Community Status Updates
Orion19 → Zoro
Θα προσπαθήσω. Χε χε. Πάντως πολύ θα ήθελα να σας συναντήσω όλους κανένα καλοκαίρι. Να δω με τι φάτσες μιλάω τόσο καιρό! Χα χα! Όταν θα γίνω εκατομυριούχος (λέμε τώρα..) θα φτιάξω ένα Going Horny και θα πηγαίνουμε όλοι μαζί για κρουαζιέρες!
Σου εύχομαι και εσένα να περνάς πάντα ωραία!:wooi2:
Jul 28 2008 15:58
Zoro → Orion19
Ναι εχω ιταλικη καταγωγη αν και μενω ελλαδα κανονικα,ειμαι εκει μονο για τις σπουδες!
Μ'αρεσει πολυ οταν πηγαινω γιατι ρυθμιζω την ζωη μου μονος μου και μιας και εχω μερικες παραξενιες στον χαρακτηρα[πχ ωραρια που κοιμαμαι/ωραρια που τρωω φαγητα κλπ]με τους γονεις δεν παλευονται τετοιες καταστασεις και αρα μ'αρεσει πολυ εκει,εχω βρει και φοβερο σπιτι για φοιτητικο[εχει οτι χρειαζομαι],πραγματικα θα περασω 3 πολυ ωραια χρονια!!!
Μετα επιστροφη ελλαδα για δουλεια!
Οσο για τον μαραθωνιο ναι κι εγω Zoro ειμαι και στην κανονικη ζωη και στην τεμπελια και με τις κατευθυνσεις!
Αρα αν ειναι να τρεξω αποκλειεται να το κανω τις πρωινες ωρες!:hahaha:
Κι εγω σαν κι εσενα δλδ!
Για τις εξοδους στην ιταλια ειμαι κι εγω πιο περιορισμενος γιατι εκει κανω ολα τα download/watch απο ανιμε,αλλα βγαινω κι εκει....απλως δεν εχει τοσο διασκεδαση οσο στην ελλαδα!
Εδω οταν ερχομαι ξεδινω περισσοτερο!
[αν και με εσας περναω παρααα πολλες ωρες μεσα....με καταστρεψατε!!!:hahaha:]
Οσο για την κοπελα χαχα νικησε δλδ στην επιλογη του που θα μεινουν!!
Χαχα μπραβο της αλλα αν οντως ειναι τοσο καλα οσο λες χαιρομαι και για την επιλογη του αδερφου σου και εσενα!
Να σ'αρεσει τοσο πολυ δεν το περιμενα{πρωτη φορα ακουω ελληνιδα να στηριζει λιγοτερο την χωρα της...οχι τπτ αλλο εγω ειμαι αντικειμενικος σε οτι βλεπω,δεν με επηρεαζει ο πατριωτισμος και τετοια,απλως δεν ειναι ολοι ετσι}
....σου ευχομαι να περασεις μια τελεια ζωη εκει!!:Blissfull:
Jul 28 2008 15:51
tsintori → Zoro
Πάω να κλείσω τον firefox αλλά απαντήσανε στο group. Μπες να δεις τι άφησα στην Ori. Και εμένα τα eps απ' το 20+ μου αρέσανε ποιο πολύ.
Jul 28 2008 15:34
Zoro → tsintori
Ειχα βγαλει το κατανα απο την θηκη αλλα σωθηκες τελευταια στιγμη!!!XD
Καλο dn λοιπον,οντως η σειρα τα σπαει!{αν και προς το 30 επεσε καπως για μενα!}
{αλλα δεν ειχες πει οτι ηθελες διαβασμα???ετσι το εννοεις εσυ το διαβασμα?XDXD}
Jul 28 2008 15:32
tsintori → Zoro
Καλά ρε έτσι όπως το έγραφα δεν το σηνηδητοποίησα καθόλου..... Τέσπα Dn πάω στο 30. Είναι απλά respect. Πάω τώρα διότι ήδη έχω αργίσει.
Jul 28 2008 15:29
Zoro → tsintori
Ασχετο αλλα εγω μπορω να την δω την υπογραφη σου με το kyuubi!
:)
[and don't do these kind of jokes again:hahaha:]
Jul 28 2008 15:22
Zoro → Orion19
Χαχα τι ρομαντικη ιστορια,συγκινηθηκα!:cry:
[but I didn't cry....marimos don't know that wordXD]
[B] Αλλα δεν καταλαβα,γιατι πηγε φινλανδια??[/B]
[B] Ηταν αυτη απο κει??[/B]
Παντως χαιρομαι που βολευτικες ετσι και χαιρεσαι ενα διαφορετικο τροπο ζωης!
