Community Status Updates
iristella → phm
Xρόνια πολλά!!! Χιλιοχρονος και ευτυχισμένος! Με ότι επιθυμείς και πάνω από όλα υγεία!
Oct 06 2010 00:18
phm → Adventurer
Γιάννη, βάλε ρε τις φωτογραφίες που βγάλαμε εχθές! Βάλτες στο mahjong thread! Ο Λευτέρης λέει μόνο αν έχει κάποια που να δείχνει κι αυτόν, μην την βάλεις (η τέλος πάντων φρόντισε να μην φαίνεται XD).
Oct 03 2010 20:44
Ryuji → phm
Alright βρήκα κάποιες πληροφορίες και έμαθα κάποια βασικά αν και πάλι έχω πολλέεες απορίες. But i think i'm a bit ready :P
Oct 01 2010 14:37
phm → Ryuji
Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε αυτό το Σάββατο κιόλας, αρκείς φυσικά να μαζευτούν άτομα η τέλος πάντων να βολεύει τα άτομα που ενδιαφέρονται. Όπως και να χει από βδομάδα θα βρεθεί μια ευκαιρία.
Τώρα το ότι δεν ξέρεις γρι δεν είναι πρόβλημα μιας και εκτός από μένα και τον Kenny όλοι όσοι θα έρθουν δεν θα έχουν ιδέα XD. Παρόλα αυτά εγώ προτείνω όσο μπορείς να αρχίζεις να ασχολείσαι από τώρα μιας και θέλει τον χρόνο του.
Sep 28 2010 08:24
Ryuji → phm
Hey Nick πως πάει; Λοιπόν για το Mahjong που έλεγες, θα ήθελα και 'γω να έρθω αν θα κάνετε κάτι ( μου έχει κινήσει την περιέργεια από καιρό) , αλλά δεν ξέρω γρι :P. So, εάν δεν έχετε πρόβλημα με τους αρχάριους ενημέρωσε με :)
Sep 27 2010 22:49
Ryuji → phm
Α αυτό είναι ?! Το είχα από καιρό στο μάτι αλλά τώρα ψήθηκα να το αρχίσω αμέσως:P. Απλά το είπε ο άλλος Azumanda και με μπέρδεψε. Ty
Sep 04 2010 20:25
phm → Ryuji
Αν και το είπαν κι άλλοι στο black hole, είναι το Azumanga Daioh. Αξίζει να το δεις λέμε :P
Sep 04 2010 20:17
phm → didimakia
Σε κάθε post εκτός από το κουμπί που λέει quote υπάρχει και ένα που λέει +
Πατάς το + σε όσα posts θέλεις να βάλεις, και τέλος πατάς post reply (κάτω αριστερά). Δουλεύει ακόμα κι αν αλλάξεις σελίδα.
Aug 31 2010 02:15
didimakia → phm
Οχιιιιι i didint... υπαρχει κατι τετοιο σ'αυτο το site και δεν το εχω παρει πρεφα ακομα? :/
Aug 31 2010 02:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed