Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα ο naruto στα παντα εκτος απο το πρωταγωνιστιλκι θα ηταν καλος:hahaha:. btw εγκρινω το νεο setακι, ετοιμζομε και εγω για αλλαγη με τον νεο μου Fav villain, αλλα δε μπορω να βρω κανα Fanart που να με ικανοποιει πληρως ακομα :(
Oct 06 2009 16:23
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοιτα δεν ξερω τι με πιανει αλλα με το που τον βλεπω θελω σπασω την οθονη και μετα να την ξαναφτιαξω απλως και μονο για να την ξανασπασω. Και δεν ξερω και γιατι. Ενστικτο.... Καλα κι εγω δεν εχω ενθουσιαστει με την Hancock (απο πλευρα ομορφιας). Μαλλον σαν τον Luffy ειμαι κι εγω.:hahaha: Τωρα για το Μπλιτς, οπως ξαναειπα πριν...αγορια. Καλα εσυ για να αρχισεις ενα ανιμ πρεπει να εχει μεσα γυναικες σε στυλ Hancock, Tsunade και Rangiku?:hahaha: Τελικα και εσυ 2ο το εβαλες το Ναρουτο ε? Γι αυτο ειναι καλυτερο το ΟΡ. Μας λεει την ιστορια απλα χωρις πολλα μπερδεματα και ετσι το σεναριο δεν θα κανει αργοτερα κενα. Αλλα ακομα και το "αθλιο πρωταγωνιστικο τριο" (στο οποιο συμφωνω μαζι σου) κι εμενε το Ναρουτο μου εμεινε για fave ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Μπορει να παιζει ρολο το οτι το Ναρουτο ηταν το πρωτο μου ανιμ. Τωρα τη σειρα που μου προτεινες σκευτομουνα κι εγω να την αρχισω καποια στιγμη. ...καποτε... ΥΓ: Τωρα σου εχω κι εγω καποιες ερωτησεις: 1) Μου ειχες πει οτι σπουδαζεις στο εξωτερικο. Που??? (Ναι, ξερω οτι η περιεργια σκοτωσε τη γατα αλλα εγω μονο γατα δεν ειμαι.:hahaha:) 2) Τι σπουδαζεις για να χουμε καλο ρωτημα??? 3) (οι 2 παραπανω ερωτησεις σε προετοιμαζαν για αυτη...) Θα εισαι εδω για το event???? H καθε ερωτηση πιανει 6,6 μοναδες. Καλη αποτυχια.:hahaha:
Oct 06 2009 16:03
Photo

GkLoc → Zoro

Yeap,Triple H the wrestler it is... Ναι για την ακριβια στο 63 το παρατησα,που μαθαινε ο Asuma στον Naruto k Sora να εξασκουν τον Wind Nature τους,πω ασε και μονο που σκεφτομαι οτι εχει και αλλα φιλλερς μετα με πιανει καταθλιψη,και στο Bleach κολλησα σε Φιλερ Αρκ και αυτο ειναι 20-30 επεισοδια περιπου... Καλη αρχη με το Bleach...
Oct 06 2009 15:41
Photo

Zoro → GkLoc

Triple H (the wrestler, right; ); Lol έπεσα λιγάκι έξω στο guessing... XD Το Shippuuden κάπου διάβασα ότι θα το ξανάπιανες από τα επεισόδια με τον Sora, καλό κουράγιο λοιπόν, ακόμη κι εγώ που ήθελα να τα δω όλα για να έχω άποψη βαρέθηκα, ο Sora σαν 2ος Naruto ήταν, κυριολεκτικά! :mador2: Και τουλάχιστον αυτά ήταν περίπου 10 eps, που να δεις την 2η φουρνιά fillers που έχει μετά, 20 επεισόδια συνεχόμενα... ! :OMG3: Δεν την παλεύουν καθόλου, στην αρχή ξεκίνησαν καλά και τα 2 αλλά μετά πάτωσαν εντελώς... αξίζουν πολύ τα σκηνικά με τον Hidan πάντως, είχε πολύ psycho γέλιο ο seiyuu, αλλά και χαζή φωνή παράλληλα, όπως και η μάχη με τον Orochimaru και τον Deidara... :P Άντε, σε καμιά βδομάδα αρχίζω κι εγώ Bleach! :hero:
Oct 06 2009 15:23
Photo

GkLoc → Zoro

God Realm Pein ειναι Win απο μονος του:riiight: Ναι μετα το προσεξα οτι εφτιαξες και το ματι του transparent,τα σπαει παντως,ευγε... Μπα ειναι Random shit το σετακι μου,η sig ειναι απ'το King Of Kings του Triple H και το avi το βρηκα στο Deviantart και το εφτιαξα λιγακι... Αυτον τον καιρο βλεπω Lovely Complex,τρελο γελιο,μετα απο αυτο πιανω Naruto Shippuden κ Bleach...:hero:
Oct 06 2009 15:13
Photo

