Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Tea-chan
Χοχο, μπράβο, το περνάς εύκολα το μάθημα της μπερζερκολογίας βλέπω! :hahaha:
Να 'ταν έτσι και τα πανεπιστημιακά! :if:
Ιούν 26 2009 14:59
Dark_Venus → Zoro
Εισαι βλαμμενο νομιζα οτι κατι σου χα κανει και στεναχωρηθηκα.
[IMG]http://bakaitsanime.files.wordpress.com/2008/12/maid-1.jpg[/IMG]
Ιούν 26 2009 14:57
Zoro → Dark_Venus
Μπαααα, τι να ενοχλεί καλέ... μιλά μου κι άλλο στον 2ο πληθυντικό και είμαστε μια χαρά! :orly:
[SIZE=1] α, τα ρούχα maid ξέχασα να αναφέρω! XD[/SIZE]
Ιούν 26 2009 14:54
Zoro → Tsunade-sama
[SIZE=1]Breast-sa[/SIZE]...εεε Tsunade-samaaaa, όντως χαθήκαμε αυτή την περίοδο!! :nanana:
(την ατάκα εισαγωγής μου την έμαθε ο κοινός φίλος μας, πετυχημένη, δεν μπορείς να πεις! :wis:)
Εγώ άστα, πήζω στην εξεταστική, προσπαθώ να την βγάλω καθαρή με το διάβασμα... και holy spirit!!
Έδωσα ήδη το πρώτο μάθημα και όλα καλά, σύντομα έρχεται το 2ο μέρος αυτής της χόρρορ τριλογίας! :terror2:
Δυστυχώς θα έχω εξεταστική για ακόμη 2 βδομάδες τουλ, έχω και μητέρα εδώ οπότε (για να δείξω καλή διαγωγή :whistling:) περιόρισα την χρήση του pc όσο είναι εδώ... ωστόσο μου είναι αδύνατο να μην κάνω κάνα διάλειμμα κάθε δυό και τόσο για να ελέγχο τι τρέχει στα διαδυκτιακά στέκια μου, οπότε... iphone ftw! Το απαραίτητο εργαλείο του net otaku (από αυτό γράφω τώρα, γι' αυτό και αργώ)! :drink:<--- [SIZE=1]καμένος! XD[/SIZE]
Πέραν αυτών όλα καλά, σύντομα επιστροφή στην πατρίδα!
Εσύ τι λέει ενώ, σε ποια από τις 3 πατρίδες σου θα περάσεις τις διακοπές σου φέτος;;
ΥΓ: Όσο ευθύνεται ο Max για το γούρι σου, άλλο τόσο έβαλα και 'γω το χεράκι μου που δεν σου ευχήθηκα, ξέρεις πως πάει το θέμα με μένα! [SIZE=1]ανάποδα[/SIZE] :ureshii:
Ιούν 25 2009 22:19
Tsunade-sama → Zoro
Zoro - chin που χάθηκες καλό μου?
Ακόμα εξεταστική?Εγώ ευτυχώς τελείωσα τα βάσανα μου σε μια μέρα κ χάρις τον φίλο του Spoilermaki έπιασα 3/3!Γούρι να σου πετύχει...:hahaha:
Ιούν 25 2009 21:23
Zoro → kelborn3
The force is weak in you! :tensai:
[URL="http://franky-house.com/forums/showthread.php?t=9728"]http://franky-house.com/forums/showthread.php?t=9728[/URL]
Kono Baka, no evil_genius yet, αρκέσου σε Franky House! Supeerr! :p
Ιούν 25 2009 13:01
kelborn3 → Zoro
Ρε παπαρα απο που κατεβασες το νεο chapter του berserk? Κοιταξα evil genius αλλα τπ μεχρι στιγμης
Ιούν 25 2009 12:10
Zoro → kelborn3
Yohoho... If you say so... XD
Kiddin, όντως προχωρημένα πράγματα με τις εικόνες βλέπω, ειδικά η κάτω κάτω με Nami & Robin!! Be sure to spoil her a bit!! (παρ' το με όποια από τις 2 έννοιες θες :D)
Ιούν 25 2009 00:52
kelborn3 → Zoro
Γτ ρε συ μια χαρα τελεις ειναι οι εικονες τις.Η Μαρια ειναι απαιχτη σε αυτο τον τομεα.Δες τι εκανε μονο με το one piece ου λατρευω.Ασε η κοπελα ειναι χρονια μπροστα:wooi2:
Ιούν 24 2009 23:58
Zoro → kelborn3
Well, μπορείς πάντα να τα δώσεις στον Ζόρο-κουν για resize αν ποτέ χρειαστείς! :tensai:
Μια χαρά ρε συ, έδωσα το πρώτο μάθημα την προηγούμενη βδομάδα και σύντομα γράφω το 2ο, δεν σημαίνει ότι γλίτωσα το κρέμασμα ωστόσο! :hot:
Btw της Πόπης το κάνατε εσύ και η Venus με εικόνες... ο Brook που κοιτάει πάντσου λείπει!! XD
Ιούν 24 2009 23:41

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται