Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisTea-chan

PLOT TWIST: They all have girlfriends. Γελάωωωωω!!
Mar 06 2013 21:26
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Now wouldn't that be Awesome and Hilarious? (*≧▽≦)ノシ))
    Mar 06 2013 21:28
Photo

Tea-chan

Skip Beat!: How to drive an entire fandom BATSHIT CRAZY!
Mar 04 2013 21:58
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Indeed.
    Το τελευταιο μας ψοφησε !
    Apr 21 2013 18:23
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το βασανιστήριο; Μας έχει πηδήσει η sensei!
    May 15 2013 09:56
Photo

iristellaTea-chan

Βγηκε με υποτιτλους το OOkami no kodomo?
Feb 22 2013 23:51
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Nope. :P Το είδα σε raw και μετάφραση από κείμενο/manga adaptation. Αλλά είχα ΨΟΦΗΣΕΙ να το δω, οπότε "screw subs" I said. XD
    Feb 22 2013 23:56
Photo

Zentsugi → Tea-chan

Νομιζω το ανεφερα οτι δεν μπορουσα να αλλαξω τη γλωσσα και οτι δεν ημουν το pc μου στο πρωτο post.. Οπως και να εχει αλλαξα τωρα που μπορεσα το τελευταιο post.
Jan 02 2013 21:58
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    ΟΚ, thanks! ^^
    Jan 03 2013 11:49
Photo

Tea-chan → Zentsugi

Καλέ, πώς και άρχισες να γράφεις με Greeklish; Ειδικά στο thread "Manga Reccomendations" έγραψες τα πάντα με Greeklish. Πρόβλημα στο Πι Σι; Αν όχι, σε παρακαλώ, άλλαξέ τα.
Jan 02 2013 12:26
Photo

Tea-chan → Fallen_Mpougatsa

Nature of the Beast update! Weeeee! :D
Jan 02 2013 11:07
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    WHAAAAAAAAT??? Τρέχωωωωωωωωωωωωωωω!
    Jan 03 2013 13:10
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    "Hibari Kyoya was annoyed by a portion of rice." ~ ΠΕΘΑΙΝΩ!
    Jan 04 2013 21:41
Photo

Tea-chanPetran79

Σου μετέφερα το post σου για το nonono, γιατί το έβαλες στο Reborn! thread. Να φανταστώ ήταν για το Currently Reading Manga, έτσι;
Dec 29 2012 18:26
  • Petran79's Photo
    Petran79
    ωχ, ναι σορρυ.ειχα βαλει το Fastestfox που φορτωνει τις υπολοιπες σελιδες και threads στο φορουμ αυτοματα και με μπερδεψε!
    Dec 30 2012 11:47
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    No harm done. ^^
    Dec 30 2012 12:27
Photo

Tea-chaniristella

Ίσως επειδή είμαι ακόμα "ζεστή" από το Punpun, αλλά αυτό που διάβασα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Μιλάμε για κατάθλιψη ΚΑΙ εκεί. Τουλάχιστον για μένα.
Dec 25 2012 22:51
  • iristella's Photo
    iristella
    Καταθλιπτικο ήταν αλλά ήταν και πάρα πολύ αφελές σε κάποια σημεία και τραβηγμένο από τα μαλλιά όσο δεν πάει. Πολλά πράγματα δεν είχαν νόημα if you ask me.
    Dec 25 2012 22:55
Photo

Tea-chaniristella

Υποτίθεται ότι θα βγω σε μερικές ώρες και δε θα μπορώ να βγάλω το volume από το κεφάλι μου! Πού έχεις στάφει εσύ;
Dec 25 2012 20:43
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Α, είσαι σε ελαφριά πράματα... Το vol. 11 θα σε κάνει να έχεις εφιάλτες. Σσσσσσς, δε λέω, δε λέω, αλλά θα έχεις. Εμένα το στομάχι μου σφίγγεται ήδη.
    Dec 25 2012 20:48
  • iristella's Photo
    iristella
    Αwwwww.... Ωραία χριστούγεννα θα περάσω. Anw χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση απόψε.
    Dec 25 2012 20:53
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Α ναι, το timing του scanlator ήταν σούπερ. Θα έχω να το λέω. Ευχαριστώ, επίσης! ^^ Εσύ δε θα πας πουθενά;
    Dec 25 2012 20:54
Photo

Tea-chan

"Blue balls is no excuse for acting like a great evil tit." ~ Nanny Ogg, Girls Next Door
Dec 22 2012 22:19
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Γελάω δυνατά.
    Dec 23 2012 11:10
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Πες μου ότι διαβάζεις το Girls Next Door...!
    Dec 23 2012 12:58
Photo

Tea-chan → miko-chin

*wiggles eyebrows at your sig* Niiiiice ~!
Dec 13 2012 13:39
  • miko-chin's Photo
    miko-chin
    IKR τώρα που ο Grim επιστρέφει το GrimmHime fandom έχει πάρει τα πάνω του.Βρήκα τόσο ωραία πράγματα στο deviantart,δεν ήξερα τι να πρωτοβάλω! Btw χαίρομαι που σ'άρεσε το Horimiya.Είναι τόσο καλό μάνγκα! all my namidas
    Dec 13 2012 14:52
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Yes, it is! Στο μέρος όπου είδα τον πρωταγωνιστή να αυτοτραυματίζεται (τουλάχιστον έτσι πήρα την όλη ιστορία με τα piercings) έμεινα λίγο... δε το περίμενα. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ;;;
    Dec 13 2012 22:17
  • miko-chin's Photo
    miko-chin
    Δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια γιατί έχει πάνω από μήνα που το διάβασα lol.Είναι μηνιαίο αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη πότε βγαίνει.Στο mangafox υπάρχουν summaries από το web comic αν θες να μάθεις τι γίνεται παρακάτω.
    Dec 15 2012 12:22
Photo

miko-chin → Tea-chan

Για πες μου κυρία μου τι εννοείς μ'αυτό "να πολεμήσει τον Ichigo στο μέλλον, μιας και ο κύριος είναι ο νέος Vegeta" γιατί πάνε χρόνια από τότε που είδα το Dragonball και δε θυμάμαι πολλά για τον Vegeta.
Nov 28 2012 23:36
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Well, o Vegeta που λες ήταν ο πρώην εχθρός που συμμάχησε με τους καλούς για να μάθει τη πηγή δύναμης του Goku, ώστε να τον νικήσει. Βασικά, πήγε με του ήρωες για να έχει ευκαιρία να πολεμήσει τον πρωταγωνιστή. Στη πορεία, ερωτεύτηκε τη Bulma, έκανε και παιδιά μαζί της και έγινε και φίλος του Goku, αλλά ο ανταγωνισμός και το macho είναι πάντα εκεί. Κάτι παρόμοιο περιμένω και εδώ.
    Nov 29 2012 11:04
  • miko-chin's Photo
    miko-chin
    OIC λες ο Grimm να ερωτευτεί την Orihime και να κάνει παιδιά μαζί της? LMAO The fic writes itself.Εντωμεταξύ διάβαζα προχθές ένα fic με GrimmHime που και καλά ο Grimm επιστρέφει και κάνει κατάληψη το σπίτι της αλλά λίγο πριν τη smut σκηνή, η τύπισσα που το έγραφε το παράτησε.Άι στα διάλα.
    Nov 29 2012 12:13
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    "λες ο Grimm να ερωτευτεί την Orihime και να κάνει παιδιά μαζί της?" <-- LMAO! Αυτό κι αν θα ήταν plot twist (or not)! Για έρωτες δε το βλέπω, αλλά άσπονδος φίλος/σύμμαχος θα γίνει σίγουρα.

Poor girl! Έχεις κι εσύ προβλήματα! XD
    Nov 29 2012 12:16
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Εισπνοές-εκπνοές, κοπελιά. Μόλις κατάλαβα πως είναι ο Grimmjow σκέφτηκα αμέσως πως θέλω να διαβάσω post σου. XD
Nov 28 2012 13:50
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    LOL! Άσε, ταχυπαλμία με έπιασε. Και πιο πολύ, νεύρα που ΔΕΝ τον είδαμε! *πάει στο μπαλκόνι να συνεχίζει τα τσιρίζει*
    Nov 28 2012 14:01
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αξίζει ΠΟΛΥ καλύτερη είσοδος στο Βασιλιά.

Κι επίσης, είχε κόψει τον Quincy στα δύο με μια σπαθιά. Οπότε, έχει πάρει γερό power-up. ΟΠΟΤΕ, όταν θα τον δείξει θα παρουσιάσει και το power-up, κι εγώ θα είμαι με οξυγόνο.
    Nov 28 2012 14:29
Photo

Tea-chan

Είναι εκνευριστικό να σε γράφει ο άλλος τόσες φορές. Αν δε θες να κάνουμε παρέα, ΠΕΣ'ΤΟ. Ουφ, πια...
Nov 15 2012 13:07
Photo
  • Anelis's Photo
    Anelis
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΛΟΛ Έδειξαν το τέλος του βιβλίου στο τρέιλερ. Θεοί!
    Αν κρατήσουν τα αστεία κομμάτια του βιβλίου -που ήταν τα μόνα πετυχημένα- παίζει και να τη δω ευχάριστα.
    Nov 13 2012 12:54