Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → BarbasSs
Υeap!!! κατα γενικη ομολογια ειναι ο ρολος που μου ταιριαζει καλυτερα...... Ειμαι ιδανικη στο να βρισκω πληροφοριες και να εντοπιζω ατομα (εχω και συστασεις απο τον zoro σε αυτο), και φυσικα να πλησιαζω σε αποσταση αναπνοης και να δραπετευω χωρις να κινω υποψιες! Αλλα κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλο κοριτσι!
Ιούλ 12 2008 19:26
BarbasSs → iristella
χεχε..
να φανταστω επελεξες την ιδικοτητα σου ως spy/assasin???
Ιούλ 12 2008 19:20
Zoro → BarbasSs
Μηπως ηρθε η ωρα για κανα αλλο hint??:hahaha:
Πες χρονολογια ή κανα quiz,πχ ο κεντρικος ηθoποιος επαιζε τον κομπαρσο σε μια αλλη ταινια που θα πεις...εγω ετσι εκανα οταν δεν εβλεπα ανταποκριση;)
Καλα ελπιζω να μην ειναι τοσο γνωστη και να μην την εχω δει!!
Ιούλ 12 2008 19:20
iristella → BarbasSs
Πολυ πλακα..........XDDDDDD Moυ αρεσουν παρα πολυ οι φωτογραφιες με περιεργες γκριματσες...... Εγω μονο το ψαρακι το υπερβολικα αθωο υφος και το κουταβακι πετυχαινω καλα ,,,,,, (οσα δλδ μου χρειαζονται για να πλησιασω το υποψηφιο θυμα πριν την επιθεση)... Στα αλλα δεν ειμαι πειστικη.......
Ιούλ 12 2008 18:48
BarbasSs → iristella
αυτη σου κανει ??
[URL]http://img149.imageshack.us/img149/8508/picturesc1lo3.jpg[/URL]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
αλλη εκφραση βεβαια
αλλα δεν ειμαι πολυ κανιβαλος εκει...
Ιούλ 12 2008 18:23
iristella → BarbasSs
:hahaha::hahaha::hahaha: Eισαι απιστευτος............:hihi2: Kαλα λοιπον δεν σε πιεζω.... Παρε το χρονο σου και οποτε μπορεσεις θα ηθελα να δω και την :blingeye2:φατσουλα,,,
Ιούλ 12 2008 17:23
BarbasSs → iristella
:blingeye2:?????????????????????
δεν μου βγενει αυτο το υφος παραμονο αν νιοθω καθαρος...
μου ζητας να κανω μπανιο????
ε οχι αυτο παραπαει........................
LOL
Ιούλ 12 2008 17:16
BarbasSs → iristella
τα μισα τελειωσαν σε μια μερα στο πλιο οταν γυρνουσαμε...
τα αλλα ανοιξαν τα χριστουγενα τοτε
εμ μαζι με τον προεδρο ψαχναμε μαγαζια και βρηκαμε τελικα μια καβα με μπολικο κοσμο να καθετε και να δοκιμαζει και τους ρωτουσαμε και μας πρωτειναν διαφορα
δεν θυμαμαι αν ειχε παρει και εκεινος απο κει...
thanks για τις φοτο ειδικα αυτη που ειμαι και γω μεσα ειναι η πιο αστεια...
και αφου με λατρεψες..........................................ΛΟΛ
Ιούλ 12 2008 12:36
iristella → BarbasSs
Πολυ γελιο τα ποστερς... Οχι απλα μου αρεσαν τα λατρεψα!!! Omedeto (ετσι δεν το λενε?)!!! Περιμενω τα υπολοιπα... 6 ημερη στην Ιταλια με το σχολειο ε???Πωπωωω ζηλευω! Εχω παει και εγω βεβαια αλλα ημουν σε πολυ τρυφερη αθωα και μη κανιβαλιστικη ηλικια τοτε και δεν ειχα σκεφτει ακομη να ψαχνω για κιαντι....Νομιζω και εδω πρεπει να υπαρχουν η τουλαχιστον να σερβιρονται στα καλα εστιατορια αλλα αν τα εσκασες στην Ιταλια μια φορα εδω το κοστος τριπλασιαζεται,,,,,,
Ιούλ 12 2008 12:27
BarbasSs → iristella
χαχαχαχ μαλιστα ευγε
δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο σενα ευγε...
πωωω Kιαντι τι μου θυμησες...
7 μπουκαλια κουβαλισα πισω απο την 6ημερη με το σχολειο
ειχα σκασει γερα φραγκα....
κανενα δεν με απογοητευσε...
ελπιζω να σου αρεσαν τα posters μου που εβαλα στο group...
και ετοιμαζω και αλλα...
Ιούλ 12 2008 11:04
iristella → BarbasSs
Οχι καθολου τυχαιο δεν ειναι αυτο το γεγονος πιστευω.... Μια πνευματικη επικοινωνια την προυποθετει εκ των πραγματων.... Και ως καλο μελος οφειλω παντα να αντιλαμβανομαι την σκεψη του αντιπροεδρου για να εκτελω αποτελεσματικοτατα τις εντολες του.... (Btw αυτο που λεει ο zoro για την χορτοφαγια δεν ισχυει, για ξεκαρφωμα του το λεω για να τον ξεμοναχιασω καπου.... Εχω παρει ηδη και το απαραιτητο μπουκαλι Kιαντι .....)
Ιούλ 12 2008 10:32
Zoro → BarbasSs
Xεχε στο 2ο σιγουρα!!
Στο 1ο λεει κανει διαιτα και περιοριζεται στα χορτοφαγηκα για την ωρα...αρα δεν πιανεται!!
Ο ισχυρος δεσμος παρανοιας σας ειναι αρκετος απο μονος του!!;)
Ιούλ 12 2008 10:25
BarbasSs → iristella
με καταλαβαινεις απολυτα μπορω να πω.....
δεν ειναι τυχαιο το οτι ανηκουμε στην ΕΚΜΕΚ.........
Ιούλ 12 2008 10:23
BarbasSs → Zoro
επικοινωνουμε μεταξυ μας μας ενωνουν δεσμοι κανιβαλισμου και παρανειας
Ιούλ 12 2008 10:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται