Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Gaia → dennisuke
Οχι καμμια σχεση.........:nerd:
Γαια ειναι η μητερα Γη... απο τη μυθολογια το πηρα
Σεπ 05 2008 10:51
dennisuke → Gaia
Χμ... έχεις καμιά σχέση με το μουσείο φυσικής ιστορίας (Γουλανδρή) Gaia στην Αθήνα; ή πέφτω έξω;; Το username δηλαδή αν το εμπνεύστηκες από κει;;;
Σεπ 05 2008 02:39
Gaia → Ioanna-chan
Thank you, Ιωαννα μου..... ειδα και το δικο σου...
Και ομορφη εισαι, και αστεια εισαι...:wooi2:
Αύγ 30 2008 19:14
Ioanna-chan → Gaia
btw,piga sto post your pic kai eisai polh omorfh[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wink.gif[/IMG]
Αύγ 30 2008 18:32
Ioanna-chan → Gaia
δεν παρεξηγηθικα καθολου το ξερω οτι μπηκα εδω να συζητησω για ανιμς αλλα μερικοι κανονες ειναι για τα μπαζα(με το συμπαθειο κιολας)βεβωαια δεν θα χαλασω την ζαχαρενια μου για τετοια
Αύγ 30 2008 16:09
Gaia → Ioanna-chan
Γραφω εδω για να μην χαλασω το thread με τα off topic μας.
Εδω μπηκες λογω της λατρειας σου με τα ανιμε, κι οχι να κοιτας αν σ'εκνευριζει καποιο μελος.
Συζητα για ανιμε, δες ανιμε, βρες φιλους που να εχουν τα ιδια κοινα με σενα εδω κι ασε εκεινους που σ'εκνευριζουν.;)
Κι οσο για τα greeklish, τι να κανουμε? Οι κανονες ειναι κανονες. Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Μην χαλας την διαθεση σου για καποιους, κριμα ειναι.
Παντως αν νομιζες οτι σου επιτεθηκα εκει περα, καθε αλλο. Σου τα ελεγα με χαμηλο τονο...:bath:
With peace...
Αύγ 30 2008 15:46
Gaia → red pyramid
Το βλεπω φιλτατε:P....
Πολυ ωραιο, μου θυμιζει εντονα Sailor moon λογω του περιβαλλοντος του και του παραμυθιου που κατεχει.:wooi2:
Αύγ 30 2008 15:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται