Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

Το άρχισες καθόλου; Είμαι στο κεφάλαιο 4 και έχω πάθει 20 απανωτά εγκεφαλικά. 0_ο
Oct 09 2011 12:20
Photo

iristellaTea-chan

Χαχ τηλεπάθεια. Σήμερα το αγόρασα το American Gods και ξεκίνησα να το διαβάζω. Και μετά είδα το post σου στο Βιβλιοthread. Τhis is gonna be epic ^_^
Oct 08 2011 22:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tea-chan

Άσε ρε συ, ναι! Πώς μπορεί να του ήθραν αυτά τα πράγματα όμως? Απ'το Thor το κόμικ να εμπνεύστηκε, πιο πολύ νόημα θα βγαζε. Θύμισέ μου να μην το διαβάσω αυτό το βιλίο...
Oct 08 2011 10:21
Photo

AnelisTea-chan

Χαχαχα κ εγώ κάπως έτσι ήμουν. Όταν το τελειώσεις διάβασε και το Anansi Boys, έχουν ένα ίδιο χαρακτήρα. (α, και στο Fragile Things, που είναι βιβλίο με short stories του Gaiman, έχει μια ιστορία που είναι κάτι σαν standalone συνέχεια του American Gods. ) Προσωπικά τον λατεεύω τον Gaiman, και φέτος με έπιασε πώρωση και διάβασα ό,τι έχει γράψει. Το διαβάζεις την κατάλληλη στιγμή, γιατί παίζει σε λίγο καιρό να γίνει και σειρά.
Oct 08 2011 08:38
Photo

Tea-chan → Fallen_Mpougatsa

Δε φταίω... ΔΕ φταίω! Τον Neilman να πεις, που γράφει ό,τι θέλει εκεί μέσα.
Oct 08 2011 08:31
Photo

Tea-chanAnelis

It's weird and I LOVE it. Η σκηνή σεξ στην αρχή, με έκανε λίγο "ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ;;;" με το πως κατέληξε. ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.
Oct 08 2011 08:31
Photo

[QUOTE]American Gods από Neil Gaiman, και έχω μείνει λιγουλάκι μ@λ@κ@$... τί έχει μπουρδουκλωθεί εδώ, τέλος πάντων; Από καθαρή Αμερική, το πάει Νορμανδία και Σκανδιναβία, παρέα με... τεχνολογία και κλοπή απορρήτου και ψηφιακή γενιά; Α, και Leprechaun... που φτιάχνουν χρυσά νομίσματα στο έτσι. Επίσης, ζόμπι που εξαφανίζονται. O,TI ΝΑ'ΝΑΙ.[/QUOTE] Tι τραβλας κι εσύ με αυτά που διαβάζεις? Τρεις μέρες συνεχόμενες να παίζαμε DnD μαστουρωμένοι τλετοια πράγματα δε θα γράφαμε...xD
Oct 07 2011 23:46
Photo

AnelisTea-chan

Έλα, ομολόγησέ το, δεν τα σπάει το American Gods?!
Oct 07 2011 22:21
Photo

Don't worry; το κανα edit! :D
Sep 07 2011 18:07
Photo

My bad. :P Αλλά το post Πρέπει να το κάνεις edit, ειδάλλως διαγράφεται για spam. :(
Sep 07 2011 18:03
Photo

Ha ha; είμαι 20 χρονών! Τι σου έδωσε την εντύπωση ότι είμαι ανήλικο? xD
Sep 07 2011 18:00
Photo

LOL, ευχαρίστως, αλλά είσαι ακόμη ανήλικη, και πρέπει να postάρεις κάτι για το chapter στο thread, αλλιώς είναι spam. ^^;
Sep 07 2011 17:41
Photo

Mετά από αυτό το chapter θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου. Του αξίζει ένα παραδειγματικό κρέμασμα. Μωρέ ναι, κάτι ετοιμάζει αλλά -ω- μην τον λες να τον κάνουν μαριονέτα γιατί μου σπάει την καρδιά...όχι τον Cross μαριονέτα. Τ.Τ Τον θέλω πίσω ζωντανό χτυπημένο ή όχι. Τ.Τ
Sep 05 2011 19:53
Photo

Ο Chiaoji πρέπει να είναι μακράν ο πιο ενοχλητικός χαρακτήρας εκεί μέσα. Θέλω να τον στραγγαλίσω. >_<+ Για τον Cross είμαι σίγουρη ότι κάτι ετοιμάζει. Δε κρύβουμε το πτώμα για το τίποτε! τώρα, ανάσταση θα είναι... μαριονέτα το πτώμα του θα κάνουν... η sensei ξέρει.
Sep 05 2011 19:45
Photo

animestarling → Tea-chan

:hahaha:.... Μμ!! Καταλαβα... Nothing over Seras??!!...
Sep 05 2011 14:13