Community Status Updates
Adventurer → BarbasSs
Αα, τωρα καταλαβα γιατι μπερδευτηκες. Το θεμα ειναι απλο, η giota83 δεν την παλευει. Στις 13:25 ανοιξε θεμα στο "Anime Search/Downloads" και εσυ στις 13:30 απαντησες και της ειπες να παει στο Anime Recommendations. Οποτε αυτη τι εκανε; Στη 13:35 ανοιξε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ στο Request section του ADN οπου της απαντησα εγω και μετα ο Sponis. Tο πρωτο θεμα στο οποιο απαντησες το πηρε ο Sponis και το ενωσε με το Anime Recommendations και οπως φαινεται εβγαλε το ποστ σου αφου δε θα κολλουσε πλεον εφοσον ηταν ηδη μεσα στο Anime Recommendations (το δευτερο θεμα το κλειδωσε).
Ειναι να μεινεις μεσα; Τοτε σε παιρνω τηλεφωνο :)
Jul 18 2008 14:18
BarbasSs → Adventurer
στο thread που ανοιξε η giota 83 ειχα κανει ποστ για αυτο που ρωτουσε να μπει στο anime recommendations και μετα ξανα μπηκα και το ποστ μου ηταν εκει οτα ειδα οτι εκανες και συ ποστ ελειπε το δικο μου...
οτι ναναι νταξ χεστικα στην τελικη αλλα δεν καταλαβα τι παιχτικε...
εγω οπως το κοβω μεσα θα την βγαλω...
αμα ειναι και περιμενεις μεχρι τελευταια στιγμη και δεν υπαρχει συνενοηση ετσι ειναι...
Jul 18 2008 13:38
Adventurer → BarbasSs
Δεν εχω σβησει ποτε ποστ σου, ουτε νομιζω κανενας αλλος. Μηπως δεν πατηθηκε καλα το "submit reply"? Δοκιμασε να το ξαναγραψεις.
Κατα τ'αλλα ηταν να φυγω απο Θεσ/νικη νωριτερα αλλα εγιναν πραγματα με τη μετακομιση και τελικα καθισα παραπανω. Η πλακα ειναι οτι φευγω αυριο χαραματα και ξαναγυρναω Δευτερα για κατι δουλειες. Ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω να παω παραλια την Κυριακη!
Jul 18 2008 13:30
zade → BarbasSs
οχι ρε δεν παρακαλάω. είναι μέρος της τελετουργίας . Η εκκλησία μας ζητά κάτι σε αντάλλαγμα γι αυτά που προσφέρει .Οπως όλες οι εκκλησίες
Jul 18 2008 13:16
BarbasSs → Animefrick
μια χαρα βοηθησες
το Gilgamesh σε 2 ωρες θα εχει κατεβει...
το Cossette no Shouzou το ειχα κατεβασει αλλα ποτε δεν ετυχε να δω τι αρκιβως ειναι...
Jul 18 2008 13:16
Animefrick → BarbasSs
καλα είμαι και εγώ την παλεύω ακόμα! εσυ?
well έχω να σου προτείνω τα εξής δεν τα έχω δει όλα αλλα είναι όλα σε gothic style: Cossette no Shouzou, Gilgamesh, angel sanctuary, vampire knight, kigeki, και το rozen maiden μπορεί να θεωρηθεί λίγο gothic από το στυλ και μόνο.. ίσως και vampire hunter D, xxxholic (ίσως) ... αυτα μου ρχοντε τώρα στο μυαλό.. ελπίζω να βοήθησα ? :)
Jul 18 2008 13:06
BarbasSs → zade
παρακαλας για rep???
ντροπη σου
κοτζαμ αρχιερεας και Επίσημος δολοπλόκος-δηλητηριαστής της Ε.Κ.Μ.Ε.Κ
ΛΟΛ
[COLOR=Black][FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/COLOR]
Jul 18 2008 13:04
BarbasSs → Animefrick
hey τι κανεις????
εχεις να πρωτηνεις κανα anime σε ψιλο gothic φαση??
ζητησε μια φιλη μου και δεν εχω να τις δοσω κατι....
Jul 18 2008 12:36
BarbasSs → neo^
δες λιγο τους κανωνες στο One Word Game II
δεν επιτρεπεται να βαζεις λεξη αν δεν χουν βαλοι 4 αλλοι πιο πριν
Jul 18 2008 11:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed