Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Ο sentomaru για καποιο περιεργο λογο μου τι σπαει απιστευτα.Σαν σουμο ειναι......
Η robin ειναι μαθημενη σε κακουχιες, dont worry :P
May 31 2009 22:26
Zoro → Gol D. Roger
Δεν κάνει τίποτα αγαπητέ Pirate King, βλέπω ήδη φόρεσες το ava!
Καλή τύχη στην ανεύρεση μιας καλής sig, αυτές που σου έδωσα είχαν το σωστό μέγεθος για τους κανόνες του site... αν βρεις ποτέ μια και θες resize, don't mind asking! :gotit:
ΥΓ: Για τυχόν μελλοντικά vms που θα σου αφήσει κανείς, καλό είναι να απαντάς στο προφίλ του χρήστη, αν θες να δει την απάντησή σου! :thatsit:
May 31 2009 22:05
Zoro → Robin-Chwan
Back, sorry που άργησα να απαντήσω, δήθεν δουλειές. :hot:
Κοίτα δεν έχω δει αρκετά για να κρίνω, αλλά απ' όσο μου φαίνεται η αναλογία Sakura-Hinata είναι στο περίπου σαν Nami-Robin... στο περίπου πάντα. :P
Από χαρακτήρα συμφωνώ κι εγώ ότι η Hinata είναι καλύτερη... oμορφιά όμως... Sakura-chaaann!! :nbleed:
(and now you can hit me :P)
Για το OP έχουμε ίδιους faves, χαίρομαι!
Και μεγιές το ava, επίκαιρο του θέματος... μόνο που δεν θα περνάς για κοπέλα πια! :hahaha:
May 31 2009 21:59
Zoro → Mad_Hatter
Hell Yeah... καιρός ήταν αν σοβαρευτούν λιγάκι... μέχρι και ο Luffy φάνηκε πιο σοβαρός at times... ακούς εκεί ήθελε να πάει στο Luna Park!! :burningbe3:
Την waifu μου μόνο να μην πειράξει ο κακούργος ο πίθηκος ελπίζω... :nanana:
ΥΓ: Και ο Sentoumaru φάση πάντως... το είπε ότι δεν έχει δυνάμεις φρούτου και έριξε πίσω τον Luffy... αυτά είναι, hard work surpass talent!!
May 31 2009 21:06
Mad_Hatter → Zoro
Αυτο ειναι προσων, να εμφανιζεσαι ακριβως την χειροτερη ωρα για τους αντιπαλους σου :P
Και καλα να παθουν οι strawhats, τους χρειαζοταν για να μαθουν που βρισκονται, new world ειναι απο εδω και περα, οχι arabasta και Loguetown.
May 31 2009 20:43
Zoro → Mad_Hatter
Subbed το 'χω βρε... οι Horrible Subs μου φαίνεται το κάνανε... αλλά αφού το είδες raw πια περίμενε να το κάνει ένα decent group (aka yibis, ACSF... damn ακόμη δεν μπορώ να συνηθίσω το Warlord που λένε οι yibis, αντί για το Schichibukai των ACSF :frozen:).
Ναι άστα, μήνες είχα να νιώσω τέτοια πόρωση!! :burningbe3:
Επιτέλους είναι σε αδιέξοδο οι δικοί μας για μια φορά... θέλω να δω τι θα γίνει μετά!! :nanana:
Χειρότερη στιγμή δεν μπορούσε να βρει ο Ki για να εμφανιστεί... :P
May 31 2009 20:32
Mad_Hatter → Zoro
Σε νιωθω, τα ιδια εχω περασει και εγω οταν προκειτε για τη ζωη του αγαπημενου χαρακτηρα μου.
To επισοδιο το ειδα raw, ειχαν βγαλει τα torrents του leaked επισοδιου οταν πηγα για dl, θα το ξαναδω μολις subbαριστει, ηταν αρκετα καλο.
Παντως για αυτο μου αρεσει ο kizaru, οταν δεν εχει τη να κανει παει και killαρει, νο μερσυ :)
May 31 2009 20:24
Zoro → Mad_Hatter
ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ!
Τι ήταν αυτό στο 403; Το είδες; :oo:
Σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν από την αγωνία; :deadga6:
Ποιος αντέχει μια βδομάδα τώρα; :if:
(και όχι δεν θα διαβάσω την συνέχεια στο manga όσα κι αν πεις... I am the man with the tightest defense in the world!)
May 31 2009 19:43
Robin-Chwan → Zoro
μωρε δεν θα σε βρισουν οι φαν καποτε, τωρα θα σε βρισουν. εγω δηλαδη ή μαλλον θα σε εβριζα αλλα θα γεμισεις με * και δεν θα βγαζεις νοημα.XD παντως εγω σου λεω οτι η χινατα ειναι ποιο καλη σε προσωπικοτητα απο την σακουρα (μιλας με μια sakura hater τωρα) και στο 2ο μερος την ξεπερναει και σε εμφανιση.
τεσπα, απο το ΟΡ αγαπημενος αρσενικος χαρακτηρας ειναι ο θεος (με 3 κεφαλια και 6 χερια) zoro και γυναικα ειναι η robin
ΥΓ: μα και βαβαια σε με πειραζει. κι εγω σε μεγαλο μεγεθος θελω να τις βγαλω αλλα το imageshack τις βγαζει πολυ μικρες.
May 30 2009 20:40
Zoro → Robin-Chwan
Μην ανησυχείς, κι εγώ του γράψιμου είμαι (όχι μεταφορικά!), οπότε σε καταλαβαίνω! :hahaha:
Damn, θα με βρίσουν οι fans κάποτε, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι της βρίσκουν της αλλήθωρης, ενώ υπάρχει η Sakura-chan η οποία έγινε τόσο καλή (εμφανισιακά) στο Shippuuden απ' όσο είδα! :nbleed:
(σαν την Robin καμία πάντα ;))
Δεν έχω δει πάνω από 40 eps του πρώτου Naruto και Bleach καθόλου πάντως, παρ' ότι τα έχω κατεβασμένα και τα 2... πολυάσχολος που δεν βρήκε χρόνο... λέμε τώρα, στο pc λιώνω κι εγώ. XD
D.Gray το έχω κατεβάσει και εγώ και θα το ξεκινήσω το καλοκαίρι μετά τις εξετάσεις λογικά... από μια γρήγορη ματιά που έριξα με κέρδισε η Lenalee, η χαρακτήρας που έχω για profile pic στο προφίλ μου!
Btw από χαρακτήρες του OP ποιος είναι ο fave αρσενικός και θηλυκός;
PS: Είπα να βοηθήσω περαιτέρω τον αγαπητό [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10458&vmid=32203#vmessage32203"]βασιλιά[/URL], με βάση την δική σου ιδέα... ελπίζω να μην σε πείραξε!
May 30 2009 20:18
Zoro → Gol D. Roger
Όχι για να προσβάλλω την προσφορά της αγαπητής HinataSt, αλλά συνήθως στο forum μ' αρέσει να αξιοποιώ στο maximum τις δυνατότητες που σου προσφέρουν για τα επιτρεπόμενα μεγέθη avatar και signature.
Οπότε αγαπητέ Kaizoku Ou πήρα την πρωτοβουλία και σου ετοίμασα 3 εικόνες, 1 για avatar και 2 για signature, τις οποίες φυσικά αν θες χρησιμοποιείς, αλλιώς no prob, 2 λεπτά μου πήρε να τις φτιάξω! ;)
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5564/rogers.jpg[/IMG]
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/1909/sig1b.jpg[/IMG]
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/3063/sig2f.jpg[/IMG]
Hope you like... και καλώς όρισες στο forum!
May 30 2009 20:07
Robin-Chwan → Zoro
με αλλα λογια εισαι τερας υπομονης.;) για να απαντησω στις ερωτησεις σου το username μου βγαινει απ οτι καταλαβες απο την γνωστη χινατα του ναρουτο η οποια ειναι η αγαπημενη μου χαρακτηρας (επισης εκεινο τον καιρο ηταν προσφατο το τσαπτερ παραλιγο να πεθανει οποτε...) και το St ειναι τα 2 πρωτα γραμματα του επιθετου μου (μια εντελως ακυρη ιδεα, αλλα αφου το χινατα σκετο ηταν πιασμενο επρεπε να βαλω κατι αλλο και ιδου τα αποτελεσματα)
για την δευτερη ερωτηση σου να σου πω οτι εχω κανενα χρονο που ξεκινησα το ναρουτο και προσφατα ξεκινησα bleach. με το που τελειωσα το bleach αρχισα αμεσως one piece. και τα δυο τα αρχισα γιατι βαριομουνα του θανατα εκεινες τις μερες (ηταν και τα φιλλερ [τα οποια καλα κρατουν] στο ναρουτο) ε... δεν θελει πολυ ο ανθρωπος. βασικα σκεφτομουν να τα ξεκινησω αλλα δισταζα γιατι ειχα ακουσει για τα απαισια φιλλερ του μπλιτς και το ψιλοπαιδικο One Piece (το one piece το εχουν κανει παιδικο αυτοι που το μεταφραζουν [και αγγλικα και ελληνικα]. κοβουνε πολλες σκηνες που λενε οτι δεν ειναι καταληλες για παιδια μικροτερης ηλικιας. να φανταστεις το τσιγαρο του Sanji το εχουν κανει γλυφιντζουρι). τεσπα, μια μερα ειδα μια εικονα του τοσιρο με την χολοου μασκα και το αρχισα απο περιεργεια. στο μεταξυ ειχα ηδη αρχισει το one piece αλλα το σταματησα στο skypiea arc το οποιο βαρεθηκα του θανατα και μολις τελειωσα το μπλιτς συνεχισα και το one piece (δεν μπορω να κανω κατι φισιολογικα). και τωρα αρχιζω d.gray-man.(αμα μεινω μετα θα ψαχνομαι)
οκ. τωρα παω να βαλω παγο στα δαχτυλα μου που σε λιγο θα αρχισουν να τρεχουν για να ξεφυγουν απ το πολυ γραψιμο.
May 30 2009 19:37
Zoro → Robin-Chwan
Τι ερώτηση... :hahaha:
Ήθελα να βλέπω το anime όπως όταν το πρωτοξεκίνησα (και είχα άπειρα eps μπροστά μου T.T)... και παρατήρησα ότι με το manga είχε φύγει εκείνη η αίσθηση του να μην ξέρεις τι σε περιμένει σε κάθε νέο ep... τα έκανε πιο μπανάλ για να στο πω πιο απλά!
(όσο για την υπομονή μου... το ότι σταμάτησα το manga στο chapter 500 όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Rayleigh, ενώ το anime ήταν ακόμη αρχές thriller bark και περίμενα ένα χρόνο περίπου να φτάσει εκεί όπου σταμάτησα το manga νομίζω τα λέει όλα! :bleh:)
Εσύ ενώ, 2 περιέργειες που έχω είναι:
Από που βγαίνει το user name σου; (πέρα από την Hinata του Naruto φαντάζομαι)
Απ' όσο κατάλαβα ήσουν και είσαι narutard και bleachtard και τώρα πρόσφατα μπήκες στον κύκλο του OP... πως και αποφάσισες ξαφνικά να δεις αυτή την Οδύσσεια επεισοδίων;
(το λέω γιατί δύσκολα κάποιος ξεκινάει να δει μια σειρά που θεωρείται παιδική και με τόσα πολλά eps, αν δεν είναι την του έχει συστήσει πάρα πολύ κάποιος ή αν δεν είναι από πριν fan - εγώ ήμουν fan των πειρατικών ιστοριών πχ και το ξεκίνησα... )
May 30 2009 18:02
Robin-Chwan → Zoro
αυτο ελειπε. αν δεν εκαναν καλη δουλεια στο ανιμ θα ειχαν λιγοτερο απο τους μισους φαν της σειρας που εχουν τωρα. αληθεια γιατι το παρατησες το μανγκα?
May 30 2009 17:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed