανηκε... [URL="http://www.horrormanga.com/berserk%20manga%20anime.html"]Εδω[/URL] το link για Download... Τα λεμε;)
Ιούλ 06 2008 21:54
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Νακαμα Ζορο με σωζεις...Μου εδωσαν προσφατα το Berserk αλλα ενα επεισοδιο δεν μου παιζει.ΕΧεις καποιο λινκ για να το κατεβασω;;;
Ιούλ 06 2008 21:45
Φωτογραφία

Zoro → trynksssj2

Χμ,αρα πολυ πιθανον χαρη σε σενα φτιαχτηκε,σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου λοιπον!:)
Ιούλ 06 2008 21:13
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Το δα στο thread:P Ανυπομονο να δω αυτο και το 362... Βασικα στο 361 θελω να δω την Robin,γιατi απο το preview του 360 εδειξε οτι εκανε επιθεση με χερια στο ζομπι zoro και καταφερε να ελευθερωθει αυτος...και επειδη αυτη συνιθως παντα νικαει εφ οσων δεν ειναι logia ο αλλος,θελω πολυ να δω τι εγινε εδω,αν και στο τελος σιγουρα θα νικησαν,εστω κια μια στιγμη αν εχασε,θελω να την δω... Το αλλο καλα,θα ναι ταβλα κανονικη!!!Αφου πρωταγωνιστω!!!^^ ΥΓ:Εν το μεταξυ τελικα αποφασισα να αφησω το Monster για την ωρα και να αρχισω το Νaruto,για να μπορω να συζηταω με τους αλλους...το 1ο επεισοδιο ειδα,νταξει δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα αλλα μου κινησε το ενδιαφερον για τ'αλλα...παντως απο μουσικη και γενικως OP rules για την ωρα!! Aν και ειναι ακομη νωρις για να το πω αυτο...
Ιούλ 06 2008 14:20
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Ωχ Zoro στο 361 επισόδειο του one piece έγινες pwnd!:hahaha:
Ιούλ 06 2008 14:16
Φωτογραφία

Cassiel → Zoro

Έχω ένα σωρό να δω και ξέρω πια θα μου αρέσουν λογικά.Μόνο που δεν έχω χρόνο και με 4,5 Terrabyte συλλογή και άλλα τόσα σχεδόν από Games ε τι να επιλέξεις δηλαδή.Κατάντησα να είμαι απλά συλλέκτης XD.Τώρα μην μου λες για manga:P.Αυτά και αν τρώνε χρόνο.
Ιούλ 06 2008 12:23
Φωτογραφία

Zoro → Cassiel

Βασικα avatar και username εννοουσα,υπογραφη δεν θυμομουν... Ωραιος παντως,ολα αρκετα ψαγμενα και ταιριαζουν πολυ καλα για μενα... Οσο για τ'αλλο κι εγω με σκοπο να δω 2-3 σειρες ξεκινησα και τωρα γεμισα με dvd.. Αλλα αν δεν προλαβαινεις ναι,καλυτερα ας το,θελουν κι ενα βαθμο συγκεντρωσης και με ατομα γυρω δυσκολο αυτο...ηδη και με αυτα που βλεπεις θα ναι αρκετα δυσκολο φανταζομαι... Παντως αν ειναι να ξεκινησεις τπτ αλλο σου προτεινω Βerserk,οσα ατομα εβαλα με ευχαριστουν τωρα...αν δεις το ανιμε ομως και σ'αρεσει θα προχωρησεις σιγουρα και στο manga γιατι το ανιμε με τα 25 επεισοδια του δεν εφτασε ουτρε το 1/8 τις ιστοριας που ειναι ongoing ακομη...και τελεια! Αλλα μιλαμε για πολυ πορωση,την εχω και λιγο πιο πανω απο το One Piece την σειρα μαλιστα... Αν αποφασισεις να το δεις ποτε πιστευω δεν θα το μετανιωσεις,αλλα δες 2-3 επεισοδια ,το λιγοτερο,για να μπεις στο κλιμα.. Αυτα,καλη συνεχεια,τα λέμε!!:byejg9:
Ιούλ 06 2008 12:08
Φωτογραφία

Cassiel → Zoro

Βασικά ναι αυτά τα anime εννοώ.Θέλω να δω οπωσδήποτε και μερικές άλλες αλλά πως να το πω...δεν μου έρχετε η όρεξη όσο δε ζω μόνος χωρίς να ακούω ομιλίες και να μπαινοβγαίνουν άτομα στο δωμάτιο.Μου χαλάει την συγκέντρωση.Άσε που δεν έχω και χρόνο για να βλέπω εδώ που τα λέμε έτσι και αλλιώς.Ελπίζω κάποτε να φτιάξουν όλα.Τώρα σχετικά με το άλλο ερώτημα σου εννοείς το username ή την signature μήπως;Πάντως το Avatar είναι από ένα Wallpaper του DNAngel,η signature από το Air και το username απ'οσο ξέρω είναι άγγελος του 7ου ουρανού.Νομίζω είναι υπαρκτό βιβλικό πρόσωπο. Κάτω από το username ουσιαστικά γράφω "Hardcore Angel" και το avatar το επέλεξα γιατί αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το anime μου άρεσε ο Dark σε αυτή την απεικόνιση όπου μοιάζει με "σύγχρονο" άγγελος που δεν είναι δα και τόσο αγγελικός και φένετε ότι βασανίζουν την ψυχή του διάφορα. Ένα πράγμα όπως και στην περίπτωση μου δηλαδή πιστεύω.
Ιούλ 06 2008 11:52
Φωτογραφία

Zoro → Cassiel

2-3 σειρες εννοεις το Naruto,Bleach και One Piece? Τεσπα,παντως οτι και να κανεις εισαι hardcore φαινετε!!:P (χεχε φαση η περουκα) Βασικα κιωλας να σε ρωτησω,το username σου και το avatar ειναι πολυ ωραια γενικα,και σε συνδιασμο γινονται ακομη καλυτερα...μπορεις να μου πεις απο που προερχονται? Το χω περιεργεια εδω και λιγο καιρο!!^^
Ιούλ 06 2008 11:09