Community Status Updates
Zoro → TotalOblivion
O.o Απ' τις 4 Απρίλη του προηγούμενου έτους έχουμε να τα πούμε βλέπω κολλητέ... τι έγινες κι εσύ; Καιρό έχω να σε πετύχω στο forum, αλλά και στο msn... μου φαίνεται τελευταία σύχναζες ακόμα πιο λίγο από μένα, που ήδη συχνάζω σχετικά λίγο. :P
Χαίρομαι που σου άρεσε το προφίλ μου, το οποίο έχει τους Akatsuki στο background, aka τους κακούς του Naruto και μάλλον τους αγαπημένους μου shonen κακούς ever (απ' τις λίγες φορές που τους προτιμώ από τους καλούς σκέψου), μιας και όλοι έχουν καλές κινήσεις/τεχνικές ή χαρακτήρα/ιστορικό και σχεδόν όλες οι μάχες τους έχουν ωραία στρατηγική. Παρακολουθείς Naruto btw;
Το avatar σου δεν πάει πίσω πρέπει να παραδεχτώ πάντως... από που οι κοπελιές; :rolleyes:
Feb 04 2010 21:36
Zoro → Vegetasmate
Να και κάτι που ξέχασα... και τι θα ντυθείς για να έχουμε καλό ερώτημα; Ή είναι κι αυτό top secret σαν το άλλο;
Ελπίζω μόνο να σχετίζεται με το OP κι αυτό, μην χαλάσεις την παράδοση. :rolleyes:
Feb 04 2010 21:26
Vegetasmate → Zoro
ααααααχ, μην μου ξυνεις τις πληγες..αν και τελιωνω την πεμπτη στις 11.....κατι ειναι κ αυτο....και φυσικα θα ντυθω αναλογως της μερας στο παρτακι!! ^^
Feb 04 2010 21:22
Zoro → Vegetasmate
Veggie-chaaaan, been a while indd... :hi: κι έλεγα ότι καιρό είχα να δω post σου στο forum (καλά όχι ότι κι εγώ ότι συχνάζω τρομερά πολύ τελευταία :b).
Δυστυχώς αυτό το μήνα θα πήζω στην εξεταστική σχεδόν μέχρι τέλους οπότε no time for parties :/, αλλά τον επόμενο που θα είμαι πιο ελεύθερος (έχω και γενέθλια) ελπίζω να μπορέσω να επανορθώσω ;).
Εξεταστική φαντάζομαι κι εσύ btw... ή καλύτερα να μην φαντάζομαι; :P
Feb 04 2010 21:20
Vegetasmate → Zoro
zoro-saaan!!! long time no see!!! gia peeee...ti kaneis? 8a mas timiseis sto party stis 14-2??
Feb 03 2010 19:30
TotalOblivion → Zoro
Zoro-kuuuun!! Ti leei trele? Wraia exeis diamorfwsei to profile s... alla dn vlepw kan ti grafw twra:P
Feb 03 2010 19:04
Robin-Chwan → Zoro
Πεταει οντως ο server!!
Finaly female set!! Εγω εχω κανει πιο πολλα male set παρα female set..... -_-'
O Kamina ειναι Θεος!!! (Οπως λεει και το ονομα. Κami-na. Kami=God(=D) Αλλα και η Υοko ειναι respect (και οχι για τον λογο που λες εσυ :P). Ειναι 5η fave για μενα.
Btw εγραψα φυσικη και φυσικα η καθηγητρια με ξεχεσε! (Βιβλιο δεν ειχα ανοιξει. Παλι καλα που ειμαι καλη στα θετικα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα κατω απο τη βαση Ο_Ο)
Χεχε, χαρηκα που εκανα καποιον να γελασει ενω δινει εξαιτασεις. Εκανα μια καλη πραξη!!! Τωρα εχω δικιο που λεω οτι ειμαι καλο παιδι ^^. Εγω οταν γραφω ακουω μουσικη. Χμμ, τωρα που το σκεφτομαι συνεχεια ειμαι με τ'ακουστικα στ'αυτια και ακουω μουσικη.....
ΥΓ: (Ακυρο) Την Πεμπτη στο σχολειο μου για να γιορτασουμε την τσικνοπεμπτη θα παρουμε σουβλακια (αχ! Ελλαδα!) και μου 'ρθε αυτο: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=I3GC-yJnF4s[/URL]
ΥΓ2: Περιεγραψα σε μια καθηγητρια μου τον Luffy με καθε λεπτομερια (καημενη καθηγητρια...) και μου ειπε οτι του μοιαζω (Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω :terror2: ή :8):). Μου ειπε οτι φερομαι σαν παιδι αλλα με καλο τροπο. Δηλαδη δεν μιλαω σαν παιδι ή κλαιω κλπ αλλα φαιρομαι με "ηλιθιο" τροπο μερικες φορες. Και μετα ολα τα γομαρια οι συμμαθητες μου συμφωνησαν. Εγω παιδι.....*_*. Και δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο:blurah5:
ΥΓ3: Κατι τελειως ακυρο που βρηκα ενω βολταρα στο Youtube [URL]http://www.youtube.com/watch?v=m944UBTX6Lc&feature=related[/URL]
ΥΓ4 (Τελικα μ αρεσουν πολυ τα ΥΓs.....): Τι ειδος μουσικη ακους περισσοτερο???:wis:
ΥΓ5:..................Οχι οχι μη βαρας, δεν εχει αλλο!
Feb 02 2010 16:13
ZeLiGa → Zoro
Χαχα, thanks! Βέβαια θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο λόγω μαθημάτων. Ο guts τα σπάει πάντως!!:head: Το ίδιο και η anubis.:rolleyes:
Feb 02 2010 14:28
Zoro → ZeLiGa
[B][SIZE=7]ΖΗΛΕΥΩ[/SIZE][/B]
το σετ σου.
... αυτά τα ολίγα, Guts ftw! :P
Feb 02 2010 01:09
Zoro → Robin-Chwan
Back it is! :joyful:
Ήμουν afk για μερικές μέρες και μόλις τώρα ξαναπήρα επαφή με το forum (πετάει ο server btw), έκανα και την γνωστή αλλαγή σετ που λέγαμε και επιτέλους χρησιμοποίησα female set για πρώτη φορά.
Kamina, huh? Δεν έχω δει την σειρά αλλά πάω στοίχημα ότι σαν το κάνω η Yoko θα είναι instant fave για μένα πάλι~ :P :nbleed:
ΥΓ: Καλό μήνα κι από δω, μιας και το ξέχασα στο πμ. :)
Feb 02 2010 01:04
Robin-Chwan → Zoro
aNiMe//GR is back!! Εχω καινουριο set! Τελειωσα το Tengen Toppa Gurran Lagann με fave τον Kamina! Ειμαι ακομα κολλημενη με το Eragon (και την Arya...) και εχω πλεον χασει το μετρημα απο το ποσες φορες εχω διαβασει το 3ο βιβλιο! Xμμ....αυτα
Jan 28 2010 22:20
Robin-Chwan → Zoro
Κοιτα η Sienna Guillory ειναι οντως πολυ ομορφη αλλα δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την Arya του βιβλιου. Και ειναι κριμα γιατι οντως θα μπορουσαν να την ειχαν κανει σαν ου βιβλιου αλλα να τι παθαινεις οταν κανεις ενα βιβλιο ταινια χωρις τη βοηθεια του συγγραφεα (Chris. Paolini FTW). Γενικα απ ολους τους χαρακτηρες του βιβλιου ο μονος που θυμιζε οντως την περιγραφη στην ταινια ηταν ο Murtagh και αυτος μονο στην εμφανιση γιατι στον χαρακτηρα τον αλλαξαν κι αυτον. Αλλα πιο πολυ FAIL απ ολους ηταν, δυστυχως για μενα, η Arya. Δεν εμοιαζεουτε στον χαρακτηρα ουτε στην εμφανιση στο ελαχιστο! Damn!!!:beaten:
Κατσε εσυ τελικα την ταινια δεν την εχεις δει? Καλυτερα, καλυτερα. Ξεκινα κατευθειαν απο το 1ο βιβλιο οταν με το καλο βρεις χρονο.:ureshii:
Ωραια σε 2 βδομαδες αρχιζω Beserk!:kawaii:
Btw πως καταλαβες οτι η Arya ειναι η αγαπημενη μου χαρακτηρας? Δεν θυμαμαι να στο ειπα:himitsu:
Jan 10 2010 18:38
Zoro → Robin-Chwan
OMG ρε συ, η Sienna Guillory κάνει την Arya στην ταινία; Είμαι μεγάλος fan της από τον 2ο Resident Evil που έκανε την Jill Valentine (:nbleed:) και το είχα δει παλιά ότι έπαιζε ρόλο στο Eragon, αλλά δεν φανταζόμουν ότι έκανε την αγαπημένη σου. :P
Δεν ξέρω για την ταινία (ξέρω δλδ, αλλά anw), αλλά κι αυτή τόσο χάλια ήταν; Δεν έλεγε καθόλου δλδ, έστω εμφανισιακά;
Then again, εξαιτίας της χαζοταινίας, δες τι λέει στο προφίλ της στο imdb:[quote=imdb]Was offered the chance to reprise her role as Jill Valentine in [URL="http://www.imdb.com/title/tt0432021/"]Resident Evil: Extinction[/URL] (2007), but had to turn it down due to scheduling conflicts with [URL="http://www.imdb.com/title/tt0449010/"]Eragon[/URL] (2006) and the character was then written out of the sequel.[/quote]Περίμενα να την ξαναδώ στο 3ο RE και λόγο αυτού δεν εμφανίστηκε... οπότε και χάλια να ήταν στην ταινία το δικαιολογώ. :smokingg:
Πάντως η "πραγματική" είναι πιο elf-like (τι like βασικά, ξωτικίνα κανονική την κόβω, ε; ) απ' όσο είδα και σίγουρα πιο όμορφη από την "πριγκίπισσα" της ταινίας και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να την είχαν κάνει όπως την κανονική (στην ταινία) και μάλιστα με την ίδια ηθοποιό και να είναι μια χαρά, ποιος ξέρει τι περνούσε από τα μυαλά τους.
Τι "τι ωράριο είναι αυτό;", τα vms μας έχουν μια ώρα διαφορά, εγώ θα έπρεπε να το πω. :P Και πολύ κάθισα χτες να φανταστείς, ήμουν πτώμα μετά από έξοδο. :hot:
Άντε σε κάνα 2 βδομάδες θα είμαι πιο χαλαρός και θα αρχίσω καμιά σειρά (ft), έως τότε: τα κεφάλια μέσα!
Jan 10 2010 16:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed