Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Nerethil → GkLoc
Nerethil is now a member of the One Piece Social Group
Ναι η αλήθεια είναι πως μετά απο λίγη σκέψη (και λίγο κράξιμο απο άλλους χρήστες) κατάλαβα οτι μάλλον βιάστηκα να κρίνω και αποφάσισα να τα πάρω όλα πιο χαλαρά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις, να συνεχίσω το One Piece, το τελευταίο επισόδειο που είδα ήταν εκείνο με τον βάρδο σκελετό που σκάει μύτη στο πλοίο, εξηγεί τι συμβαινεί και φεύγει. Ποιο επισόδειο ήταν?? Ποιοι το κάνουν sub τώρα?
Όσο για dragonball... WOOHOOO! Κάποιος αναγνώρισε τον Goten! Μέχρι τώρα όλοι μου οι φίλοι νόμζαν πως είχα βάλει τον Goku μικρό. Μου φαίνοταν εν τω μεταξύ τελείως άκυρο να τους μπερδέψεις. Τέλος πάντων, να μην στα πολυλογώ, λατρεύω το dragonball. Έδω κι ένα μήνα προσπαθώ να μαζέψω κανα λεφτό να πάω να πάρω το παιχνίδι για Ps3 μπας και δω λίγο Goku στην οθόνη μου, γιατί αν περιμένω να τα κατεβάσω, σώθηκα...
Ιούλ 22 2008 09:04
GkLoc → Nerethil
Xε,Χε,Μαρεσε Πολυ ο Λoγος που το σταματησες το οne piece!!
LOL,Τωρα ειδα το Thread,Οχι,Δεν σε εκανα Add για αυτο,Ειπαμε!!
Απλως ναι,αυτο που λες στο thread το ενιωθα και εγω οταν πρωτοηρθα,Ομως μην σε παιρνει κατω,Διοτι με τον καιρο θα συνηδιτοποιησεις οτι Στο Forum υπαρχουν πολυ Καλα Παιδια,Εγω τωρα ειμαι ενα Μηνα Ενεργο μελος,Ομως παλια που ημουν μεσα,Ηθελα τουλαχιστον 2 εβδομαδες για να μπω στον ρυθμο του Forum,σε αυτο με βοηθησανε και τα [EMAIL="Γ@μ@τ"]Γ@μ@τ[/EMAIL]@ παιδια που σου λεω!!!
Ελπιζω να νιωσεις καλυτερα στο Forum,και ο λογος που σε εκανα Add ειναι οτι θελω να γνωρισω πιο πολλους Fan του One Piece,και αμα δεν ειναι Fan,να τους κανω,Παντως μιας και ειδα οτι σου αρεσει το FMA,ειπα να σε ρωτησω κιολας,Επισης,Ρυχαριστω Για το Link!!!
GkLoc Invites You To [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group![/URL]
Ελπιζω να μπεις!!!
Αυτα,See U Around Nakama!!!
και μιας και ειδα οτι εχεις Avatar Goten,Εχεις Το Dragonball Σε Ιδιαιτερη προτιμηση??Διοτι Εγω Ειμαι Τρελος Φαν!!!
Ιούλ 22 2008 02:06
Nerethil → GkLoc
Ελπίζω να μην με έκανες add λόγω συμπόνειας απο το "[URL="http://www.anime.gr/forums/../off-topic/4991-%F4%EF-18-7%25-%E5%E4%FE-%EC%DD%F3%E1-%E5%DF%ED%E1%E9-%EC%40%EB%40%EA%E5%F2-new-post.html"][B]το 18,7% εδώ μέσα είναι...[/B][/URL]" thread. Κατα τ'αλλά, ευχαριστώ και προχωρώ στα εξής...
To Fullmetal Alchemist είναι εκπληκτικό anime, και σου προτείνω να το ξεκινήσεις άμεσα. Αν δεν μπορείς να το πάρεις απο κάποια αλυσίδα (γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς link) μπορείς να το κατεβάσεις πάντα απο το link που σου στέλνω σε pm. Από One Piece έχω δει αρκετά ωστέ να το λατρέψω αν και έχω μείνει πίσω καμμια 20αρια επισόδεια (απο τότε που σταμάτησαν να κάνουν sub οι vegapunk). Σκεφτόμουν να συνεχίσω αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που έχω μείνει :P
Ιούλ 21 2008 14:43
GkLoc → Nerethil
Οh,Hello Nerethil!!!
Καινουργιος Βλεπω,Λοιπον,ο Λογος της επισκεψης μου ειναι,Μιας και ειδα οτι το Full Metal Alchemist ειναι Favorite Anime Σου,Ειπα να Σε ρωτησω λιγο γενικα για την σειρα,και επισης αμα εχεις κανενα Καλο Link,θα με βοηθουσες πολυ,Θελω να την αρχισω!!!
btw,εχεις δει καθολου One Piece???
Γραψε μου Εντυπωσεις(Αμα εχεις δει)!^^
Ιούλ 21 2008 14:11
endless_inspiration → GkLoc
καλημερα....
12 ωρες μπορω να κοιμηθω ανετα οποτε θελω το καλοκαιρι.
οταν καθε μερα κλινω σιγουρα ενα 10ωρο υπνου το 12ωρο δεν ειναι τιποτα για μενα......
Ιούλ 21 2008 10:34
GkLoc → iristella
αυτο το σημειο,το καταλαβα!!!
Εγω νομιζα οτι ενω το απαρνηθηκε,ακομα ειχε τις αναμνησεις του,τελικα οχι ε??
Παντως Thanks για το info,Καληνυχτα Iri-Zombie!!
Ιούλ 21 2008 03:57
GkLoc → iristella
Sorry Iri-Chan,
Τωρα Ειδα Το Edit Σου,
Για Εξηγησε Λιγακι........
Ιούλ 21 2008 03:13
iristella → GkLoc
Καλα θα κανεις οντως να μην τα διαβασεις γιατι υπαρχει λογος που τα δικα μου τα βαζω ολοκληρα μεσα σε spoiler tags (περα απο το να προκαλω απανωτα εγκεφαλικα στον Zoro οταν πατα το κουμπακι ανυποψιαστος για την εκταση του Post Που κρυβεται μεσα - works every time.), ειναι τιγκα στην λεπτομερεια και την εξονυχιστικη αναλυση διαφορων σκηνων (νομιζω σε μια φαση ειχα γραψει σκηνη με ακριβεια δευτερολεπτου εμφανισης)......
Εγω με τον L ειχα πορωθει εξαρχης γιατι περα απο το οτι ειναι γλυκας και πανεξυπνος εχει πολλα απο τα χουγια που εχω εγω απο φυσικου μου. Αναφερομαι στην σταση που παιρνει οταν καθεται, τις αυπνιες (αυτο πιστευω το εχετε παρατηρησει και εδω) και την μανια του για τα γλυκα. Εμενα απο την σειρα μου κολλησε η επιθυμια για ενα μαυρο τετραδιακι ομολογω.....
Εdit thanks και για τα καλα σου λογια για την εικονα του Profil..... και μενα μου αρεσει παρα πολυ...... Ειναι και οι δυο τους τοσο Kawaii (η χαμενη ασχολιαστη)
Α οσο γι αυτο που λες με την αστυνομια για μενα ξεκινα εδω ενα παρα πολυ καλο κομματι του DN (με μεγαλη δοση τραγικης ειρωνιας)......το οποιο προσωπικα το εχω ονομασει "What if??" Επειδη θυμαμαι οτι ειχες και μια απορια γιατι ο Light δεν εχει ξεχασει ακομη μπορω να στην εξηγησω και ειναι απο το σημειο της ιστοριας που βρισκεσαι οχι πιο μπροστα.
Ιούλ 21 2008 02:09
GkLoc → iristella
Ναι Οντως,Αρχιζει και μου αρεσει πιο πολλυ απο πριν ο L,και εχει καπως φαση ολα αυτα τα σπασματα που κανει,Μου εχουν κολησει μερικα οπως(να βαζω το δαχτυλο μπροστα στο στομα,Το κανω συνεχεια σημερα!!!)Οταν πορωνομαι με κατι,τετοιες καταληξεις υπαρχουν!!
Δικιο εχεις οτι απο ενα σημειο και μετα κατανταει Σπαστικο αυτο το Βιτσιο της Μisa,Ομως για λιγο καιρο να ηταν,Δεν θα με χαλουσε,μετα θα της εκανα τιποτα Memory Erase!1xDDDD!
Οχι δυστηχος δεν τα διαβασα,και για να μην φαω κανενα Spoiler,δεν θα τα διαβασω ακομα,(Τα σεντονακια παντα)Μολις ειδα το ΜΕγεθος τα Επαιξα,Το εχετε καψει εντελως με την Misa!!
Αυτα,Παλι Light FTW!!!Με Παραξενεψε πολλυ οταν παραδωθηκε στην αστυνομια,(Τα'παιξα),και περιμενω πως και πως να δω συνεχεια,διοτι κατι παραξενα γινονται,
btw,παντα ξεχναω να το πω,Η Εικονα Profil σου,τα σπαει αγρια,εχει πολλυ φαση!!!
