Community Status Updates
Megi ♥ → Tea-chan
Το αξίζεις κοπελιά! Καλύτερη παρουσίαση για manga δεν έχω ξαναδεί. :kakaka:
Οι ατάκες που πέταξες ήταν όλα τα λεφτά ιδιαίτερα αυτό περί νόθου παιδιού του Hirano και της Yuki...δεν ξέρεις πόσο δίκαιο έχεις:hot:
Sep 15 2010 15:02
Tea-chan → Megi ♥
[QUOTE=Megi ♥;427451]
PS: Tea είσαι θεά :kakaka:[/QUOTE]
Ευχαριστώ. :P
Sep 15 2010 14:41
Night Wizard Seal → Tea-chan
Άντε καλή δουλεία (και όπως είχα πεί κάποτε κάποια, η δουλειά είναι χαρά :P). Καλό κουράγιο και είμαι σίγουρος ότι θα σκίσεις και θα εκθαμβώσεις το παιδί με τις γνώσεις σου.:)
Ακούμε και κάτι καλό τουλάχιστον, τώρα τελευταία. Χαίρομαι για σένα. Μπράβο :)
Ελπίζω και εις ανώτερα και επιτυχημένες δουλειές.
Sep 14 2010 12:19
iristella → Tea-chan
Kaλή αρχή και είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις! Αν ήμουνα εκεί θα σου έλεγα τρόπους για τρολλάρεις το τσιπιρίκι. ΧD
Thanks για τις ευχές. Αμήν και πότε.
Sep 13 2010 23:40
Tea-chan → iristella
Άντε, καλό κουράγιο. Ξεμπέρδεψε να ξεσκάσεις.
Εγώ μόλις βρήκα δουλειά. Ιδιαίτερα μαθήματα. Αρχίζω τη Τετάρτη. Αχ και να ήσουν εδώ να μου κράταγες το χέρι... *αγχωμένη*
Sep 13 2010 23:35
Tea-chan → Night Wizard Seal
Δε το έχω παρατήσει τελείως. Είναι στα "to read". Αλλά μόλις έπιασα δουλειά και δε διαβάζω άλλα κι άλλα.
Θα έρθω κάποια στιγμή στο thread, no worries.
Sep 13 2010 23:34
Night Wizard Seal → Tea-chan
Τι έγινε Τσαγάκι-τσάν; Το Noblesse το διαβάζουμε καθόλου; Ή το έχουμε παραμελήσει; :P
Sep 13 2010 23:19
iristella → Tea-chan
Ακόμη παιδεύομαι. Και εχουν αρχίσει και μια πιάνουν τα διαόλια μου από την κουραση και την βαρεμάρα.
Εσύ ολα καλά?
Sep 13 2010 23:11
Tea-chan → iristella
[QUOTE]Kudos to Teachan για μια πολύ όμορφη παρουσίαση. ^^[/QUOTE]
Thanks, love! ^^ Τί λέει, πως τα πας; Ξεμπέρδεψες με το διάβασμα;
Sep 13 2010 21:45
iristella → Tea-chan
Αχαχαχαχαχ ντάξει δεν νομίζω. Actually φαινότανε αν θυμάμαι καλά και από το χέρι ότι ηταν κάπως αντρικό και δεν είχε τα κρινοδάχτυλα που θα περίμενε κανείς από κοπέλα. Εκτός και αν ήταν καμιά νταρντάνα. XD
Sep 11 2010 20:38
Tea-chan → iristella
Ξέρεις τί θα είχε ακόμη μεγαλύτερη φάση; Να ήταν και ο Kanda κοπελιά στη προηγούμενη ζωή του.
Εκεί θα χάσω νεφρό.
Sep 11 2010 20:28
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;425406]Διαφωνώ.
[SPOILER][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4816/konanrenew.png[/IMG][/SPOILER]
[/QUOTE]
[S]Ιεροσυλια[/S] Καλό. Θα ρωτούσα πότε προλάβανε να το φτιάξουνε αλλά τα spoilers είναι 2 μέρες τώρα γνωστά, άρα...
Sep 09 2010 20:47
iristella → Tea-chan
Ax ναι ήταν τα μωρά μου ένα και ένα. Ειδικά το μελαχρινό του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι καλά αυτήν την στιγμή γιατί είμαι αγουροξυπνημένη. <333333 Na σε πάρω, να σε πάρω με παπά και με κουμπάρο ήτανε αυτό το συγκεκριμένο.
Sep 06 2010 18:17
Tea-chan → iristella
Όχι, και η sig από το Diadem είναι! Τα μπέρδεψες λιγάκι... :hihi2:
Το Sun Ken Rock το διάβασα πριν κανένα εξάμηνο. Ήθελα να κάνω thread και γι'αυτό, αλλά με πρόλαβες. Πρέπει να το ξαναπιάσω, μιας και θυμ'αμαι ότι οι "Γιακουζαίοι" εκεί μέσα ήταν να σε πάρω να φύγουμε... :hahaha:
Sep 06 2010 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed