Community Status Updates
GkLoc → Shanks
Δεν ξερω,βαριεμαι λιγακι!!
Αν και ασε που με το ενα χερι δεν θα μπορεις να κολυμπας!xD
Aug 04 2008 13:18
GkLoc → mihalakis21
HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAAAA
Πες μου οτι ειναι για ενα συγκεκριμενο ατομο αυτο!!!!
RESPECT
Aug 04 2008 12:48
GkLoc → Ephialtes
Kαι βεβαια GT Sucks!!!
Απλως ετσι το ειπα,μηπως ηθελες Payback!!
Παντως μιας και δεν βγαινει καινουργια σειρα αλλα Special,ειμαι καταχαρουμενος!!
Aug 03 2008 18:37
Ephialtes → GkLoc
γτ πιστετεις πως μια συνεχεια του DB θα ειναι καλη?
ή σε πειραξε που ειπα οτι Gt sucks?
Aug 03 2008 18:31
iristella → GkLoc
Ναι παρα πολυ καιρο....... Θα γυρισει ο Zoro τωρα και δεν θα με γνωρισει..... Ρε γμτ...Θελω να βρω σε avi τον χαρακτηρα που εχω στην sig μου και δεν την βρισκω πουθενα την ατιμη....Μαμω την ατυχια μου..... εχω βρει ενα αλλα ξεκινα απο λαθος σημειο.... τωρα αυτο το βλεπω γλυκουλικο και προβληματιζομαι....Νιωθω σαν να μην ειμαι εγω XDDDD
Aug 03 2008 18:15
GkLoc → iristella
Eμ,δεν ξερω,
Αλλα το προηγουμενο σου avi εμενα με τρομαζε πραγματικα,
ομως οταν σε γνωρισα πια,ειδα οτι ησουν τελικα γλυκουλα!!!
Αρα οποιος σε πρωτοεβλεπε φοβοτανε,και ο Chief Chips πιστευω θα τα εχει κανει παν του μετα τα posts σου,
Ομως τωρα εισαι μια χαρα!!!
btw,ποσο καιρο το ειχες το αλλο??Μηνες??
Aug 03 2008 18:11
iristella → GkLoc
[I]"Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρoμαζω ολους)!"[/I]
Kαι κατι που μου ηρθε με χρονοκαθυστερηση........ Γιατι τρομαζω κανεναν ΕΓΩ??? Το πιο αθωο γλυκομιλητο και εξυπηρετικο πλασμα του forum????:blingeye2: Που μονιμως κοιταω να κανω οτι περνα απο το χερι μου για να βοηθω κοσμο? :blingeye2:Που δεν εχω κακομιλησει σε κανεναν ανθρωπο? :blingeye2:(Ο Chief Chips δεν πιανεται [COLOR=white]για ανθρωπος[/COLOR][COLOR=black]) ΕΕΕΕ?:hihi2: γιατι το λες αυτο τωρα και με πληγωνεις?:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:[/COLOR]
Aug 03 2008 18:06
iristella → GkLoc
Το παλευω..... Για αλλον χαρακτηρα ψαχνω αλλα δεν βρισκω καλη εικονα..... Μην το κοιτας ομως που ειναι μικρο και αθωο......Δαγκωνει ασχημα......
Aug 03 2008 16:31
GkLoc → iristella
Xε,Χε,Τι Αθωο Βλεμματακι ειναι αυτο??
Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρωμαζω ολους)!
Aug 03 2008 16:14
GkLoc → Ephialtes
TEMMERA:burningbe3:
[IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b196/Silverwolf86/One%20Piece/NotNarutard.jpg[/IMG]:tongue:
Aug 03 2008 13:36
Ephialtes → GkLoc
Ξερεις μπορεις να κανεις invite αμα εισαι creator ενος group χωρις να του πρηζεις στο προφιλ
:bleh:
Aug 03 2008 12:56
GkLoc → nicorobin
Γεια Σου,Καλως Ηρθες Στο Forum!!!!
Αγνοησε τον κυριο απο κατω,που ειναι Ναρουτακιας btw,
και περνα απ'το [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url]
Μιας και σαρεσει τρελα το Οne Piece
Aug 02 2008 22:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed