Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → zade

Γατ; Σχεδόν κάθε μέρα μπαίνω στο site, αν και σε παράξενα ωράρια και το forum ξεχειλίζει από posts μου. Μπας και μπέρδεψες προφίλ ή είμαι θύμα έξυπνης φάρσας; :P
Νοέ 27 2009 04:57
Φωτογραφία
Φωτογραφία

zade → Zoro

Που πήγες ρε ; Σε ψάχνω και δεν μπορώ να βρω ποστ σου;
Νοέ 27 2009 00:19
Φωτογραφία

Zoro → Aldark

Α ναι, σαν να το θυμήθηκα τώρα! :P
Νοέ 25 2009 23:12
Φωτογραφία

Vegetasmate → Zoro

lolololol!!!!! εεεε οχι και Σπανταμ!!! το ξεχεσες!!!! και στην τελικη σ ειπα οτοι προτειμω τον Ακαοτζι απο αντμιραλς.... τα ειδατα ποστς σου αλλα μου βγηκαν τα ματια με τις εικονιτσες...πολυ μικρες για μενα!!! λολ!!! θα περιμενω υπομονετικα να βγει σε φουλ σαιζ γαι να μην στραβωθω κιολας!!!!λολ
Νοέ 25 2009 22:43
Φωτογραφία

Aldark → Zoro

το χες γράψει σε ενα θρεντ , νομιζω με τους σισιμπουκαι.
Νοέ 25 2009 20:39
Φωτογραφία

Zoro → Vegetasmate

... άστα είναι από τα λίγα παράπονα που έχω από την σειρά... θα ήταν τόοοοσο καλύτερη αν σκότωνε και κάποιον imo, τώρα και πιο παιδική μοιάζει και ψεύτικη... :/ Oh c'mon, αν δεν σου αρέσουν οι admirals που είναι οι πιο cool κακοί της σειράς για μένα, τότε ποιους πας από κακούς; Moria και Spandam; :hahaha: ΥΓ: Πέρα από supernovas το chapter 0 φαίνεται θα είναι η πραγματική έκπληξη της εβδομάδας, δες στα spoils που πόσταρα!!
Νοέ 25 2009 19:45
Φωτογραφία

Zoro → Aldark

Βασικά όπως είπα το είχα από καιρό στο μυαλό το thread, μιας και είχαμε για αγαπημένο schichibukai, πειρατή κλπ... αλλά μιας και οι manga readers δεν γνωρίζουν πολλά για Akainu, ενώ οι anime watchers δεν τον έχουν δει καν έλεγα να περιμένουμε λίγο να μάθουμε περισσότερα και μετά να έκανα/κάναμε thread για να ψηφίσουμε, να έχουμε και σίγουρη επιλογή! Αλλά ok no harm done, θα την βγάλουμε κι έτσι! :P Δεν κατάλαβα όμως, από που πήρες την ιδέα από μένα;
Νοέ 25 2009 19:39
Φωτογραφία

Aldark → Zoro

λολ ρε , το θρεντ για τους αντμιραλς το εκανα επειδη πηρα απο σενα την ιδεα. I don't like admirals very much.....But they are Imba.
Νοέ 25 2009 17:16
Φωτογραφία

Vegetasmate → Zoro

ναι ναι ναι...παντα για το ιδιο ανιμε μιλαμε....ναι, ρε γαμωτο αυτο ειναι που με ξενερωνει.....καλα δεν ειπα ν απεσει κομητης και ν ασκοτωσει ολους τους πρωταγωνιστες..αλλα μερικοι θα μπορουσαν να ψωφισουν.....πχ, Λουτσι, Αρλονγκ, Παππους..κτλ κτλ.... ου να μου χαθεις!!!!!! μου δειχνεις τον ηλιθιο μπαμπουνιο........Οοοοοοοχι, ουτ εκαν μπαμπουινος!! Αν τον εβλεπε ο μπαμπουινος θα παθαινε πατατρακ!!!!!!! δεν γινεται ν αψωφισει το φιδι το κολοβο?? δεν αντεχω να τον βλεπω!!! ουτε και να τον ακουω!!! δν γινεται να πεσει ενας μετεωριτης πανω του κατα λαθος??? κατι να γινει τελος παντων!!!!!
Νοέ 25 2009 10:22
Φωτογραφία

Zoro → Vegetasmate

... κάτσε, για one piece μιλάμε τώρα; Την ίδια σειρά με τους πειρατές έτσι; Μήπως τα μπέρδεψες λίγο; Εδώ και πυρηνική έκρηξη να γίνει θα επιβιώσει ακόμα και ο τελευταίος κομπάρσος, μου θες και έντερα απ' όξω! :P [SIZE=1](γι' αυτό που ψάχνεις σε παραπέμπω, εκ νέου, στο τρομερό Berserk :tensai:) [SIZE=2]Έλα κακίες για τον αυστραλοπίθηκο... υπάρχει πιο win [URL="http://www.youtube.com/watch?v=_6uqiSYs5Fk"]φωνή απ' αυτήν[/URL];;;[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] XD[/SIZE][/SIZE][SIZE=1] [/SIZE]
Νοέ 25 2009 09:10
Φωτογραφία

Vegetasmate → Zoro

λολ!!! αφου με ξερεις!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!! τελεια, ετσι ετσι, να γινει σφαγη!! να δω τα εντερα να πεταγονται και να πνιγουν τα θυματα!!!!! λολολολολολολολολολολολ!!!! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! ο κιζαρου???? βρε αι απο δω χαμω! ακοινονητο!!!!! γιατι πρεπει να πηγαινω καποιον???? ειναι ολοι τους παρε τον εναν και βαρα τον αλλον!!!!!! αν πρεπει να διαλεξω καποιον, θα ελεγα την παγοκολωνα.......νομιζω......-_-!
Νοέ 24 2009 23:57
Φωτογραφία

Zoro → Vegetasmate

Κοίτα χαρά!! XD Ναι ειδικά Law και Kidd ακόμα αναρωτιέμαι τι απέγιναν μετά το Shabondy... να τους έστειλε κι αυτούς κάπου ο Kuma; oO Αυτή τη βδομάδα έχουμε και διπλό chapter αν είδες, double the fun! :orly: Πλάκα πλάκα, μιας και δεν πόσταρες στο thread, ποιον admiral πας πιο πολύ; [SIZE=1](έλα, το ξέρω ότι είναι ο Kizaru :hahaha:)[/SIZE]
Νοέ 24 2009 18:59
Φωτογραφία

Vegetasmate → Zoro

omg!!!! τι εμαθα?? θα εχουμε και supernovas?? καλα....θα γινει της (μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ) το (μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ)!!!!!!!!
Νοέ 24 2009 18:51
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Πολυ απλο. Διαβαζω οτι θελω!:tensai:
Νοέ 24 2009 15:33