Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GeRi → psofia

thnx Sofaki m :) alla den 8a asxoli8o me tpt alo apo edw kai pera.....thnx pantws pou endiaferese :)
Ιαν 29 2009 14:12
Φωτογραφία

psofia → GeRi

Στο λέω σαν φίλη σου, που σε ξέρω και in real life: κόψε τις ******** στο Black Hole, γιατί δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Μη μπαίνεις στο ίδιο τσουβάλι με βλάκες.
Ιαν 29 2009 12:23
Φωτογραφία

GeRi → iristella

den exw idea ti egine x8es sto black hole kai sto irc....kai den eipe kanenas tpt gia to "petaxtikes" o ka8enas mpori na pei o,ti 8elei!!
Ιαν 28 2009 21:44
Φωτογραφία

iristella → GeRi

Και η έκτρωση είναι πολύ ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα, και ίσως και από τα πιο ευαίσθητα γιατι υπάρχει σύγκρουση δικαιωμάτων. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει ολόκληρο flame στο bh... Το τι κάνει το κάθε κοριτσάκι δεν με αφορά. Μπορεί να εχει δικιο μπορεί και άδικο αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα της εφόσον πληρεί τις νόμιμες διαδικασίες. btw δεν πετάχτηκα στο άσχετο... Έιχαν συμβεί κάποια πράγματα χτες black hole και Irc τα οποία πιθανόν δεν είδες και επειδή σε μεγάλο βαθμό εγώ είχα βγάλει το φίδι από την τρύπα είχα πιστεύω κάθε δικαίωμα να μιλήσω.
Ιαν 28 2009 21:28
Φωτογραφία

GeRi → iristella

den eipa kali m ola ta eues8ika 8emata pou les na li8oun edw...egw elega gia tin ektrosi...kai otan eida to video to sixa8ika!!! kai eipa pws den mpori to ka8e koritsaki na kanei ektrosi meta apo ena atixes simvan mono kai mono gt den pire profila3is!! egw to teliono edw ayto to 8ema gt den m'aresei alo
Ιαν 28 2009 21:21
Φωτογραφία

GeRi → psofia

lol @ you..... vasika eironeftika esena :P lol....tespa...mono esy tin les 8ea...ok boss!!
Ιαν 26 2009 15:49
Φωτογραφία

psofia → GeRi

λολ @ Λίζα Btw, μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να λέω τη Λίζα θεά!
Ιαν 26 2009 13:14
Φωτογραφία

GeRi → Erisadesu

thnx 8ea mou!!! nai!!!
Ιαν 23 2009 17:34
Φωτογραφία

Erisadesu → GeRi

ναι ρε και όπως ξέρεις η υγρασία κάνει το μαλλί σκατά και οπως ξέρει ένα superficial κορίτσι σαν την yunancy δεν μπορεί να το επιτρέψει στον ευατό της να κυκλοφοράει με χάλια μαλλί. στο θέμα μας είναι η Erisabetsu απο το Gintama (αυτό το άσπρο πράγμα)
Ιαν 23 2009 14:55
Φωτογραφία

GeRi → RageCryX

alaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ιαν 16 2009 20:17
Φωτογραφία

Yunancy → GeRi

[B]εγω μωρε εδω Αθηνα,δεν κατεβαινω τα χριστουγεννα και το πασχα χωριο γιατι δεν εχει κοσμο..ασε που εχει και τρελη υγρασια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] ασε ρε ειμουν χαλια λεμε...χεστα.......[/B]
Ιαν 01 2009 20:24
Φωτογραφία

GeRi → Yunancy

distixos.....douleuontas...... esy ti ekanes???
Δεκ 31 2008 16:50
Φωτογραφία

Yunancy → GeRi

[B]πως περασες τα χριστουγεννα?^_^ [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon%202/killyoucat.jpg[/IMG][/B]
Δεκ 31 2008 00:07
Φωτογραφία

Erisadesu → GeRi

athlieskores.blogspot.com & erisabetsu.blogspot.com οι αθλιότητες είναι ενός φίλου που τον έκανα να κολλήσει με τα anime.
Δεκ 29 2008 13:28
Φωτογραφία

GeRi → Erisadesu

εχεις και αλλα μπλογκ??
Δεκ 29 2008 13:23