See Ya Around,Sencho Iritsella!!xDDDD
Ιούλ 21 2008 02:03
iristella → GkLoc
Koιτα καταρχας ειναι πολυ νωρις ακομη και δεν σου εχει πρηξει τα συκωτια αρκετα η Misa....... Αν και εμενα μου την εσπαγε απο το πρωτο επεισοδιο η συγκεκριμενη. Κατα δευτερο λογο κανεις το λαθος και την κρινεις ως το κοριτσι που θα ηθελες να εχεις και οχι αντικειμενικα σαν τον χαρακτηρα που υποδυεται στην σειρα. Τριτον και να ειχες τετοιο κοριτσι πιστεψε με κατανταει πολυ εκνευριστικο το ολο στυλακι απο ενα σημειο και μετα. Ουτως η αλλως εξυπνο παιδι εισαι δεν νομιζω οτι μπορεις να περνας την γνωμη σου μονο σε ηλιθιες γυναικες σε στυλ Misa.
Xαιρομαι που σου αρεσει τοσο η σειρα. Και μενα ειναι απο τις αγαπημενες μου. Εγω σε δυο σημεια μεσα στην σειρα εχω ριξει τρελο κλαμα. Αλλα μιλαμε για δακρυ κορομηλο οχι αστεια... Θρηνος σπαραγμος και οδυρμος. Οποτε προετοιμασου ψυχολογικα γιατι ειναι που ειναι το γενικοτερο στυλ της σειρας τετοιο αλλα εχει και κατι σκηνες.....
Τελικα τα σεντονακια τα δικα μου και του Zoro τα διαβασες?? Αν οχι και εχεις το κουραγιο μετα το τελος κανε μια προσπαθεια σε καποια απο αυτα (ειναι δυσκολο το ξερω αλλα θελω να δω αν υπαρχει και αλλος εκτος απο εμενα και τον Zoro Που εχει το κουραγιο να τα διαβασει - Αν και με το τελευταιο μου τον εβγαλα λιγο off)
Tελικα ο L απο οτι καταλαβα αρχιζει και σου αρεσει λιγο περισσοτερο ε?
Ιούλ 21 2008 01:50
GkLoc → iristella
Kαι ομως θα πω κατω απο 20!!!
15!!
Ενταξει,Δεν ειπα εγω οτι ειπες χαζη την γνωμη μου!Παντως Αμα εσυ την θεωριες Ηλιθια,ΕΙΝΑΙ!!!
Ομως Εμενα Δεν με χαλαει Που ειναι ηλιθια,(Μακαρι να ειχε κανενα Κοριτσι τετοια Ψυχοσση μαζι μου!!Ο Κολωφαρδος O Light!!)
Πεμπτη θα ξαναδω,μιας και τα DVD απο Naruto,One Piece α τα παρω αυριο,οποτε πρεπει να κανω αντιγραφη και Βλακιες,Παντως Πολυ Θεικη η Σειρα,Best Anime EVAH!!!!
Απο οτι μου ειπε ενας φιλος μου,Στο τελευταιο επεισοδιο πεφτει πολλυ Κλαμα,Ετσι???
Απλως πες μου αμα πεφτει η οχι,Για να προετειμαστω,Διοτι με παιρνουν πολυ κατω η Συναισθηματικες σκηνες,Και μπορει να ρειξω κανενα Μοιρολόι!!
Ιούλ 21 2008 01:42
iristella → GkLoc
Ρε δεν λεω οτι δεν μου αρεσε η απαντηση σου... Η οτι δεν ειχες καλη γνωμη..... Απλα ειδα οτι ανεπτυξες συμπαθεια προς την Ηλιθια (Misa) γι αυτο το ειπα και αυτο εννοουσα.....
Ιούλ 21 2008 01:23
GkLoc → iristella
ΝΑΝΙ>>????:erk:
Τι,Δεν Σου αρεσε η απαντηση μου??
Κατσε μα τελιοσω το Σειρα μια και καλη,και θα σχηματισω μια πολυ καλυτερη γνωμη!!!
Until Then,Dont Judge Me!!!:nod2:
Ιούλ 21 2008 01:20
iristella → GkLoc
So it is natural to asume that we ve lost you to the Stupid side of the Force???:hahaha:
(για το Post στο DN thread Μιλαω και την συμπαθεια στην Misa πιο συγκεκριμενα για να μην παρεξηγηθω)
Ιούλ 21 2008 01:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται