Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

ITACHI x KISAME! Θα σε πιάσω αδιάβαστη ρε, πού θα μου πάει...!
May 15 2009 18:28
Photo

iristellaTea-chan

Well η κόντρα που είχαν στην αρχή μπορεί να μην ήταν αποκλειστικά πάνω από τον Naruto aλλά ένας τρόπος για να εκφράσουν τα συναισθήματα που έκρυβαν ο ένας για τον άλλο. Πχ φαντάσου το εξής σκηνικό. Ο Iruka με τον naruto περπατάνε αμέριμνοι, την ίδια στιγμή ο Kakashi κάπου προσποιείται ότι διαβάζει το Icha icha ενώ στην πραγματικότητα χαζεύει τον Iruka. Mετά παίρνει τον μαθητή του (ήταν υπεύθυνος για τις ομάδες) και του αλλάζει τa φώτα στην αυστηρότητα για να τραβήξει την προσοχή του.... Και φυσικά μπαίνει ανάμεσα στον Iruka και τον Pain για να τον σώσει. Τι πιο τρανή απόδειξη αγάπης θέλει κανείς?:wooi2: [SPOILER= rabu rabu][IMG]http://i80.photobucket.com/albums/j186/donutlover345/Kakashi%20x%20Iruka/foreverKakaIru.png[/IMG][/SPOILER]
May 15 2009 18:23
Photo

Tea-chaniristella

Πώς γίνεται να έχω ταλέντο σε κάτι που δε μ'αρέσει...; I FAIL! Ε, εντάξει, δεν ήταν και το καλύτερο παράδειγμα. Κάτι άλλο... χμμ... Α, ναι! KakashixIruka! Beat THAT!
May 15 2009 18:05
Photo

iristellaTea-chan

Τις έχω δει απλά θεωρώ ότι πάει χαμένο το ταλέντο σου:hahaha::hahaha: Αnd narusasu is not an out of the blue couple. Φαντάσου δηλαδή να είσαι ο Sasuke (which means that your sexual orientation is kind of ambiguous + the brother complex) και να έχεις έναν τυπά (τον οποίο έχεις φιλήσει στο 1ο επεισόδιο) να σε παρακαλάει και να σου μιλάει για bonds (kinky!) και άλλα μυστήρια πράγματα. Its like fate! It s obvious they are destined to be together:wooi2::wooi2::wooi2:
May 15 2009 18:02
Photo

Tea-chaniristella

Άχου το, τί αθώο που είναι!:kawaii: Sexual inneduos φτιάχνεις από τα ΠΑΝΤΑ. Δεν έχεις ακουστά το fanfiction/fanart;;; Ντροπή και αίσχος, όντως!:ballumad: Να ενημερωθείς πάραυτα! Θα σου βάλω τεστ μετά, κανόνισε! :chigau: Και είσαι επίσης πολύ καινούρια στο forum και δεν έχεις δει τις παλιές υπογραφές μου. Εκεί έγραφα με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα "I'm NOT a yaoi fangirl. And I feel damn PROUD of it!" Μου γυρίζει το μάτι με τα yaoi, ΕΙΔΙΚΑ με τα out of the blue, όπως NarutoxSasuke. Μπρρρρ, ανατριχίλα μού'ρχεται και μόνο που το σκέφτομαι...:colddd: Οπότε όχι, I'm not gonna join... ούτε για όλα τα cookies του κόσμου!
May 15 2009 17:54
Photo

iristellaTea-chan

Σοβαρά είμαι yaoi fan girl κάτι μήνες τώρα και [U][B]ΔΕΝ [/B][/U]το σκέφτηκα έτσι εκείνο το πλάνο μεχρι τώρα. [SIZE=3][B]SHAME ON ME!!!!!!!![/B][/SIZE]:oo::uhh: Bέβαια μόλις κατέστρεψες την αγαπημένη μου σκηνή από αυτό το chapter, αλλά χαλάλι σου με τέτοιο γέλιο που έριξα.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Να σου πω..... Wanna join the yaoi side of the force? You ve got the talent (of making yaoi inuendos out of everything that is):hahaha::hahaha::hahaha: We have cookies!!!!!:try:
May 15 2009 17:46
Photo

Tea-chaniristella

Ναι, είναι γεγονός πως ζούμε για να διαφωνούμε εμείς οι δύο! :P Μα τώρα πε με, μπήχτηκε κάτι μέσα του και άρχισε τα "αχ" και "βαχ"! Θά'πρεπε να γίνει uke με τον Yahiko να δει αυτός!
May 15 2009 17:40
Photo

iristellaTea-chan

Moυ αρέσει που συμφωνούμε απόλυτα στο Naruto latest chapter :hahaha::hahaha::hahaha: Ιt s like reversed telepathy or something. [quote=iristella;310543]Το chapter σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ (δλδ μου άρεσε όλο εκτός των τελευταίων 2 σελίδων). Τέλεια η μάχη του Nagato με Danzou Ηanzou και λοιπούς στρατούς. Ιδίως η σκηνή με το Summon ήταν πάρα πολύ όμορφη imo. [/quote] [quote=Tea-chan;310615]Ωραία, τί αηδία chapter ήταν αυτό; Ο Nagato στη πρώτη σελίδα να μοιάζει με τον άλλον τον βλαμμένο τον Sucksuke, να θυμίζει έντονα emo, και να κάνει crush-diet με το [U][B]που βιάζουν τα καρφιά το σώμα του.[/B][/U].. αίσχος κι ελεεινό. [....] Μόνο οι δύο τελευταίες σελίδες άξιζαν κάτι, τόσο σεναριακά, όσο και συναισθηματικά. [/quote] I loled :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
May 15 2009 17:36
Photo

Serestrum → Tea-chan

[IMG]http://www.all4humor.com/images/files/Elmo%20Suicide.jpg[/IMG]
May 11 2009 21:42
Photo

Tea-chan → Serestrum

Σου λείπει, έ; Σε νοιώθω, παλικάρι μου...! :bahhh: Α ρε Hoshino, τί γυμνάσια μας κάνεις! :nanana:
May 11 2009 21:34
Photo

iristellaTea-chan

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοπέλα μου! Γιορτούλα είχα πριν κάτι μέρες. (μην με λες γιαγιά onegaishimashu i am not that old T___T)
May 11 2009 00:14
Photo

Melkor → Tea-chan

thanx Tea-chan!
May 09 2009 23:04
Photo

Mad_HatterTea-chan

χαιρομε που σου αρεσε :)
May 09 2009 22:58
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Respect μαζί με τον Melkor για τα posts σας στο "DBZ vs Naruto". Νά'σαι καλά, μου έφτιαξες τη βραδιά!
May 09 2009 22:53
Photo

Tea-chan → Melkor

LOL! Άπειρο respect για το post σου στο "DBZ vs Naruto"! Αν υπήρχε ακόμα το reputation system, θα σου έδινα ένα +.
May 09 2009 22:52