Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

BarbasSs → Animesuki

ζεστη δεν λες τιποτα... γυρισα θεσ/νικη μονο για 3 μερουλες και δεν την παλευω θα ξανα φειγω χαλκιδικη μεχρι 15-αυγουστο μαλλον... που ειναι η γιαγιακα σου???
Αύγ 08 2008 18:03
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevery thiiing iiiiiiiiiiiiiiiiiiis oooooooooook!!!!!!! Πως εισαι ζεστη ε??Εγω σε λιγο παω να δω την γιαγιακα μου!!! ;3
Αύγ 08 2008 18:01
Φωτογραφία

BarbasSs → Animesuki

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? lol τι λεει ολα καλα?
Αύγ 08 2008 17:54
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSs?????What's up man?????
Αύγ 08 2008 17:47
Φωτογραφία

Ptomahawk → BarbasSs

φυσικά και θα έρθω, για το msn κοίτα καλύτερα το profil μου και θα το βρεις:P
Αύγ 03 2008 18:58
Φωτογραφία

BarbasSs → Ptomahawk

εχεις msn ρε καμενε...? τι λεει θα ερθεις το βραδυ?
Αύγ 03 2008 18:19
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

Ρε συ ειδικα ο χειρισμος οταν επρεπε να παλεψεις ηταν σκατα!!!Μπερδευα τα πληκτρα!!Το κορακι ειχε γελιο!
Αύγ 03 2008 14:32
Φωτογραφία

BarbasSs → Animesuki

μεγαλη ξενερα ηταν και τα action στοιχεια που βαλανε στο παιχνιδι ναι η April ειναι μεγαλη μορφη και το κορακι.....λολ και γενικα οτι εχει σχεση με την Arcadia ειναι κατσε καλα...
Αύγ 03 2008 14:31
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

Κι εμενα ειναι το αγαπημενο μου adventure.Το εψαχνα 5 χρονια!!!!!Επιτελους το βρηκα!Μιλαμε φανταστηκο το παιχνιδι θα το παιζω ξανα και ξανα στα σιγουρα!!!Θελω να βγει και τριτο αλλα το θελω σαν το πρωτο,γιατι το δευετερο κι αυτο ηταν πολυ καλο,αλλα αυτη η Ζοe η πρωταγωνιστρια ηταν βαρετη!Και χαζη!Ενω η April ειχε χιουμορ,στυλ,γοητεια, μαρεσε τρελα σαν χαρακτηρας,ηταν και εξυπνη!!!
Αύγ 03 2008 14:23
Φωτογραφία

BarbasSs → Animesuki

και ποιος βιαζοταν να ανοιξει το σχολειο??? εχω και κολο εξεταστικη σε 25 μερες.... εγω καλα να γυρισα χθες απο σκοπελο και μαλλον αυριο θα φυγω χαλκιδικη αλλα δεν ειναι σιγουρο... πως σου φανηκε το longest Journey??? it's my favourite adventure btw...
Αύγ 03 2008 14:18
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

Εγω τεμπελιαζω απολαμβανοντας τις καλοκαιρινες διακοπες μου!!!!Δεν βιαζομαι να ανοιξει το σχολειο παντως, αλλα βιαζομαι ειδη για τις επομενες καλοκαιρινες διακοπες!Φαντασου!!Α!τελικα μπορεσα να αγορασω το the longest journey αντιγραφη!Ευτυχως επαιζε το σιντι γιατι ειχα προβλημα συνεχεια.Παλι καλα το τεραμτησα και αυτο και το ντριμφολ!!!Εσυ πως πας?Καλα?
Αύγ 03 2008 13:58
Φωτογραφία

BarbasSs → Animesuki

xexe σκοτεινο σκοτεινο.... αν και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιο παιχνιδι που θα μπορουσα να παιξω... ποτε δεν ξερεις, ισως ειναι κατι που δεν το περιμενω εσυ τι λεει ολα καλα?
Αύγ 03 2008 13:52
Φωτογραφία

Animesuki → BarbasSs

εβαλα φοτο πηγαινε να δεις!;p
Αύγ 03 2008 13:45
Φωτογραφία

BarbasSs → Erisadesu

μσν δεν εχεις??
Ιούλ 28 2008 11:58
Φωτογραφία

BarbasSs → Zoro

μωλις γυρισα απο χαλκιδικη πηγα να κανω το 2ο μπανιο μου μεχρι τωρα και δευτερα βραδυ φευγω για σκοπελο... αντε να κανω και γω διακοπες... εχω σαπισει στην αδεια πολη...
Ιούλ 27 2008 20:23