Jump to content

Community Status Updates

Photo

Megi ♥ → Zoro

Κοίτα Zoro το One Piece πραγματικά δεν προσφέρετε για romance αλλά προτιμώ να δω τον Zoro μπακούρη παρά με μια που μοιάζει στην πρώτη του αγάπη :nosey: Όσο στο αν ζει ή αν πεθαίνει κανείς αυτό νομίζω ότι είναι εμφανές αφού μόνο οι κακοί πεθαίνουν :stubborn: και ναι βλέπω τη σειρά και προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο
Jul 29 2008 23:27
Photo

GkLoc → Zoro

got a problem with that???? No Please,anything,not that!xDD
Jul 29 2008 23:16
Photo

GkLoc → Zoro

Oh,Really!!! Well Just For the record,One year ago,I took the proficiency exams,and hell yeah ,i passed Baby!!! Ζοro,Give me your msn Please!!! δεν χρειαζεται να μπαινεις μεσα,απλως θελω να εχω το msn του great master swordsman Zoro-kun!!PLEASE!!! αμα δεν θες παλι,No problem!! Προσπαθω οσο μπορω να αλλαζω προσοπικοτητες καλα,Ομος στο τελος η δικια μου υπερισχυει παντα,Παντως πολυ μαρεσει Kira style,αν και θα το αλλαξω τωρα,yeah,Its Time For Gk L(αμα βρεις καλυτερο πες μου), αυτα,τα λεμε marimo-kun!!
Jul 29 2008 23:15
Photo

Zoro → GkLoc

[επισης....ασχετο,αλλα παλι πεταχτηκες στην συζητηση μου με τον sintar...temeeee:roar:....I'll have iri-chan spank you!XDXD]
Jul 29 2008 23:14
Photo

Zoro → Ephialtes

Αφου δεν τον βαριεσαι γιατι αλλαξες το ava:bleh:?? [itachi δεν ειχες πριν??]
Jul 29 2008 23:11
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Arigatou Zoro-kun !!!! Ασε μου ηρθε εντελως ξαφνικα κ εκανα μιξαρισμα απο 4-5 ταινιες, σειρες αστα να πανε....Θα το ετοιμαζω παραλληλα με το πρωτο κ θα σε ενημερωσω συντομα !!!!
Jul 29 2008 23:10
Photo

Zoro → GkLoc

[πεταγομαι mode on] Yep,GK το συγκεκριμενο ηταν mini περιπετεια απο το manga και στο ανιμε το κανανε κανονικο επεισοδιο!! Απο fillers το καλυτερο ειναι το G8 Stronghold Navarone,στα επεισοδια 200-206 περιπου....ελπιζω να το χεις δει γιατι τα σπαγε για filler!! Αυτα,οκ χαιρομαι πολυ που θα περιμενεις το comeback μου...πραγματικα δεν θα το ξεχασω dear nakama!! Σαν δωρο θα σου μαθω να ραβεις ακομη μεγαλυτερα σεντονακια:tongue2: FranGK huh??? Aνυπομονο να τον δω[ή μαλλον να τον χασω:P] κι αυτον....ποιος ξερει ποσες προσωπικοτητες θα προκυψουν παλι οσο λειπω.... Παντως αν πρεπει να παραδεχτω κατι ειναι οτι φτιαχνεις πολυ καλα σετακια καθε φορα και ακομη καλυτερα δεδομενου οτι τα αλλαζεις συχνα..εχεις ταλεντο εκει! Επισης και τα αγγλικα σου με εντυπωσιαζουν....για τα 15 σου τα ξερεις αψογα!! Ευγε GK-kun,you are the mightiest of captains!! [after iri-chan of courseXDXD]
Jul 29 2008 23:09
Photo

sintar → Zoro

xexe!!αντε καληνυχτα zoro...τα λεμε αυριο...
Jul 29 2008 22:58
Photo

Zoro → sintar

LoL βλεπω και ο GK σε ανελαβε τωρα....κλασικα!!!:P Παντως χαιρομαι που δεν εχει να κανει με τετοιο ζητημα...κριμα να σε χασουμε,μιας και επηρεαζεσαι σιγουρα πολυ εκει{ero cook}! Yep,και να μην το θες,συμβαλλουν με τον τροπο τους κι αυτες...εσυ το ξερεις καλυτερα απ ολους!XD
Jul 29 2008 22:55
Photo

Ephialtes → Zoro

itachi=best anime char evah δεν τον βαριεσε, να και στο ανιμε ακομα δεν εχει δειξει τπτ γι'αυτον, manga--------->Itachi ruuuuuules
Jul 29 2008 22:54
Photo

Zoro → FireFistAce

Πω πω κανονικα σε χασαμε παλι!!! Τι λεει τι απεγινες ολη αυτη την περιοδο??Τι κανεις τωρα?? [διακοπες,διαβασμα ή δουλεια??] Εγω ναι τελειωσα για την ωρα αν και σεπτεμβριο θα χω ξανα διαβασμα,αλλα μεχρι τοτε με περιμενει ολοκληρος αυγουστος και δεν θελω να το σκεφτομαι:P Το Τrigun ναι,κι εμενα παρομοιως...ειχε ωραια μουσικη και γενικη ιδεα αλλα σαν συνολο δεν με εντυπωσιασε...ειδικα οι κακοι ηταν για κλαμματα μερικοι! Καμια σχεση με το Berserk....εκει ειναι που χαιρεται το ματακι σου!!:) Ωραια λοιπον ναι τελειωσε το manga,αλλα πραγματικα παμε πολυυυυ αργα...το 298 δεν εχει ανακοινωθει ακομη ποτε θα βγει απ οσο ξερω!! Το naruto ναι,συμφωνω μαζι σου απολυτα...μ'αρεσει κι εμενα πολυ αλλα χωρις να το συγκρινω με το one piece...και τα 2 ειναι καλα για τους λογους τους...αλλου υπερτερει το ενα[πχ one piece σε μουσικη,φαντασια] και αλλου το αλλο[πχ naruto σε μαχες και αναπτυξη χαρακτηρων]... Μολις το τελειωσω μαλλον θα προχωρησω και σε Bleach! Αυτα λοιπον...περιμενω απαντηση οταν μπεις...τα λεμε dear nakama!!^_^
Jul 29 2008 22:45
Photo

sintar → Zoro

damn women δεν λες τπτ...αλλα οχι δν ειναι γυναικαι η αιτια για τα προβληματα μου...(συμβαλουν και αυτες βεβαια με τον τροπο τους ....)
Jul 29 2008 22:35
Photo

Zoro → Ephialtes

[I] γιατι αυτο που βαρεθει αυτο που ειχα [/I]Χαχα βαρεθηκες τον itachi δλδ?? Αν το ακουσει καποια[:kawaii:] και οτι εβαλες χαρακτηρα απο OP στην θεση του θα ακουσεις αρκεtαXDXD αλλα μην υποκυψεις οπως την αλλη φορα με τον Zoro....just keep it this time!! O Blackbeard ειναι απο τους αγαπημενους μου κακους της σειρας!!Πολυ evil!! Να εδω δες αλλη μια εικονα που χα καβατζα για ava! [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4889/onepieceblackbeard2oy7.jpg[/IMG] Και μια για sig! [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8615/onepieceposter7ku6.jpg[/IMG] Pure Evilness!!:P Αν θες καμια,ελευθερα παρ τες!!Εγω θα παραμεινω Zoro για την ωρα μαλλον![και resize με imageshack θελουν!] Μελλοντικα ισως παρω καναν Kakashi,Itachi ή Sasuke αν οντως καω....παντως μεχρι τωρα ειμαι στο 39 και εχω πολυ καλες αποψεις για την σειρα...χρονο θελει μονο να βρω να κανω κανα σεντονοποστ στο thread,με τις αποψεις μου...και οταν τελειωσω ολη την σειρα θα κανω και ενα τραπεζοματηλο με τα υπερ και τα κατα των 2 σειρων...παντως αν συνεχισει ετσι θα το θεωρησω ισαξιο με το OP!!{ενταξει καλυτερο δεν παιζει με τπτ...και πολυ ειναι αυτο που κανω!!} Πολυ μ'αρεσει μεχρι τωρα παντως![ειναι με τις chοunin εξετασεις] Good Choice then...me likes!!^^
Jul 29 2008 22:34
Photo

GkLoc → Zoro

Keep Up Sheetwriting!!! {no,it's not shitwriting[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]} xa0a0x0a0xa0x0a0xa0 καταπληκτικος!!! Nαι μην φοβασαι,αμα δεν ερθεις δεν την Βγαζω προς τα εξω,Im Waiting For you,I feel I Feel Alive When You are Beside Me,I WILL NOT DIE!!!(Ωχ,με επιασε και αλλο τραγουδι) Παντως οταν λειπεις μπορει να χασεις μεγαλες πρωσπικοτητες μου,οπως Gk L k FranGk!!
Jul 29 2008 22:29
Photo

Zoro → sintar

OK οτι προβλημα εχεις με τα links,σε μενα!:P [ειμαι εξπερ στο θεμα:)] Personal Reasons huh?? I just hope it does not have to do with a girl again....damn women!!!:P
Jul 29 2008 22:24