Zoro → GkLoc

Thank you Sogekingu, για να αρέσει ο συγκεκριμένος Akatsuki ακόμη και σε σένα σημαίνει ότι μιλάμε για win πράμα! XD (πάω πολύ και την Konan πάντως, γι' αυτό και την έβαλα prof pic!) Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πολύ photoshop για να κάνω transparent το μάτι του και να μείνουν οι γραμμές, όπως και για να μικρύνω την sig (και να μείνει animated) και βγήκαν καλά ευτυχώς... τα σπάει το προγραμματάκι! Το δικό σου πολύ ωραίο επίσης, και kinda creepy :OMG3:, κάνα νέο manga που διαβάζεις είναι αυτό το King of Kings; Καλό; Thanx για τα 10ρια επίσης... ^^
Oct 06 2009 14:55
Photo

Zoro → Tea-chan

Γιατί, τι έχω [B][U]εγώ[/U][/B]; :mador2: Είπαμε, παραμένω πιο πολύ OP fan, αλλά αν λάτρεψα κάτι στην σειρά αυτό είναι οι κακοί (σε σημείο που τους πάω πιο πολύ από τους λεγόμενους καλούς, να ψοφήσει ο Naruto!), οπότε ήταν το ελάχιστο, μιας και αυτή την περίοδο ασχολήθηκα με αυτό (αν και ο Itachi μου άρεσε πιο πολύ σαν δυνάμεις, αλλά ο Pein είναι πιο καινούριος και έχει cool παρουσιαστικό)! :P Επίσης, χάρη και σε ava και σε sig αναγκάστηκα να εξελίξω τις φωτοσοπικές μου ικανότητες, οπότε μόνο καλό μου φέρανε! :riiight: ΥΓ: Btw, Konan <3 :nbleed:, επιτέλους μια σοβαρή και hot κοπέλα στην σειρά! Στολίζει τώρα την prof pic μου και πάει και ασορτί με τα χρώματα, που δεν χρειάζεται να αλλάξω! :lovulovu:
Oct 06 2009 14:40
Photo

Zoro → Nighteyes

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ε; :P (και καλά τώρα έβαλα Pein που έχει ένα fanbase, που να έβλεπες τα 2 set με Sasuke που είχα βάλει προηγουμένως, μιας και ξέρω σου αρέσει XD) Μου άρεσε πιο πολύ ο Itachi ως προς θέμα δυνάμεων tbh, αλλά είναι "παλιό πράμα" πια μιας και τον έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και έτσι είπα να βάλω Pein που είναι σχετικά καινούριος στην σειρά, ενώ αφού τον έδειξαν πρόσφατα και στο anime δεν υπάρχει πρόβλημα με spoilering! :D Το είπα άλλωστε, μπορεί να μην με κέρδισε όσο το OP τελικά η σειρά, αλλά οι κακοί είναι win για μένα (αν εξαιρέσεις κάτι τελευταίους στο manga τώρα)! ΥΓ: Συγχαρητήρια για το πόστο btw, ήταν να το κάνω προ πολλού αλλά με τις υποχρεώσεις ξεχάστηκα, τώρα μου 'ρθε! :hot:
Oct 06 2009 14:32
Photo

GkLoc → Zoro

Tα σπαει το σετακι Marimo....ετσι ετσι
Oct 06 2009 13:00
Photo

Tea-chan → Zoro

OMG:oo: Έβαλες [U][B]εσύ[/B][/U] σετάκι Pein;:frozen: :P :hahaha:
Oct 06 2009 11:51
Photo

