Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanSutera

Βρε καλησπέρα! Επειδή είδα τί χαμός έγινε με το όλο greeklish θέμα, μια ερώτηση: είδες ή όχι τους κανόνες πριν πατήσεις αποδοχή; Αν ναι, τότε δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Αν όχι (που πολλοί το κάνουν), σου έγινε παρατήρηση και από απλά μέλη και από mods και μια χαρά συνέχισες να γράφεις με greeκlish, τα οποία αλλάξαμε ένα άλλο μέλος της ομάδας και εγώ. Εάν δεις κάτω στα post σου, φαίνεται το "edited", αν θες να τσεκάρεις ποιός έκανε τί. Κατά τα άλλα, συνεχίζεις να ποστάρεις κανονικά εδώ. Είσαι υποχρεωμένη όμως να ακολουθείς τους κανόνες τους οποίους τους βρίσκεις [B][URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-site.html"]εδώ[/URL][/B], for future reference.
Mar 08 2012 22:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;569215][U][B]Sutera@[/B] ΚΟΦ'ΤΟ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH.[/U] Ήδη έχεις ΤΡΙΑ posts που σου το λένε και δεν συμμαζεύεσαι. ΔΕΝ είναι επιλογή σου με τί θα γράφεις, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί σε βολεύει. Είναι κανόνας που ακολουθείται από όλους σε ολόκληρο το forum και θα το ακολουθήσεις ΚΑΙ εσύ.[/QUOTE] Daaaaamn, τα πήρες!
Mar 07 2012 10:56
Photo

Anakin Skywalker → Tea-chan

Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε mecha series (ή γενικά σε παλιά anime) στείλε κανένα PM ή στο προφίλ μου για να μην κάνω και off topic σχόλια. Όπως σου λέει κι ο Kenny εδώ, αν δεν δεις UC Gundam και πιο πολύ την αρχική σειρά είναι λίγο fail και copy-paste τα υπόλοιπα...
Mar 01 2012 00:32
Photo

Tea-chanKenny

Με το που είδα Sailor V Gundam ψήθηκα. Το ψάχνω. 8D
Feb 29 2012 20:41
Photo

KennyTea-chan

Για mecha parody δοκίμασε το G Gundam. Tequila Gundam, Viking Gundam, Sailor V Gundam και δε συμμαζεύεται. :hahaha:
Feb 29 2012 20:34
Photo

Tea-chanKenny

Καλά, οι απόψεις για το ποιο είναι καλό και ποιο κακό είναι πολύυυυ διαφορετικές. Έχω δει τόσο ανακατεμένες κριτικές που έχω χάσει τη μπάλα. Οπότε, είπα να δω μόνη μου πως είναι και να κρίνω. Ειδάλλως, έχουμε και τις παρωδίες/χαζοmecha ρε αδερφέ...
Feb 29 2012 20:31
Photo

KennyTea-chan

[QUOTE=Tea-chan;567762]Gundam Seed, episode 1. Ναι, το έχω βάλει πείσμα να δω ένα mecha που θα μου αρέσει.[/QUOTE]... και πιάνεις το ένα λάθος Gundam μετά το άλλο. :hahaha: Για μένα είναι Universal Century timeline or bust. Άντε και το Turn A.
Feb 29 2012 14:17
Photo

Tea-chan → OdyMonaxos

I lol'd.
Feb 22 2012 20:30
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Και, κάνεις λάθος. Δεν έχουν μπαλάκια από μπρούτζο οι καινούργιοι, τα έχουν πυρίμαχα.
Feb 22 2012 18:13
Photo

Tea-chan → OdyMonaxos

Τρώγεται λίγο πιο εύκολα τώρα. Απλά, επειδή το post φαίνεται πολύ... "απόλυτο", καλό θα ήταν να λείπουν τα βίντεο, εκτός κι αν σπάμε καμιά πλάκα, αλλά κι αυτό αραιά και που.
Feb 22 2012 18:05
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Οκ, έχεις δίκιο, απλά ξενέρωσα αρκετά και δεν φρόντισα να ποστάρω σωστά. Έβαλα τις απαραίτητες διευκρινίσεις, φαντάζομαι πως είμαι οκ. Αν πιστεύεις πως δεν συμβαδίζει με το πνεύμα του νήματος, σβήσε το βίντεο και κράτα μόνο το κείμενο.
Feb 22 2012 18:03
Photo

Tea-chan → OdyMonaxos

Τότε, θα διαγραφεί. Εκτός του ότι δε δίνεις και τίποτε στη συζήτηση, το post μόνο του βίντεο θεωρείται spam. Ή γράψε γιατί το βρήκες βαρετό, ή θα σβηστεί.
Feb 22 2012 17:49
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Ξέχασα να γράψω μετάφραση. σόρυ!!! Langweilig σημαίνει "βαρετό" στα γερμανικά.
Feb 22 2012 17:47
Photo

Tea-chan → OdyMonaxos

Τί ακριβώς είναι το βίντεο στο Bleach thread;
Feb 22 2012 17:45
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;564479] Α, ναι ο καινούριος. Έχει Γερμανικό όνομα, που είναι αναγνωριστικό των Quincy.[/QUOTE] Ο Ιβάν ο Τρομερός, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους. Ο Φρειδερίκος ο Μεγάλος, Τσάρος Πασών των Ρωσσιών. Συγκεντρώσου ... :P
Feb 15 2012 23:08