Jump to content

Community Status Updates

Photo

Barbara → iristella

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! και να έχεις ένα υπέροχο βράδυ..!:)
Nov 01 2008 22:42
Photo

Barbara → sas

Nov 01 2008 22:40
Photo

Barbara → hananaki

Nov 01 2008 22:40
Photo

Barbara → donald13

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! και να έχεις ένα υπέροχο βράδυ..!:-)
Nov 01 2008 22:39
Photo

donald13 → Barbara

Soul Eater εχεις δει ειπαμε??? Επίσης το D-gray man ειναι καλο αλλα εχει πολλα επεισόδια...
Oct 26 2008 20:01
Photo

hananaki → Barbara

Εννοειται πως ειναι τελειος!!Ειμαι παααααρα πολυ μεγαλη fan.Ειναι ο αγαπημενος μου μακραν! Συνηθως ολοι ασχολουνται με τα Groups και δεν πολυασχολουνται μ'αυτον. Αλλα εχω φαει πολυ μεγαλο κολλημα οποτε.... Και φυσικα δεν εισαι η μοναδικη fan του.Εχουμε κι αλλες καλο γουστο!χιχιχιχι Χαιρομαο που γνωρισα κι αλλη fan
Oct 26 2008 18:30
Photo

Barbara → iristella

Iristella mou να'σαι καλά κοπέλα μου..! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..!
Oct 26 2008 14:45
Photo

sas → Barbara

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 26 2008 13:21
Photo

Barbara → samurai_pizza_dora

Έτσι για την πλάκα μου ήρθα να σε πω γειααααααααα!!!! Καλημέρα :p
Oct 26 2008 13:02
Photo

iristella → Barbara

Hey Barbara san πως είσαι? Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αναφορικά με το προφιλ μου . Και εσυ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πηγαίνοντας στο User Cp και επιλέγοντας την επιλογή που λεει customize profil. Ηave FUN !!! ^^ Αναφορικά με το Vampire Knight χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Οταν λες το τελειωσες τι εννοείς? Το ξέρεις φυσικά ότι υπάρχει και δεύτερη season η οποια προβάλλεται τώρα Ε με τον ελαφρώς παραλλαγμενο τιτλο Vampire Knight Guilty? Σου προτείνω ακόμη Full moon No Wakashite Special A Itazura Na kiss Ef A tale of memories και την συνέχεια του Εf a tale of melodies. Code Geass Naruto Εεε για αρχή αυτά βασικά.... Έχω πολλά άλλα αν θες να σου πω απλα σαν πρωτη σκέψη αυτά μου ήρθαν.
Oct 26 2008 05:26
Photo

samurai_pizza_dora → Barbara

Γεια σου.^^ Πώς και ο χαιρετισμός? :P
Oct 26 2008 01:53
Photo

gexion → Barbara

[B]V_V δε έχω κανα site κατά νου για downloading..εγώ βλέπω ανιμε στο [URL="http://www.zomganime.com"]www.zomganime.com[/URL] [/B] [B]^^[/B]
Oct 25 2008 21:19
Photo

Barbara → samurai_pizza_dora

Γειααααααααααα!!!!!
Oct 25 2008 19:53
Photo

Barbara → gexion

Ευχαριστώ :p To Honey and clover το έχω δεο και το sailor moon το κατεβάζω .. όσο για τα άλλα ευχαριστώ θα δω τι πάιζει ..! Α Το Vampires Knight την 2η σαιζον από πού μπορώ να την κατεβάσω ;;(νομίζω έχουνε βγει δύο επεισόδια θα τα δω τώρα στο youtube)
Oct 25 2008 19:13
Photo

gexion → Barbara

[B]"Honey and Clover" is ανεπανάληπτο:)[/B] [B]Αλλά μπορείς να συνεχίσεις και με κλασσικές σταθερές αξίες΄όπως θρυλική "Sailormoon" :P[/B] [B]"kabamaru" is all the money too xD[/B] [B]"Μew-Mew Power" έχει ωραία γραφικά επίσης και είναι shoujo ..<3[/B] [B]vampire knight was very good choice ;) [/B]
Oct 25 2008 19:09