Nighteyes → Zoro

OMG:oo: Έβαλες [U][B]εσύ[/B][/U], σετάκι από Νaruto;:frozen: :P
Oct 06 2009 09:54
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[spoiler=Naruto manga]Ναι τα είδα, και πέραν αυτού που λες, για άλλη μια φορά αποκάλυψε όλο το σχέδιό του. :hahaha: Τι να πω, το μόνο που τον καλύπτει είναι ότι είναι άφθαρτος και οπότε δεν έχει να φοβηθεί κανέναν να μάθει το σχέδιο, αν και ίσως δεν μπορεί να κάνει επίθεση, όπως είπες (αφού και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι χρειάζεται τον Sasuke, γιατί αυτός είναι αποδυναμωμένος)! Αλλά μένει πάλι να μάθουμε από που πήρε αυτές τις δυνάμεις... Επίσης, Sasuke was saved again... :erk: Btw epic![quote=Rin;344257][spoiler=ψυχαναλυση, manga spoiler] [IMG]http://i33.tinypic.com/142wwu0.jpg[/IMG] [/spoiler][/quote] Για ψυχίατρος θα έπρεπε να πάει ο Naruto indd! Θα είχε και μόνιμο πελάτη τον Sauke οπότε πάλι μαζί θα ήταν! XD [/spoiler]
Oct 06 2009 00:26
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Απο τα spoilers του νεου naruto chapter, για να δεις γιατι ο Madara ειναι ελεεινος..... [B][SPOILER=naruto manga] [/B] [B][QUOTE] [/B] [B]Madara: "I sent him here because it's very valuable [to me] that he activate his eyes all the way up to Susanoo.[U] I also planned for him to bring you Five Kage down and imprison you, but it seems that was hopeless yet[/U]." [/B] [B][/QUOTE][/B] Οριστε, απο αυτη και μονο τη προταση καταλαβαινεις οτι προκειτε περι ηλιθιου......... Fail is extremely strong in this guy... [B][/SPOILER][/B]
Oct 05 2009 17:09
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yup θα συμφωνήσω σε όλα, πέρα από 2-3 στο τελευταίο:[spoiler=Naruto manga][quote=Rin]Με το sharingan: 1)Βλεπεις τα παντα πιο αργα 2)Κανεις καλυτερα genjutsu 3)Βλεπεις chakra 4)Περνεις τα Ultimate genjutsu,ninjusu,summon 5)Κερδιζεις δυναμη Logia 6)Μπορεις να κανεις τα Jutsu σου να ενεργοποιουντε σα προγραματα (lol amaterasu) 7)Ελεγχεις μυαλα 8 )αθανασια 9)Μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου σε οποιον ασχετο βρεις στο δρομο 10)Αντιγραφεις τεχνικες 11)Ελεγχεις το Kuybi Λιγο πολλα δεν ειναι? [/quote] Την δύναμη logia και την αθανασία του Madara δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί πουθενά ότι τα απέκτησε με το Mangekyou του αδερφού του, πιθανώς και να τα πήρε με άλλον τρόπο. Για το "Μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου σε οποιον ασχετο βρεις στο δρομο" rofl, όπου αυτός ο άσχετος τυχαίνει να είναι ο Naruto! :hahaha: Τέλος ναι, είναι όντως αρκετά αλλά σκέψου και 3 πράγματα: 1) Οι Uchihas ήταν κάποτε οι δυνατότεροι και όχι για πλάκα, ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά τους είχαν κάνει έτσι. 2) Ο Kakashi είχε πει ότι φημολογείται ότι οι Uchihas προέρχονται από τους Hyuuga, οπότε υπέθεσα ότι το sharingan είναι μια εξέλιξη του byakugan (προφανώς η εξέλιξη του ματιού ήταν και ο λόγος που χώρισαν), που ήδη ήταν εξέλιξη του rinnegan... και επομένως, αν και δεν διατήρησαν τις ίδιες δυνατότητες, λογικό ήταν η τελευταία εξέλιξη να πάρει το μεγαλύτερο μέρος δυνάμεων. 3) Shonen είναι και λογικό είναι να δωθούν πολλές δυνάμεις σε κάποιον, δες το σαν το DBZ όπου οι saiyans στο τέλος κι αυτοί ελβετικοί σουγιάδες κατέντησαν με όλες τις μεταμορφώσεις... και τι δεν κάναν δλδ! Το όλο θέμα είναι το πως θα το παρουσιάσει ο mangaka ώστε να μην φανεί ότι κάποια πράγματα τα πρόσθεσε ως plot no jutsu, την βολική λύση, πχ στο OP αν το haki είχε εμφανιστεί πρόσφατα θα είχα πει ότι βρέθηκε σε αδιέξοδο ο Oda με τις τόσες δυνάμεις που έβαλε και δημιούργησε ένα counter... όμως όχι, το είχε σχεδιάσει εξαρχής (4ο επεισόδιο :P). Έτσι και το Sharingan, εφ' όσον εξαρχής παρουσιάστηκε σαν το απόλυτο doujutsu δεν μου φαίνονται κουφές οι περισσότερες δυνατότητες... οι μόνες που μου την έσπασαν ήταν οι πρόσφατες, δλδ α) έλεγχος kyuubi, β) μεταφορά δυνατοτήτων στον άσχετο (Naruto XD) και γ) προγραμματισμός (pc μας βγήκε!)![/spoiler]
Oct 04 2009 23:51
Photo

GkLoc → Zoro

Αφου τους καλυτερους χαρακτηρες π.χ Shikamaru τους εχει καταντησει κομπαρσους τελειως,οσο Screen time εχει η Ten Ten εχουν και αυτοι πια... Α και μισω τους Akatsuki,το ξεκαθαρισαμε αυτο! Η προτιμηση μου παει One Piece>Hajime No Ippo>Gintama αλλοι μπορει να μην λατρευουν το Hajime No Ippo οπως εγω(διοτι ειμαι και μεγαλος boxing fan),αλλα για μενα ειναι κορυφαιο,σε αρκετα σημεια ειχα πορωθει πιο πολυ και One Piece,αφου θυμαμαι ειχα κανει και ποστ που ελεγα οτι αυτη η σειρα καταφερε να ξεπερασει το One Piece,αλλα αλλαξανε αυτα πια,επισης οσο και να τρελαινομαι για αυτην την σειρα ποτε δεν θα πιασω το manga(που ειναι μιλια μπροστα)γιατι δεν θελω Spoilers στις μαχες που ειναι απλα επικοτατες! Το Gintama απ'την αλλη ειναι τρομερα αστειο και οι χαρακτηρες ειναι ολα τα λεφτα(πρεπει να δεις τον Hijikata που ειναι και ο αγαπημενος μου,ο voice actor του Zoro κανει την φωνη του XD)...πραγματικα αξιζει να το δεις...
Oct 04 2009 23:40