Εμενα η Ιταλια μ'αρεσει γιατι ειναι κατι διαφορετικο και γιατι εχω ανεξαρτησια{πολλες φορες κι εγω κανω μαραθωνιους τα πρωινα σαν κι εσενα...εκει τους ανακαλυψα!!XD},αλλα σαν συνολο προτιμω την Ελλαδα χωρις να σημαινει οτι ειναι καλυτερη σε ολα!
Ωραια λοιπον,τουλαχιστον αν μη τι αλλο ερχεσαι σε επαφη με την χωρα μεσω του forum!!
Τι μας κανει το anime.gr,θαυματα!!;)
Jul 28 2008 15:19
Orion19 → Zoro
Η κοπέλα στη φωτό είναι η Risa απο το Lovely Complex. Shoujo με πολύ γέλιο!
Ναι που λες, Φινλανδία. Ο αδελφός μου είχε ρομαντικότατη ιστορία. Γνώρισε τη γυναίκα του σε κάποιο forum που ήταν (νομίζω για photography). Μιλούσανε πολύ, συμπαθηθήκανε, αγαπηθήκανε, πήγε αυτός Φινλανδία, ήρθε αυτή Ελλάδα και μετά κατα το 2003 ήρθανε μόνιμα εδώ. Τώρα έχω και ανηψιά!
Ήθελα να σπουδάσω visual design, αλλά στην Ελλάδα δε το έχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο ούτε είχα λεφτά για φροντιστήρια. Ήρθα εδώ λοιπόν και πραγματικά είναι on a whole other level απο την Ελλάδα. Πιο βαρετά, αλλά επίπεδο ζωής πολύυυ καλό. Δε ξαναέρχομαι Ελλάδα μόνιμα σε τέτοιο χάλι που βρίσκεται. Διακοπές μια φορά στα 1-2 χρόνια μου φτάνουν.
Jul 28 2008 15:12
Zoro → Orion19
Πω πω με την Φινλανδια!!
Κι εγω που νομιζα οτι με τις σπουδες μου στην Ιταλια ημουν μακρια!!
Θα πρεπει να σου λειπει αρκετα η πατριδα....
Παντως "κι οριστικα"?
Δλδ σχεδιαζεις να πιασεις δουλεια και σπιτι εκει μετα ε??
Πως κι ετσι??
Σ'αρεσε πολυ ή εχεις καταγωγη??
ΥΓ:Ασχετο,η εικονα απο πανω με την κοπελα με τα δοντια απο καστορα απο ποια σειρα ειναι??
{την εχω δει πολλες φορες και το χα περιεργεια!!!}
Jul 28 2008 14:56
Zoro → Umi no Ossan
Θα σου απαντησω αυριο στο πμ!!
Σορυ αλλα το group με πεθανε σημερα,εχω και να δω τα παλια μυνηματα....αστα!!!
Τεσπα,οπως λεει και η iri,σε χασαμε!!!
Pay Us a Visit Sometime!!^^
Jul 28 2008 05:20
GkLoc → Zoro
Ως Μεγαλος Light Fan που εισαι,Περνα απο εδω!
[url=http://www.anime.gr/forums/groups/90/].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/url]
(Το εστειλα σε παρρα πολους,Προσυτιλισμος FTW!!!)
Jul 27 2008 21:08
GkLoc → Zoro
Ως μεγαλος Light Fan,πρεπει να Μπεις Εδω..........
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#907e49].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
Jul 27 2008 21:05
Ephialtes → Zoro
Το πηρα ετσι απο τον τιτλο του βιντεο [B][U][I]"Naruto just like DBZ"[/I][/U][/B]
και απο ενα comment που ειχε το βιντεο
[I][B]"Naruto is just DBZ with ninjas instead of aliens and less planets getting blowed up.
This is not exactly recent news."[/B][/I]
Jul 27 2008 20:31
BarbasSs → Zoro
μωλις γυρισα απο χαλκιδικη πηγα να κανω το 2ο μπανιο μου μεχρι τωρα και δευτερα βραδυ φευγω για σκοπελο...
αντε να κανω και γω διακοπες...
εχω σαπισει στην αδεια πολη...
Jul 27 2008 20:23
GkLoc → Zoro
Τι θα κανεις ΛΕΕΙ?????
Για μια εβδομαδα?????
TEMME!!!!δεν μας αφηνεις να το χαρουμε λιγο,
και second
Sasuke Didnt beta Orochimaru,Orochimaru was just Playing with him!!!
And YEAh,naruto pwns Sasuke Any Time Of The Day!!!!
Just Like Light Pwned L!!!
μα ελα τωρα,τι εγινε παλι και φευγεις???(tell me why,tell me why,tell me what you want,i dont no why,dont now why,dont know what you are afraid,tell me why,tell me why,tell me what you say,i dont know why,dont know why,too late is too late~~~Berserk theme(πως μου ηρθε τωρα)
Jul 27 2008 20:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed