Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → FireFistAce

Δεν σε πληροφορησε καλα ο zoro για το τετραδιακι το οποιο εχω,,,,,,,,σου εκρυψε πραγματα...οποτε σου προτεινω να το ξανασκεφτεις το εγχειρημα σου για Misa fun group......XDDDDDDD:hahaha:
Jun 26 2008 04:04
Photo

FireFistAce → Zoro

Xaxaxa... Λες να μπουμε στο black list? Λεω να ανοιξουμε ενα νεο social group το Misa Fun Group. Τι λες?
Jun 26 2008 03:52
Photo

Zoro → FireFistAce

Ξερω,μετα το διαβασμα επιβαλλεται να μπω λιγο στο forum,απλως φοβαμαι μην παρασυρθω σε καμια συζητηση γιατι δεν εχω χρονο...αυριο παλι μερα διαβασματος ειναι... (δυστυχως:() Εσυ τυχερακια τελειωνεις παρασκευη...damn I envy u:nanteee: Παντως μετα την δευτερα,αν και θα χω ακομη εξετασεις,τα υπολοιπα ειναι πιο ηπια ευτυχως και θα πιο πολυ χρονο... Αυτα,τα λεμε παλιοφιλε,το καλοκαιρι θα συζηταμε και πιο πολυ(να πουμε τπτ και στην iri για το ποσο καλη ειναι η misa:hehehe:,αλλα με το μαλακο γιατι σε συζητηση δεν την νικας με τπτ...εχει και στην κατοχη της ενα βιβλιαρακι οπου γραφει ολα τα ατομα που αντιπαθει...κι ας μην το παραδεχεται....μην μπουμε στην balck list της!!:nanana:) GN:gn2:^^
Jun 26 2008 03:47
Photo

FireFistAce → Zoro

Βλεπω εχουμε καταντησει ολοι νυχτοπουλια τωρα τις εξεταστικες... Αντε να τελιςσουμε ολοι με το καλο να λιωσουμε στα anime (η' στην θαλασσα με τοση ζεστη).
Jun 26 2008 03:21
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γεια. Τι κανεις?
Jun 25 2008 22:47
Photo

Zoro → FireFistAce

Tην κανω αμεσως γιατι εχω διαβασμα...ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω το βραδι....γμμν εξεταστικη!!! Αν ξεμπερδεψω την δευτερα θα χω πολυ λιγοτερο διαβασμα τις αλλες μερες... Τεσπα,αντε συντομα να κανουμε καμια πλακα στην iristella με την misa αφου σ'αρεσε...και χαιρομαι!!:hehehe: Τα λεμε φιλε μου!!^^
Jun 25 2008 22:29
Photo

iristella → FireFistAce

Ναι η συγκεκριμενη θα αργησει πολυ.....Και μετα σε βαζει σε εντελως αλλο τριπακι.
Jun 25 2008 22:16
Photo

FireFistAce → iristella

Τοσο πολυ γιανα δεις μια μαχη? Αλλα η υπομονη συνηθως ανταμοιβετε καλα σε τετοιες σειρες.
Jun 25 2008 22:14
Photo

FireFistAce → Zoro

Μην ανησυχεις δεν αλλαζω γνωμη για την Misa, αλλα οπως ειπα και στην iristella καλυτερα να μην το συζηταω να μην σας ξεφυγει κανενα spoiler. Εσυ τι αλλα νεα?
Jun 25 2008 22:13
Photo

Zoro → FireFistAce

Misa ftw φιλε μου!! Χαιρομαι που σ'αρεσε,εστω κι αν την ειδες λιγο!! Συμφωνω με οσα ειπες.... Stay Like This!!:power: Μην αλλαξεις αποψη,οσο κι θα επιμεινει καποια!!:himitsu: Τα λεμε^^
Jun 25 2008 22:06
Photo

Mixed Blessing → FireFistAce

[COLOR=indigo]Γεια σου κι εσενα..εδω..ετοιμασιες..φευγω σε δυο μερες για διακοπουλες..:rolleyes:Εσυ πως πας;^^[/COLOR] [COLOR=indigo]Αλήθεια..πως να σε φωναζω φιλε;[/COLOR]
Jun 25 2008 19:55
Photo

iristella → FireFistAce

Για Uchiha μαχη εχεις πολυυυ μελλον μπροστα σου..Με αλλα λογια καποια στιγμη μεσα στο 2010 θα την δουμε.....
Jun 25 2008 18:39
Photo

FireFistAce → Mixed Blessing

Γεια! Τι κανεις?
Jun 25 2008 18:17
Photo

FireFistAce → iristella

Και τωρα πανικος γινετε με τους Akakutsi και τον Gaara. Ξεκινησε δυναμικα το Shippuden. Ελπιζω να δειξουνε μεσα στα επομενα μια μαχη Itachi και Sasuke, ωστε ο πρωτος να παρει το κεφαλι του αδερφου του να ησυχασουμε απο αυτον.
Jun 25 2008 18:15
Photo

iristella → FireFistAce

Χαριτωμενη και χαζουλα αλλα το bodycount ανεβαινει κατακορυφα..... Οσο για το shippuuden ναι ειναι αρκετα καλο. Βεβαια σε καποια φαση αρχιζει και προχωραει καπως αργα αλλα αν κρινω απο αυτα που βλεπω στο manga τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομη (εχει να γινει πανικος)
Jun 25 2008 18:09