Community Status Updates
Zoro → SasukeUchiha
Τότε σου συνιστώ σίγουρα και τις 2 fave επιλογές μου από shonen και seinen:One Piece και Berserk.
Το 2ο είναι μόνο 25 επεισόδια το anime,μετά διακόπηκε,και είναι αρκετά για να καταλάβεις αν θα σ'αρέσει η σειρά,οπότε και θα την συνεχίσεις στο manga ή όχι.
Ως τώρα το Berserk είναι από τις πιο καλές σειρές που έχω δει,μαζί με τα Monster,Gungrave και Death Note.
Για κάτι πιο χαλαρό-shonen,αλλά και πάλι πολύ καλό,δες σίγουρα και το One Piece,εγώ το θεωρώ σχεδόν ισάξιο με το Naruto.:)
Apr 02 2009 15:29
SasukeUchiha → Zoro
εγω αυτη την περιοδο βλεπω φυσικα naruto..Κ αλλα παλια...pokemon..digimon...
Apr 02 2009 15:24
Zoro → SasukeUchiha
Μια χαρά,αυτή την περίοδο παρακολουθώ το Seirei no Moribito,απίστευτο anime και στο συνιστώ,σε περίπτωση που δεν το έχεις δει,όλα -από ηχούς,περιβάλλοντα και σχέδια έως και ανάπτυξη χαρακτήρων- έχουν γίνει με πολύ λεπτομέρεια.
Την ίδια στιγμή ήθελα να δω και κάτι πιο χαλαρό,μιας και η σειρά αυτή δεν είναι για να την παρακολουθείς μονορούφι,και άρχισα να βλέπω Naruto από την αρχή(το είχα ξεκινήσει το καλοκαίρι και είχα φτάσει στο επεισόδιο 40),όπου είμαι στο επεισόδιο 5 τώρα.
(κι εγώ Sasuke fan btw :b)
Εσύ τι βλέπεις αυτή την περίοδο;
Apr 02 2009 14:31
Zoro → TotalOblivion
Χοχο,κάτι ήξερα όταν σε έκανα recruit!
Σκέψου ότι έχω βάλει και άλλα 5-6 άτομα από το forum να το διαβάσουν και στην εποχή με είχαν καταευχαριστήσει κι αυτοί-έχω γίνει ο επίσημος διαφημιστής/scout της σειράς πια!:'D
Well,κανείς δεν σου απαγορεύει να ποστάρεις καμία άποψη εδώ κι εκεί στο thread που και που αν θες,όπως σε βολεύει καλύτερα!
Καλή κάψα λοιπόν,όπως είδες εγώ άλλαξα και ava και sig για να νιώσω ξανά στο κλίμα!
Τα λέμε λοιπόν!:bye:
Apr 02 2009 10:24
Zoro → Ame Warashi
:hahaha:Το ξέρεις ότι επισκέφτηκα το προφίλ σου μόλις χτες κι εγώ να δω τι απέγινες;
Τηλεπάθεια που λένε!(μόνο που δεν ήμουν gentleman αρκετά ώστε να αφήσω vm,που είναι οι τρόποι μου;:uhh:)
Mια χαρά είμαι σε γενικές γραμμές,και από υγεία και από διάθεση(αν εξαιρέσεις αϋπνίες που έχω τούτη την περίοδο *γμτ έχω και ανάγκη από ύπνο* και διαβάσματα*βαριέμαιιιι*). :b
Περαστικούλια για τον πυρετό λοιπόν:D,από μαθήματα πως πάμε,ξεκινήσαμε;
OP πάλι;Είσαι up-dated ως το τελευταίο επεισόδιο;
(από το επόμενο δεν ξέρω τι γίνετε μετά επιτέλους,είναι εκεί που διέκοψα το manga!)
Τα λέμε σαν ξαναμπείς λοιπόν,καλή συνέχεια ως τότε!:bye:
ΥΓ:Διάβασε Berserk temeeee!
Apr 02 2009 10:18
Zoro → Tea-chan
Χοχο,καλώς επέστρεψες λοιπόν...φαντάζομαι θα καλοπέρασες εκεί,ίσως μόνο καμία βροχή παραπάνω να σε χάλασε!:)
(όσο για την μη σύνδεση σπίτι,χαρά στο κουραγιό σου,εγώ δεν θα άντεχα!:nanana:)
Μεγιές και για την άλλαγη στο ava,σου πάει πιο πολύ το καινούριο,καλοφορεμένο!:D
(ώστε υπάρχουν και άτομα που ζωγραφίζουν αλλά δεν ξέρουν από photoshop τελικά,νόμιζα πήγαιναν πακέτο...well,όχι ότι εγώ ξέρω,απλά είναι 2-3 πράγματα,όπως το resizing για avas και sigs που είναι εύκολο και πολύ βολικό για τις ανάγκες του forum)
Anw,πολύ μιλάω πάλι,είσαι δεν είσαι εδώ τώρα *damn invisible mode* το βραδάκι για το pm,me goes to study now.:uhh:
Cya then!:bye:
Apr 02 2009 10:07
Zoro → kelborn3
Η φαντασία σου!:tensai:
Έχω 2 μέρες που τα βρήκα και τα τροποποίησα ώστε να ταιριάζουν με το forum και είμαι καταχαρούμενος,επιτέλους ένα ava και μια sig που δείχνουν ωραία μαζί...και επιτέλους ένα ava με τον Guts που μ'αρέσει,όσα είχα βρει προηγουμένως δεν με τρέλαναν,δύσκολο να βρεις κάτι καλό μ'αυτόν(που να μην το έχει χρησιμοποιήσει άλλος κιόλας-είπαμε,originality πάνω απ'όλα)!
Όσο για την profile pic,πάντα πιστοί στην Robin,δεν αλλάζουμε(και αυτή πιο καλή από την προηγούμενη btw)!:nbleed:
Thx που το παρατήρησες λοιπόν,να τα χαρείς γιατί μ'αρέσουν τόσο που θα τα κρατήσω για πολύυυυ καιρό.:ureshii:
Apr 02 2009 09:54
kelborn3 → Zoro
Ωραιος ο Guts και η πικ-νομιζω οτι τα εχεις ξαναβαλει η ειναι εμενα απλα η φαντασια μου?
Apr 02 2009 08:25
TotalOblivion → Zoro
Vol 3 down and chapter 1+2 from Vol 4 also down! Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το berserk?! Θυμάσαι που σου είχα πει ότι με το anime δεν είχα χαρεί bereserk; Και μάλιστα ότι δεν μου άρεσε; Ε. Τα παίρνω όλα πίσω. Είμαι ακόμα στην αρχλη και έχω πορωθεί ΑΣΧΗΜΑ! Και πισυτεύω πως όσο μπαίνω στην ψυχοσύνθεση του Gutta τόσο πιο πολύ θα καταλάβω το berserk και τόσο πιο πολύ θα συμερίζομαι το πάθος όλων σας για το manga αυτό.
[SPOILER]Άκου ρε να τον πουλήσει στον Donavan...[/SPOILER]
Μe out
p.s. στο tread για το manga θα γράψω μόλις τελειώσω όλο το manga. υποθέτω.. Εκτός και αν δεν κρατιέμαι άλλο:hahaha:
Apr 01 2009 22:38
Zoro → Anelis
πφφφ,όχι μόνο εικόνα,ούτε όνομα δεν έδωσες να αντιπαραθέσεις XD...οπότε:
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu164/nosbort/hits_children.jpg?t=1238596986[/IMG]
(παραδέχομαι όμως ότι η απάντηση σου δείχνει ωραία ασορτί με αυτήν του Serestrum :b)
Apr 01 2009 16:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed